'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 648
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
А от къде Елина познава любовницата на баща си? Каква е тя в сериала освен любовница, че не съм запомнила?

# 331
  • София
Хексе, да, няма как. Наистина, за да е имал връзка с баба Виола, трябва да е на 100 г. че и повече...
Тази жена на снимката от 1943 е между 20 и 30 г. Предполага се, че сестра и е била на толкова. Все пак за да може да отглежда момченце... Но тя сама ли го е гледала? Май да, Филип каза, че е била сама (ама колко да знае той).

Дядо Станко спомняте ли си как посрещна Филип с пушката, все едно лозята и всичко е негово... А може наистина да си е негово, хаха. Той е някакъв странен отшелник. Определено има мистерия тук. Ама тази моя идея ми звучи абсурдно, защото би трябвало да го разпознаят. Този дядо никога ли не се е снимал? А и Филип трябва да знае за него от майка си или вуйчо си, за съдбата му, какво е станало и т.н. А и той е работил за Тодор, нали така? По тази логика Тодор трябва също да е пазил тази тайна. Ама за какво пък да се крие?
Абе не знам, но тук ще излезе някоя тежка драма, нещо лошо е станало в миналото...

# 332
  • Галифрей
Този на снимката при пазача ми прилича на Филип
Да и аз го забелязах. Определено са роднини. Ще разберем какво е станало.

Бащата на Елина спи с приятелката й?

# 333
  • Варна
А от къде Елина позната любовницата на баща си? Каква е тя в сериала освен любовница, че не съм запомнила?
Работеше в ресторанта е които Филип и жена му вечеряха първия ден. Каза им че никой не харесва виното от винарната. Има амбиции да управлява местния хотел с помощта на бащата на Елина.

# 334
  • София
Е, Филип не го ли разпозна? Никаква реакция. На Марта и направи повече впечатление ама по-скоро от вежливост попита за снимката. Не им ли направи впечатление такава прилика?

# 335
  • Велико Търново
На снимката при дядо Станко е един от младите ни актьори, в момента ми изчезна името му. Не знам с каква цел са сложили негова снимка. Може пък да има ретроспекции.

Diavolo, грешни са ти сметките. Онова 6 там, дето си го извадил от 79, е трябвало да го прибавиш, нали момчето е било вече на 6 години, не се е родило след 6. Значи не 73, а 85 са годините, ама пак не стигат да е имал нещо общо с Виола.

За керацудата грешката е моя, въобще не съм запозната с вината. Но Цвета няма как да е пила керацуда като обядваха, защото Андрей каза на собственика да им даде от мини бутилките, а те бяха с шардоне.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 23:36 от DamaPika

# 336
  • София
Виж снимката, имаше дата, пишеше 1943 г. На снимката от 1943 г. са Марко и Катина със синът им. Тогава е направена тази снимка.
За сексуална връзка и аз се отказах, трябва да е на +90 г. най-малко, а и няма мистерия...

п.п. Да, така е, хаха. На 85 г. трябва да е. Мхм, този не е на толкова определено.
Теорията на Хексе е добра.

# 337
Полицай в Отдел издирване играеше младият актьор от снимката. Но името.. Simple Smile

# 338
  • Велико Търново

И как пък точно ей тая снимка (от сайта на Народния театър е) са сложили Grinning
Сетих се, че скоро го гледах в "Блаженият" (нищо, че не му беше голяма ролята) и оттам го намерих. За Отдел Издирване - знаех, че беше в някой от сериалите, но така и не успях да се сетя.

Diavolo, коя теория на Хексе? Че дядо Станко е биологичен баща на дядото на Филип ли? Няма как да е. Щом не е възможно да е имал връзка с Виола, значи и със сестрата, за която се предполага, че е и по-голяма, няма как да е имал. По-скоро той е на годините на момченцето от снимката, т.е. колкото дядото на Филип. Как ще му е баща?

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 23:53 от DamaPika

# 339
  • Варна
Не. Бащата на дядо Станко е биологичен баща на дядото на Филип. И това е причината да не вземат детето във Франция.  П.П. Бащата на дядо Станко е работел във винарната така че не е невероятно.

# 340
  • Велико Търново
Да да, така става.

Аз пък прилика между Пламен Димов и Владимир Зомбори не намирам.

# 341
Добре се завъртяха сюжетните линии.
Питам се къде отиде Цвета. Да не я отвлякоха руснаците.

Бончев се оказа хитрата сврака с двата крака.

# 342
Харесва ми и на мен сериала, обаче се омотах в роднинските линии и нищо не разбрах, сигурно защото много ми се спеше 🙂.
  Марта беше много любезна с дядото, мислех я за високомерна. Не ми е ясно още от добрите или злите е.

# 343
  • гр.София
И аз се омотах в роднинските връзки, реших,че няма да ги мисля,все в един момент ще ги разплетат.
Марта беше мнооого мазна половината серия.
Киряков беше подучен от Андрей Бончев, та е сложил нещо в багажника на Филип, но не вярвам да е човек.

# 344
Мъжът от снимката много прилича на Филип.
Не ми харесва накъде зави сюжета, руска мафия, убийства...
Това успях да видя, гледайки отгоре, отгоре.
Никак не можах да се съсредоча да проследя кой кой е от снимките.
Благодаря на Дяволчето, че внесе яснота.
И малко населено място, а никой не знае на кой е дъщеря Елина... Или почти никой, ай стига..

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 11:37 от *Биле омайно

Общи условия

Активация на акаунт