'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 686
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
На мен пък ми е пълен потрес като игра секретарката.
Много е зле. Като някаква вещица е.

# 181
А на мен ми е много достоверна Grinning  Неслучайно Андрей я държи като секретарка, а не е взел някое засукано маце. Опасна е тая Grinning как го измъкна от кашата.

# 182
Оо, секретарката е като клоун на външен вид и наистина е достоверна.. По улиците се срещат такива "направени" застаряващи мадами, не ги знам какво работят, но ги има.

Напълно възможно е Андрей да има пръст в смъртта на бащата на Филип.

# 183
На мен също ми хареса епизода. Уж спокойно и без излишно напрежение и в същото време много неща излязоха наяве или още повече се залетоха. Единствената ми забележка е към играта на по-второстепенните герои - наистина много рецитират, но предполагам е за да се чуват по-ясно.
Съмнява ме Бончев да се окаже баща на Филип, някак много елементарно ще е, достатъчно е , че е баща на Елина, но със сигурност има връзка със заминаването на майката на Филип за САЩ.
Марта е много "любим" образ на българския емигрант, дошъл си за малко в България.
Елина ми е няколко идеи по-намахана отколкото харесвам, не ме дразни чак, но може малко да посмекчи поведението. Че два епизода е с едни дрехи не бях обърнала внимание. Но висящи костюм на Билалов го забелязах.
Секретарката, като изключа играта, ми харесва и е съвсем реалистичен образ - на средна възраст, което преполага повече опит и усет към детайли. Пък мацка за гадже отделно си е намерил Бончев.

# 184
Нямах предвид външният вид на секретарката, то е ясно че е комична. Имах предвид играта, много зле. Като онази- Кашева ли беше в ОЖ, толкова изкуствено от жени на възраст с предполагаем голям опит.

# 185
Марта не е ли родена в Америка? Искаше ми се с акцента да са автентични, а те говорят твърде гладко български. Един вид с оставането им тук и езика да се изглаждаше. Сега едно skip-ване ни пробутаха.
Секретарката на външен вид е страховита, но иначе е точно дългогодишно вярна и обиграна в схемите и ситуациите.

И втори епизод ми хареса!

# 186
Бончев може да има отношение към смъртта на Тодор. Не помня конкретна информация, но май си е отишъл неочаквано.

# 187
Бончев може да се окаже баща на Филип, а дъщеря му да излезе осиновена. Не знам, но е  факт че майка му доста се изплаши и показа че е готова едва ли не да подари винарната на Бончев, само и само да отдалечи синът си от там

# 188
  • София
Е, сега, Елина може да има няколко еднакви дрехи и просто да си ги сменя... А и кой ходи с различни дрехи всеки божи ден. И тук се предполага, че са минали малко дни. 😊

# 189
Повечето жени ходим всъщност Grinning

# 190
  • България
Ако имаш колежки е сложно.
Ако всеки ден си с едно и също си бедна и мърлява. Ако пък всеки ден си с различно облекло следва въпросът откъде имаш толкова пари.
Елина е сама жена във винарната, така че може всякак да си ходи, докато не се влюби. Grinning

# 191
  • София
Мен тези неща явно не ме впечатляват. Сигурно не ги разбирам тези работи. Аутфита и ми харесва и е подходящ за работата и и някак си не обърнах изобщо внимание, че са едни и същи дрехите, уф. 🙄

# 192
Може да не се си богат и пак да имаш навици, и да полагаш грижа за себе си... всъщност и повечето мъже си сменят дрехите всеки ден, нормално е. А и не е нужно да се влюбиш, за да имаш изисквания към себе си, това е свързано с културата и разбиранията на човек.

# 193
О, и аз не обърнах внимание, че е със същите дрехи. Ама аз не обърнах внимание и на прословутото яке на Яна от Мен не ме мислете Grinning

Иначе някой пита по-назад защо Марта спи с риза и дънки. Тя жената чакаше Филип да се прибере, за това така е задрямала Wink

# 194
Много ми допадна персоналът как натри носа на американката, направо я скипнаха Simple Smile Обидно е за тези хора да ги подлага на детектор на лъжата... Все си мисля, че търговския е замесен в изчезването на уреда.
Елина наистина може да е една идея по- мека, но ще омекне, младо вино е Wink
Странно ми е уж как всичко се знае, а беше тайна, че Елина и Бончев са баща и дъщеря...
Нещо друго ми направи впечатление още първия епизод, имаше кадър с майката на Елина, беше в спалнята и сякаш се молеше пред икона или нещо подобно. Дали няма драма и тук?!?
Секретарката е топ, върши чудесна работа на Бончев.
Много ме кефи и онзи пълничкия от екипа на винарната, дето щеше да точи вино в тубата. Като чу за детектора и започна да върти очи Satisfied
Очакваме Керацудата другата седмица!
П.С. Май върнаха мини 600те бутилки от хотела Sad Явно собственикът си пада по метализето Satisfied

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 12:53 от Feliche

Общи условия

Активация на акаунт