'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 636
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Тук е почти толкова интересно колкото и пред сериала! Развихрили сте едни теории, великолепни! Много неща има да стават, четвъртък изглежда много далече!🙃
Наистина хубаво оплетоха конците - Филип с Марта или Елина? Ами винарната, майка му, съдбата му занапред? Бончев с големите му далавери + номерата, които върти на жена си; тя пък взе, че се затри🤔🤔; Елина накъде ще забие - освен да крещи и командори, друго знае ли?!
И т.н, и т.н.

# 391
Елина накъде ще забие - освен да крещи и командори, друго знае ли?!
И т.н, и т.н.

Да се мята на чужди мъже, по маниер на баща си Grinning

# 392
  • Галифрей
Къде може да се види това промо?
Ето тук https://fb.watch/iaEwqYNSdB/

# 393
Честно казано се разочаровах от прочетеното за Филип и Елина.
Не че не харесвам Телбис и Елина, но не може ли веднъж да се избяга от това клише...тъкмо ни показаха Марта в малко по-друга светлина и след вечерята при дядото си помислих как могат да се стоплят отношенията им покрай винарната.
Според мен Бончев определено има пръст в смъртта на Тодор.

# 394
Аз пък не мисля че Бончев е убил Тодор. Сам каза, че почтин е откупил винарната от него но той е починал и нещата са се прецакали. В разговора с дъщеря си го каза.

На мен най ми е интересно защо майката на Филип има страх от Бончев. Каква е там историята....

# 395
  • Пловдив
Страх...?
Аз мисля, че са имали връзка.

# 396
  • София
Страх...?
Аз мисля, че са имали връзка.

И аз така смятам.

# 397
Всички го подозираме, но имаше страх, защото след като  чу, че той е купувача какво каза"каквото и да поиска давайте му го, продавайте и се махайте от там",нещо подобно. Това говори, че не храни добри чувства към евентуалния бивш и за да им казва по скоро да се изнасят..

# 398
  • Пловдив
Явно щот от време оно е в мутренските среди...

# 399
Точно страх има женичката.Може и да не са имали връзка, а да знае що за мафиот е.
Ще видим де.

Можеха да дават по 2 епизода на седмица.
БНТ ако четете да си знаете, това веднъж седмично е изтезание, забравяме сюжета.

# 400
  • Галифрей
Видях,че БНТ си качват епизодите в техният ютуб канал. Така като дават епизодите веднъж седмично, ме държат в напрежение и искам да знам какво става 😆 Ако бяха качили целият сезон гаранция ще го изгледаме за 2 или 3 дена и ще дескотираме за няколко дена. После какво ще правим? Сериала си е супер,но имам чувството,че не са го промотирали много.

# 401
  • Бургас
Нахлувам и аз в темата Grinning
Този сериал много повече ми харесва от другия по БНТ за буквите. То какво се оказа, че като няма такива големи реклами и претенции, продукцията се оказва по-читава. Сценария е добър, умерен е и няма много залитания. Каста също е много точно подбран според мен. Обсъдили сте главните актьори, но искам да обърна внимание и на второстепенните. Много ми харесаха актьорите, които играят работниците. Избрали са хора, които изглеждат по-"народно". А актьора, който заеква е много добър и вече си мисля, че този човек наистина заеква и не е актьорска игра. Всъщност кой е този актьор? Другия, със щръкналата коса също е много убедителен, както и пазача. Секретарката на Билалов също и голямо попадение. Играе и изглежда точно като кадър от местна администрация. Браво и на сценаристите.

# 402
Заекващият актьор е доста редовен из бг сериалите, участва и в една реклама на наденица 😁, не му знам името, но мен не ме кефи особено. За секретарката подкрепям 😅

# 403
Веселин Анчев.
Участва в "Пътят на честта" като Дичо.

# 404
  • Бургас
Заекващият актьор е доста редовен из бг сериалите, участва и в една реклама на наденица 😁

По принцип не гледам БГ сериали, а рекламите ги превъртам.

Общи условия

Активация на акаунт