'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 648
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
На мен ми хареса най-много този епизод до сега, заплитат се вече нещата. Роднинските връзки уж ги слушах внимателно, но като ви четох сметките тук, се обърках. Ще оставя да се самоизяснят. На Билалов с лекота му се получава ролята, напълно естествена, много често има такива типажи в реалността. Елина продължава да е киселячка, сърдита на целия свят. Много ще ми е трудно да я приема за положителния герой, камоли за връзка с Филип, с който са от различни светове и с различно възпитание, както се вижда. В колата абсолютно нелогично Grinning смятам, че може да е жента на Бончев. Не мога да обясня защо, такова усещане имам, но няма да е мъртва.

# 346
Животно е в колата. Филип беше доста спокоен, което е невъзможно, ако е човек.
Не иск Елина да има никаква връзка с Филип. Вече не е я харесвам никак. Да отива в армията с това мъжкаранство и кофти поведение.
Марта си е жена на Филип и много си отиват.

# 347
Има труп в багажника, но в течността за чистачките червенее. 🤣

# 348
На Марта можеха да й направят различна прическа от тази в "Татковци".

В течността за чистачки според мен беше сложено вино.

# 349
Течността на чистачките ти червенее и ти отваряш багажника😊 Логично😊

# 350
И аз така, харесвам Марта за жена на Филип и е съвсем нормален човек. Защо трябва да бъде от добрите или от лошите само? Много скучно това ... много по истински е образът, когато се държи като реален човек със своите слабости и силни страни, добри и лоши качества. Това показва и че са го мислили образа.

# 351
Филип първо помириса течността от чистачките (аз помислих, че е вино 😄), след това забеляза, че капе от багажника и затова го отвори.
И аз предполагам, че има животно, но пък в промото казаха, че е арестуван…
Вероятно е заблуждаващо.

Не ме дразни мафиотската интрига - и в реалността си е точно така.

# 352
  • Галифрей
Не може без мафията особено когато е за винен бизнес. Вижте колко реално го показват ти правиш някакъв бизнес и после някой некръстното ти пречи. Филип се опитва да намери правилното решение и да предпази винарната от Бонев. И му навлече проблеми.
Елина е добра душичка но държанието почти винаги грубо и отговаря кисело. С това троснато държание,  никой не я харесва. Иска ми се да промени държанието и да е по мила. Незнам как тя и Филип ще се залюбят. Интрестно ми е да видя, или тя ще е като виното киселее после става сладка 😄

# 353
То и да не е мафията, ще е нещо друго, я конкурент ще ти пречи, я някой на държавна службица ще иска да облажи, я някой с връзки ще ти изтегли виното от ресторанта Grinning, я прокоратурата ще се сезира за нещо Grinning Знаем си държавицата, затова и малко хора започват собствен бизнес, та си е напълно реалистичен сюжета.

# 354
И аз съм от харесалите епизода. Заплитат се нещата, доволна съм.

Мисля, че Виола е имала връзка с Марко. Това любовно писмо е писано на прощаване с нея и предполагам Марко и Катина като за заминавали за Франция, той й го е оставил. Но не смятам, че детето е на Виола, тя просто го е отгледала. И има логика да са го оставили, пътува се по-лесно и безопасно. А и нали планът е бил по-късно евентуално да ги изтеглят и тях във Франция.

Марта беше много по-поносима в тази серия. А и личи, че си имат чувства двамата. Просто трагедията им (и аз мисля, че е загуба на дете) се е отразила на отношенията. Вече не мисля, че ще има любовна връзка между Елина и Филип. По-скоро ще покажат как връзката между Филип и Марта се укрепва и надживява драмата.
А и ми хареса идеята на Марта да открият тайната на винарната и да я използват с рекламна цел. Добър ход.

Мафията не ми пречи, стига да е само акцент, а не основен играч. Винаги зад такива по-дребни шушумиги като Андрей стои някой по-голям и властен.

Елина се държи като че е сърдита на целия свят. Ама така с рогата напред не става в тоз' живот, моме.

Жената на Андрей продължава да ме дразни с това многострадалческо поведение. Не е емпатично от моя страна, но ме дразни ролята на жертва, след като може да си промени живота.
Но не разбрах защо Андрей й даде да подписва договор с новия доставчик? В какъв смисъл всичко ще мине през нейната фирма?

И ако някой ми припомни - в предния епизод Марта защо ходи при Андрей? Какво му каза, че тотално ми е изкочило от ума?

# 355

Жената на Андрей продължава да ме дразни с това многострадалческо поведение. Не е емпатично от моя страна, но ме дразни ролята на жертва, след като може да си промени живота.
Но не разбрах защо Андрей й даде да подписва договор с новия доставчик? В какъв смисъл всичко ще мине през нейната фирма?

В смисъл да се заобиколи конфликта на интереси като общински съветник , а да си гушне "комисионната", ползва я за подставено лице

# 356
Трудно ми задържа вниманието снощната серия. Допускам, че е заради другия сериал, който междувременно гледам и ми е вдигнал много летвата. Дори не гледах промото и се опитвах да убедя ММ как от багажника най-вероятно капе вино, то пък от промото се разбрало, че е труп. Нещо музиката в сериал почна да ми дотяга - една такава твърде бавна и протяжна. Харесва ми донякъде носталгичната ѝ нотка, но все си мисля, че акцента на филма е повече в настоящето, нищо че историята е започнала отдавна.

# 357
Марко и Катина, като са тръгвали за Франция, най-вероятно са носели със себе си пари.
Предполагам, че са убити и ограбени, никъде не са заминавали на практика. Затова не са си потърсили повече детето, просто не са били живи.
Подозирам даже, че останките им ще бъдат намерени по някое време.

# 358
Ще имат връзка май Елина и Филип, нещо такова пишеше в началото на сайта на БНТ, сега пак отидох да го потърся, но го няма. Дали са се усетили и са го свалили или аз съм запомнила грешно, но съм почти убедена, че пишеше, че Елина е новата любов на Филип Thinking

# 359
  • гр.София
Леле, како Сийке , е това е версия!
Аз все така си харесвам Елина, но не я виждам с Филип и продължавам да залагам на роднинство при тях.
Майката на Елина не я намирам за жертва, жената си е преценила интересите. Докато се хранеше  сама в ресторанта ,обаче,ме стегна гърлото.. Ще му излезе на Бончев през носа,сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт