'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 606
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Оназ с 98те (88) лева също беше добро попадение.
Наблюдаваме точно пресъздаване на горчивата ни действителност - далавери, връзки, пари, и т.н.
Да, точно това е и моето мнение!

# 481
Диана,

Не Рила, а Пирин.

# 482
  • Другата България
Моментът с лозето беше страхотен.
Браво.

Иначе, знаех, че е животно в багажника, то беше ясно, за човек нямаше как така лесно да го измъкнат Филката.
Ама пък и добра идея за конкуренцията, тръгнала от едни оповръщани маратонки.
А Бончев има любовница на годините на дъщеря си май, че и заедно живеят. Бляк. Доста реалистично.

# 483
  • Велико Търново
djovana2, съгласна. Аз тези подробности съм ги пропуснала.

разсмива ме и жената на касата как вика '' в брой'' Joy
Като преди това беше казала "кеш". Превежда му на български, демек. Joy

"Дядо Станко" във Войната на буквите.

Освен него и Климентина кой/и ли още актьор/и са си "обменили" Grinning

# 484
Мелнишко, с. Хърсово.

# 485
  • Галифрей
djovana2, съгласна. Аз тези подробности съм ги пропуснала.

разсмива ме и жената на касата как вика '' в брой'' Joy
Като преди това беше казала "кеш". Превежда му на български, демек. Joy

"Дядо Станко" във Войната на буквите.

Освен него и Климентина кой/и ли още актьор/и са си "обменили" Grinning

Чудех се къде другаде го мернах 🧐😂

Мерси за инфото за планината. Всеки път ги бъркам.

# 486
За съжаление малко бракове да не кажа хич, биха оцелели след трагична загуба на дете. Такава рана изгаря всичко. Така че между Филип и Марта края е неизбежен, и винарната е капката, която преля чашата.

# 487
Мацката на гишето на паркинга е актриса-ромка. Справя се страхотно още от ОЖ.
А моментът с лозето е като заимстван от романтичния филм с Киану и Антъни Куин. И там имаше нещо подобно, но и нашите се справиха добре.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 23:47 от Amber*

# 488
  • Берлин
Елина обаче остана в средата на нищото- любовта и страстта й към работата и бащата /явно го е идеализирала, мислейки, че има морал/. Много ми харесва Филип. Актьорът ми е непознат, но е различен от масовката. Харесвам и дръпнатата Елина, интересна и присъствие има.
Марта не бих търпяла за минута около себе си.
Дотук много добре

# 489
Аз съм пропуснала, че са изгубили дете. От разговорът с психоложката помислих, че е аборт.
Така вече нещата се намесват, при такава загуба е обяснимо поведението на Марта.
Още един + за сценаристите.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 23:27 от MoSt new

# 490
Подразбра се от снимката на дисплея на телефона на Марта.

# 491
Елина обаче остана в средата на нищото- любовта и страстта й към работата и бащата /явно го е идеализирала, мислейки, че има морал/. Много ми харесва Филип. Актьорът ми е непознат, но е различен от масовката. Харесвам и дръпнатата Елина, интересна и присъствие има.
Марта не бих търпяла за минута около себе си.
Дотук много добре
Тоест в живота, ако някой (на работа или просто наоколо) някой постоянно ти се зъби и троска ще ти у приятно и интересно? Но ако е мил като Марта няма да го търпиш? Това не го разбирам. Още от самото начало Елена се държи заядливо и то без причина, не можеш да си зъл с хора, които дори не познаваш и все светът ти е крив. Марта беше мила с нея преди инцидента със затвора.

# 492
Актьорът Владимир Зомбори ми е познат от "Мен не ме мислете', измамник на бабата и от "Пътят на честта", където го убиха в 1-ва серия. Тук прави много добра роля!
П.С. Ооо, сега видях, че играе и в "Дъвка за балончета" и " С река на сърцето", който, честно казано, не го гледах след 2-ра серия.
В тази връзка, чудесно е да се канят различни актьори, а не да гледаме едни и същи във всеки сериал.
Edit: А в "Игра на доверие" на Яна Маринова предстои да го гледаме.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 00:01 от MoSt new

# 493
Може детето да е било болно, а не катастрофа ще се разбере по-късно. Снимките са в Сандански, лозето пред  Вила Мелник (която е между Хърсово и Мелник), в самата винарна  и в Мелник - в днешната серия дето го чакаха Бончев с глигана , бяха в Лумпаревата къща.

# 494
Зомбори участва в кастинг в първи сезон на Х фактор. Много приятно момче. С Бабинова са страхотна двойка.

Общи условия

Активация на акаунт