'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 666
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Михаил Билалов продължава да обмисля пъклени планове в сериала "Вина"...
https://life.dir.bg/shou/mihail-bilalov-prodalzhava-da-obmislya- … ve-v-seriala-vina

# 286
Снощи го мярнах и в Скъпи наследници, не съм запомнила, че е бил и там. Изглеждаше ми в много нелепа роля и вид- с някаква коса нагоре Satisfied

# 287

Вила Мелник

Главния. Каза, че утрешната серия е много интересна

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 13:53 от пеп-4o

# 288

Ехааа!💪🍷 Би ли споделила повече?!🍷🍷🍷

# 289
Ох, новото промо много ме грабна. Нямам търпение до утре. Майката май си хвана багажа..  Мноооооооооооого тъпо ми стана като отиде и си купи сама колие и каза на дъщеря си, че баща й й го е купил за годишнината. ТЪЖНО!

# 290
Ох, новото промо много ме грабна. Нямам търпение до утре. Майката май си хвана багажа..  Мноооооооооооого тъпо ми стана като отиде и си купи сама колие и каза на дъщеря си, че баща й й го е купил за годишнината. ТЪЖНО!
Струва ми се че, майката ще да е вземала заем от някой на черно и този някой сега няма търпение да си върне парите.
Снимали са във винарната март/август, когато започва прибиране на реколтата да не се пречкат.
Дъщерята на собствениците се занимава с маркетинга , завършила в америка и се е върнала тук на една от снимките я има тук. Продават вино в Напа.(освен тук и Гърция). Мавруда е по-добър от Асеновградския.
Телбис  била раздърпано момиче, която не вярвали, че се преобразява в стегнатата Елина. Действието се разбива основно във фоайето и лабораторията която пуснах на снимка заедно с оня , издирвания уред.
Кристина имала алергия към слънцето (забравих точния термин , едно приятелско дете  също го има) и е ходела с чадърче.
Нищо кой знае колко интересно,  но за самата  винарна , производство , сортове, разказа е страхотен . Който има път наблизо да посети

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 20:09 от пеп-4o

# 291
Сърдечно благодаря за споделеното около винарната! Много ми е драго да чета подобни неща, радвам се на тази сърцата фамилия!
И като каза Маврудско Асеновградско, направо в душата ми бръкна😆🍷😆
Живях доста години в онзи висок блок, точно до Винпрома в Асеновград, оттогава съм заклета винарка🍷🙃🍷

# 292
Покрай сериала решихме да посетим музея/дома на виното в София и се оказа, че е затворен. Аз не мога да разбера как е възможно всякакви неща да се появяват и изчезват в София само докато се обърнеш. А това не е някакъв бар или ресторант, а музей на най-старата изба в София и са разказвали историята на българското вино...

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 17:56 от T.Valcheva

# 293
Аз най-накрая изгледах втори епизод, след като го качиха в Ютюб и много ми хареса. Някак леко, неусетно върви сериала, всички са ми правдоподобни в ролите си, няма излишно разтакаване. Но този Бончев ще се окаже голям престъпник - майката на Филип направо изтръпна като чу името му и се уплаши много за сина си. А Марта си е разглезена и нагла самозабравила се жена. Изобщо не подхожда на Филип. Елина е дръпнаха и остра, но ми е в пъти по-симпатична.

# 294
Казвали са ми, че червеното ни вино било с много автентичен, рядко срещан вкус - на цвят (в смисъл цвете, не боя😆), абсолютно непознат за тях.
Родната ракийка обаче няма как да оценят “Аууу, колко силно!”, близват леко и сдават багажа🙃🤣
С удоволствие бих прочела впечатления от винарския музей в София, само да го отворят🤞🤞🤞
Иначе и аз в началото се бях наострила много яко срещу Марта и Бончев - нали съм интуитивен рак😉, веднага ги усетих и яко ми бръкнаха в здравето! Веднага си рекнах “Ох, Филипе, яко си се нахендрил и с двамата, не се давай, че ще ти разкажат играта!”🙃
И като се появи Елина, си викам “Това диво девойче, само една блага любов ще го укроти…”!
Но може и да ме опровергаят, ще видим!🙌
С интерес ги очаквам и ви желая приятна вечер!🍷🍷🍷

# 295
Някой ще обясни ли все пак за имената на епизодите?

# 296
  • Велико Търново
Всеки епизод носи име на винен сорт и в някой момент виното от съответния сорт става "участник" в серията, макар и в не чак толкова съществена роля.

В живота на Филип и Марта се е случило нещо, най-вероятно са загубили дете.

# 297
Загубили са дете или пък не могат да си имат, знае ли човек?? Наистина той изглежда наранен/примирен докато тя е свадлива/избухлива…Някои рани не могат да се прикрият, просто избиват!
Филип да не си изгуби спестяванията сега, плаши ме това неговото “Риск печели, риск губи!”😳
Пфу, да ти приседне и вино, и десерт, че и живота ти, егати!🥲
Елина продължава да пали, с видим какво има да става…🤔

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 21:32 от Веселяшка

# 298
Гледате ли? Много интересно се развива, номерата на Билалов за винарната са често срещани в живота. Всички герои са ми интересни , както и действието. Продължават с красивите гледки, които са реални, много хубаво. Харесва ми много, че не залагат на любовна връзка/драма между Елина и Филип още в началото, това показва, че не залагат на баналности и клишета, мислили са го сценария, има и действие. Доволна съм.

Майката сигурно пиеше керацуда на обяда.

# 299
  • София
Познах за Киряков, значи този мазник ги работи отвътре. Човек на Бончев е.

Марта и Филип или са загубили дете или не могат да си имат.

А Филип според мен тества Елина, да види как ще реагира... Не и разкри, че знае, че тя е дъщеря на общинския съветник и потенциален купувач.

Общи условия

Активация на акаунт