'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 596
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Просто сериалът е хубав и му се наслаждаваме мълчаливо, докато другият е пълен с глупости, които предизвикват дискусии.
Все пак, от един филм очаквам да ми е интересен, а не да ме скандализира.

# 556
  • Бургас
Най-после ви настигнах - изчетох темата от началото до тук! И най- после да ми се случи - български сериал да ме спечели напълно! Дори не изпитвам потребност да го анализирам и да се питам защо точно ми допада.Просто ми харесва!Вярвам на това което става пред очите ми, усещам го истинско - живо е. Интригуващо е , не усещам как минава времето и след края на всеки епизод ми се иска да има още. Докосват ме героите. И някак дори "лошите" мога да ги разбера... Гледам без страх от разочарование. Добре свършена работа!
Марта и Филип са толкова различни - тя изцяло потопена и в свои води в "американското", той с дълбоки корени в българската земя.Раздялата им сякаш стана  неизбежна , при пристигането в България. На родна почва се откроиха фрапиращи разминавания в манталитета и отношенията с хората... Обичам дядо Станко! Актьорът ми напомня за излъчването на Богомил Симеонов. ...
Определено предпочитам Елина, чепата, но пряма. Марта е хлъзгава, знае с кого да е мила, а който й е "под нивото" е втора категория. Жалко за личната им загуба с Филип. 😢 Явно е, че има обич между тях, но ...

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 15:02 от lady Koup

# 557
  • Галифрей
Нямам търпение за днешната серия 🍷❤ Въпреки,че Филип се сблъска с негативната българска реалност и трудностите той си обича родното място. 😘

# 558
Нямам търпение за днешната серия 🍷❤ Въпреки,че Филип се сблъска с негативната българска реалност и трудностите той си обича родното място. 😘

Има хора, които просто не могат да виреят другаде, обикновено мъже.

# 559
Днешната серия е Тамянка. Отивам да видя какъв сорт е.

# 560
Не съм коментирала последно време, но следя още сериала, просто се сблъсках с разболяване и неуспех при интервюта за работа. Сериалът става все по-вълнуващ, днес Калановски и още една актриса ще се появят. Ягодка си хвана пътя, като някакво дете не понасящо да му се противоречи и веднага с лека ръка загърби мъжа си и семейството им. Може пак да се върне към последната една две серии да го моли да станат пак семейство, но той ще се сближил с Елина

# 561
  • Варна
Ох, стига с тази "Ягодка", Марта е.

Чакам с нетърпение новия епизод.

# 562
Колко епизода са излъчени?

# 563
  • Галифрей
Колко епизода са излъчени?
4 с днешният 5

# 564
  • София
Най-после ви настигнах - изчетох темата от началото до тук!
...
Определено предпочитам Елина, чепата, но пряма. Марта е хлъзгава, знае с кого да е мила, а който й е "под нивото" е втора категория. Жалко за личната им загуба с Филип. 😢 Явно е, че има обич между тях, но ...

Радвам се, че ти е харесал! 🙂
И аз харесвам много Елина. Много каубойски вайб ми навява като я гледам, все едно е излязла от сериал на Шеридан. 🙄😏 Тъй като си голям ценител на качественото кино и телевизия и ценя мненията ти, бих искал да ти препоръчам да изгледаш (ама непременно, хехе), сериалите на Тейлър Шеридан за семейство Дътън. Направил съм и тема тук в Бг мама. Неговите сериали трябва да се гледат от колкото се може повече хора, защото това което виждаме е толкова по-различно от почти всичката помия с която ни залиават през последните години. Това е една глътка свеж кислород!
Прекрасни, просто прекрасни!
Yellowstone (в момента тече 5-ти сезон, всеки сезон е по 10 епизода)
1883 (само 1 поръчан сезон от 10 епизода)
1923 (върви сезон 1 в момента)

За да не е спам, чакам с нетърпение епизода след малко. Винце също има. 😎

# 565
  • The point of no return
И аз наваксах с всички излезнали серии и ми допада доста сериалът. Още повече, че е сниман в Мелник и Сандански - любими местенца в България. Heart
Всички играят много добре. Страхотен ход на Филип в 4-ти епизод.
Харесвам Елина, но защо не мога да си обясня тази нейна толкова силна загриженост към винарната, дори и след като разбра всичко около намесата на баща й и беше унизена и уволнена от Марта.
Отлично подрбано заглавие с двуяко значение - вина (виновен за нещо) и вина (множествено значение на вино).
Също така често се лее вино при доста от сцените, което допринася за загадъчната атмосфера в сериала.

# 566
  • Бургас
Diavolo, благодаря за препоръките! Аз по принцип те следя 👀 и си набелязвам интересните неща, но време нямаааа. Прехвърлям обаче на ММ, той е на смени и има повече време!
Roya, наистина Елина е изцяло посветена на винарната, дали не компенсира нещо!? Има някаква тайна в семейството...   този олтар в спалнята на майка й, дали не говори за някаква загуба...🥺

# 567
  • София
Дано сега Цвета  разбере нещо, за някакъв знак, който да намери там и как тази змия ги мами и спи с бащата и съпруга на приятелките си.
Че засега е филърче епизода.
Цвета много бързо клекна за жалост. Филип пиян, бляк, клише яко е това.

# 568
  • Другата България
Разочарована съм от Цвета.
Очаквах повече.
По-скоро, разочарована съм от образа, който сценаристите представят на аудиторията, въпреки, че е толкова реалистичен.....
Манастирът кой е? Роженския?

# 569
Ахаха Харизанов и Елина Joy
Наистина първия слабичък епизод
Усещам как накрая с парите от конкурса ще спасят винарната

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 21:54 от EdelV

Общи условия

Активация на акаунт