Борбата с рака - духовно оцеляване, физическо преодоляване 78

• 51 831
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Sisalber, групата е скрита!
За да влезеш, пиши на лични.
👍

# 316
Моли, чудни новини! Радвам се за теб! 🙂 Отдъхни си и все така да е занапред!

# 317
Браво, Моли! Само такива новини да има от всички занапред!Аз с химията се справих без лекарства, но като започнах лъчето се появиха проблеми с левкоцитите и се налага да пия бирена мая, герисан и фолиева киселина. Ще се борим, нямаме избор! Hands Muscle Heart

# 318
Здравейте какво хапвате преди пет скенер?
А пиете ли нещо преди или след него за предпазване на организма?

# 319
  • Варна
Не знам дали е по правилата , но искам да помогна на нуждаещ се . Знам колко пари отиват при лечение. Подарявам supportan drink  тропически плодове  15бр.  Във Варна съм .
Много , много здраве ви желая.

# 320
  • Русе
Муун, ограничава се сладкото и големите въхлехидрати: хляб и подобни. Вдига се захарта от изотопа и затова. Супа, таратов, нещо леко.
Нищо не се пие после, освен вода, че да излиза изотопа. И банята, естествено.

# 321
Муун, тя Ели ти е казала основното, но ако искаш, мига да ти снимам инструкциите, които дават от Токуда. Много са драстични, но има и полезно инфо.

# 322
Здравейте прекрасни момичета,писах тук веднъж преди време след моята операция. Срещнах тук толкова позитивни мисли и подкрепа и започнах химията уверено. Не пиша но чета всеки ден,стари теми всичко ново изпълвате ме с толкова много вяра и позитивизъм. Минах три червени химии сега ми предстоят още три доцетаксел мисля че беше и да питам коя се понася по зле и от цялото си сърце да благодаря,че сте тук ❤️

# 323
Здравейте прекрасни момичета,писах тук веднъж преди време след моята операция. Срещнах тук толкова позитивни мисли и подкрепа и започнах химията уверено. Не пиша но чета всеки ден,стари теми всичко ново изпълвате ме с толкова много вяра и позитивизъм. Минах три червени химии сега ми предстоят още три доцетаксел мисля че беше и да питам коя се понася по зле и от цялото си сърце да благодаря,че сте тук ❤️
Здравей, смело момиче! Мен повече ме мъчеше бялата, но при всеки е индивидуално. Ще се справиш, сигурна съм! И аз четейки тези теми се зареждам положително. Здраве и добри новини за всички! Hands PrayHeart

# 324
Sichi, а какви ти бяха неразположенията от бялата?

# 325
  Здравей,Мария.В момента съм на доцетаксел.Първите 2 дни след вливката нямах никакви странични ефекти.След това започнаха болки в костите и на различни места по тялото,странен вкус в устата,болки в стомаха имам,та дори и в зъбите.Езика побеля.Ти не се настройвай предварително за нищо.Досега от изчетеното за едни червената е ужасна,за други бялата.Има момичета при който дори няма такива странични освен повечко умора.

# 326
Sisalber на мен червената ми беше много гадна,година ми се до 4 дни след вливката но след това минава де,исках да знам с гаденето и повръщането как е.

# 327
Sisalber на мен червената ми беше много гадна,година ми се до 4 дни след вливката но след това минава де,исках да знам с гаденето и повръщането как е.
И на мен си ми беше гадна.От бялата не съм имала гадене и повръщане.

# 328
Благодаря за отговорите момичета 😘Бъдете здрави и да минават леко химиите🍀🍀

# 329
  Здравей,Мария.В момента съм на доцетаксел.Първите 2 дни след вливката нямах никакви странични ефекти.След това започнаха болки в костите и на различни места по тялото,странен вкус в устата,болки в стомаха имам,та дори и в зъбите.Езика побеля.Ти не се настройвай предварително за нищо.Досега от изчетеното за едни червената е ужасна,за други бялата.Има момичета при който дори няма такива странични освен повечко умора.
Все едно съм отговорила аз. Преминах през същите неща.

Общи условия

Активация на акаунт