'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 669
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
Пиша си тройка за невнимателно гледане. Хем гледах и повторението на 1 серия в неделя. Та, Филип обясни за добрия български пред героя на Роберт Янакиев,който в сериала е.... не разбрах какъв .Smiley. Но запомних само,че и съпругата е българка и онзи просташки подхвърли,че език се учел в леглото. Филип подминава с готина физиономия много от подмятанията в сериала, замълчава си с лека усмивка.
А Светлана Янчева какво играе,или още не се е появявала?

Никой ли не е видял новото промо? Марта зашива шамар на Филип, а после предлага на Елина да си търси нова работа, докато им стоварват върнатите от хотела бутилки .

# 271
Blanc, нотариус е.

# 272
  • Пловдив
Аз не разбрах играта на секретарката ква беше? Не що ми убягна...това в сцената с грасуването на общинския съвет...В помощ на шефа си или против беше?

# 273
В помощ на шефа си или против беше?
О, в помощ, помощ! Дори цялата стратегия как да гласуват тя я изплете и "убеди" ключовия глас.

# 274
В помощ на шефа си. Андрей искаше решението да не мине и тя изманипулира един от общинския съвет да гласува Въздържал се.

# 275
И аз сред феновете, отново много свеж сериал от БНТ!
Само Телбис ме понадразва леко 😂 последно гледах май "Кецове" с нейно участие, същата й беше играта.

# 276
  • Галифрей
Както казвам напоследък, няма пълно щастие дори в хубавите бг продукци все ще намери някой които да дразни. 😃 Няма значение важното да е готино.

# 277
На фона какво се случва в другия сериал вече забравих, че ме дразни Телбис, простено й е, даже изведнъж много започна да ми харесва Grinning

# 278
За Войната на буквите ли говориш?

# 279
Това за буквите не става за гледане, опитах. Не е моето.

# 280
Това за буквите не става за гледане, опитах. Не е моето.

И аз опитах... Не трябва да позволяват на разни  недоказани  "творци" да  омърсяват така историята . Би трябвало такива филми да се съгласуват с историци .
Просто да се пробват в друг жанр .
Извинявам се за поста , не е по нашата тема .

# 281
На мен определено ми харесва. Още в началото ме заинтригува Филип, много харесвам такъв тип мъже - и като поведение, и като физика, и като емоция ако щеш. Някакви струни докосва в мен и ми е много приятно да го гледам и слушам.
Така както Денят на бащата ме разби, Порталът - разчувства и върна назад, така и тук намирам нещичко за себе си.
Дървото на живота беше великолепен!
Ще кажа само, че стойностните исторически сериали определено са рядкост.
А иначе Лъжите в нас, Белези-те, Реката и т.н, минаха и заминаха покрай мен,…
Затова просто се наслаждавам на четвъртъците и ми е интересно да ви чета!

# 282
За Войната на буквите ли говориш?

За него, да Simple Smile

# 283
Третият епизод ще е Керацуда.

# 284
A какво е това с наименованията на епизодите?

Общи условия

Активация на акаунт