'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 648
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
О, секретарката и мен ме кефи много! Joy Достоверна от визия, до облекло, до поведение. Направо ме разби като каза на шефа как ако и предложи брак, ще му откаже!

# 406
С режисьорката Лилия Абаджиева /секретарката/ имах удоволствието да общувам служебно преди 15 години. Много обрана, премерена, възпитана. Обличаше се много странно за моите представи, с дълги поли и развлачени блузи. Прическата й е същата като тогава. Говори по същия начин, както в сериала, малко отсечено.
Останах приятно изненадана как не се е променила за толкова години.

# 407
  • Бургас
Сега я гугълнах. Хах, да, тя наистина така си изглежда. Не знаех, че е театрален режисьор.

# 408
Заекващият не участваше ли и в Порталът, бащата на главния в миналото?

# 409
Гледам в момента Моят плейлист по БНТ. Участва актрисата, която играеше продавачката в бензиностанцията. Тя спомена за участието си в сериала, щели да я викат да помага във винарната.

# 410
Много красиво момиче, но музиката която е избрала е ужасна за моя вкус.

# 411
  • гр.София
И аз влизам да кажа за Климентина Фърцова,че я гледам.Много симпатично момиче с неочакван за мен музикален вкус.

# 412
Климентина Фърцова(Боже, какво съчетание от имена) е много красива, чаровна, освободена. Много се радвам, че я виждам все по-често в бг сериали.
Ще си пусна утре предаването, макар да съм забелязала, че е малко откачена 😅

# 413
  • Велико Търново
Не че е жизненоважно, но ми е интересно дали има и какво е общото с друг млад актьор - Боян Фърцов. Гледам, че са били заедно в класа на проф. Пламен Марков в НАТФИЗ. А сега в "Моят плейлист" Климентина спомена за сестра. Явно не ѝ е брат. Ама пък фамилията не е от тези, дето под път и над път се срещат.

# 414
  • Галифрей
Заекващият не участваше ли и в Порталът, бащата на главния в миналото?
Да той е

# 415
Не че е жизненоважно, но ми е интересно дали има и какво е общото с друг млад актьор - Боян Фърцов. Гледам, че са били заедно в класа на проф. Пламен Марков в НАТФИЗ. А сега в "Моят плейлист" Климентина спомена за сестра. Явно не ѝ е брат. Ама пък фамилията не е от тези, дето под път и над път се срещат.

Климентина е родена на 10 април 1998 в София. Боян е роден на 24 октомври 1998 във Варна. Брат и сестра няма как да са. Май нямат роднинска връзка.

# 416
Гледам в момента Моят плейлист по БНТ. Участва актрисата, която играеше продавачката в бензиностанцията. Тя спомена за участието си в сериала, щели да я викат да помага във винарната.

Нали тя играе и императорската дъщеря във Войната на буквите?

# 417
Може да са братовчеди.
Между другото: „Момчето, родено в Пазарджик, живяло за кратко в Добрич и завършило средно образование във Варна...“ - не е роден във Варна.

Скрит текст:
И един последен въпрос: Откъде идва интересната ти фамилия Фърцов?

– Фамилията ли? Ами тя идва от една легенда, разказана ми от моята баба. Баща ми е от Пазарджик, но родът ми е свързан със село Паталеница, където има стар римски мост. Та заради него там е дошъл някакъв френски благородник, за да го изследва и опише. Станало така, че се оженил за местна мома и не знам как са наричали паталейници чужденеца, но нещо от френец, фърцо, са перифразирали и така е останала тази фамилия. Може и да съм негов потомък, не знам. Предавам само това, което е останало от възрастните.
Източник

# 418
Е, може, да съм объркала градовете. По-важното беше датата на раждане.

# 419
Другия, със щръкналата коса също е много убедителен...

Румен Гаванозов. И аз много го харесвам и даже малко ме е яд, че не са му дали по-голяма роля.

Общи условия

Активация на акаунт