'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 550
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Аз я мислих за управител.

# 676
И за мисля, че е управител.

# 677
А на мен пък ми изглежда като някаква хостеса, дето посреща гостите, омилква им се, четка ги, подслушва. Това за доставчика и аз го чух. Интерпретирам го като да получава някакви пари под масата, за да препоръчва определени продукти. Айде сега кое е вярното? Joy

П.с. управител, може да.

# 678
  • София
Абсолютна хостеса е. Нищо повече. А и Андрей надали би си заложил репутацията да я уреди за управител в чуждо заведение.
И наистина подслушва.
Той и на хотела с винарната не би я направил управител. Дори и да успее да си постигне плановете. Такъв типаж е той. Просто залъгва младото гадже, за да я използва да слухти за него, а и друго е тайно да се гушка с млада мацка. Нищо повече.
Завъртял я е, докато Елина е била във Франция, а Тонито е живяла в апартамента й. Апартаментът явно е купен от тате.

# 679
То па управител (меринджей на ромски диалект) е нещо кой знае какво...

# 680
  • София
За някои хора е, особено ако го постигнат по лекия начин, а не с труд. И особено на (очаквания) голям хотелски комплекс за винен и спа туризъм.

# 681
  • Димитровград
Тони е хостеса, което най-общо, без да обидя никой, някоя любовница, за друго не става, води гости по масите, дава меню, а за отворена бутилка вино, избите плащат по 2 лева на тапа. Образа е абсолютно клише. Такива има много, особено по курортите. Хостесата не е управител.

# 682
  • Галифрей
Е да не е хостеса е съвсем различна професия,тя иска да е някаква шефка управителка. От както я дават само за това мърмори. Кифла е. Иначе актрисата добре я играе.
Вчера гледах интервю на Зомбори за новият му филм “ Игра на доверие” където играе богаташ който е агресор над жена си.
Изключително интелигент,спокоен човек голям сладур 😘

# 683
  • Бургас
Аз наскоро го гледах във "В сърцето на машината". Страхотно си направи ролята.

# 684
Аз наскоро го гледах във "В сърцето на машината". Страхотно си направи ролята.
Аз не го познах там, изглеждаше доста по-млад, почти дете.

# 685
В първи епизод Антония казва, че е управител.

Зомбори и мене много ме радва. Интересно ми е да видя сценаристите как са замислили любовната история между Филип и Елина.

# 686
  • София
Явно пак ще прегледам първа серия. Аз останах с впечатление, че говори в бъдеще време Антония. Нали след това казваше, че не иска да работи за друг, а да управлява бъдещия комплекс. За първи път виждам управителят да посреща гостите и да им предлага менюто и виното, освен ако не става дума за кръчма с персонал от двама човека.

# 687
  • Другата България
Антония е хостеса.
И аз така разбрах.

# 688
  • София
Сега прегледах тази част с Антония в първи епизод. Управител каза, но реално е салонен управител, а не в смисъл на мениджър. Салонните управители (точно като Антония) приветстват гостите, предлагат напитки, меню, често те приемат поръчката и я дават на келнера, който следи кога ще е готово всичко и сервира/отсервира.

# 689
Покрай Антония и салонния управител ме подсетихте за една реплика, която скоро пак ще чуваме често:
"Наско, отваряме Hell's kitchen!" Joy

Общи условия

Активация на акаунт