'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 589
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Много беше глупав този епизод.

# 571
  • София
Разочарован съм от Филип. Наистина иска да продаде винарната. Надявам се, че в крайна смета това няма да се случи и той ще си остане тук.
Харизанов не го харесвам. Същия е като Бончев. Синчето му е разглезен кретен.

Изкефих се как свърши. Елина ги хвана, ха така! 😈

# 572
По времето на този епизод  ме подкарваше да си чета нещо в телефона..., а поначало не съм пристрастена  към това . Да бях поне изгладила  Joy
С две думи - отегчих се Confused

# 573
"Марта си тръгна!
За малко или завинаги?" Геро- дъ бест 😆
Има много моменти в епизодите, които ми харесват с елегантостта, с която те замислят. В този- "А теб какво ти пълни сърцето?!"

# 574
Малко повече диалог имаше и някак си динамиката не беше в епизода тоя Калановски като го видя и се сещам за Братя, понеже скоро свърши, дано не успее Билалов да ги привлече младши и старши

# 575
  • Другата България
На мен също ми допадат отделни моменти, диалози и реплики на героите, особено на Елина и баща ѝ.
Смях се много на репликата към Геро : "Стига с тоя дъб, да беше станал лесничей!“ Joy
Веселин Калановски не мога да го приема още като Харизанов, след “Братя“ за мен е генерал Давидов и все очаквам Еди да се появи отнякъде.....Blush
Иначе с интерес очаквам сблъсъка между него и Бончев.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 23:05 от Merri_An

# 576
Братя Rulz

# 577
Манастирът кой е? Роженския?
Според мен това е Гигинският манастир, в Пернишки окръг, около Брезник.
Предполагах, че ще дадат Роженския манастир, който е до Мелник, но... така са решили продуцентите.

Някой знае ли дали в инстаграм има официален акаунт на "Вина"?
И качват ли се някъде излъчените епизоди?

Сериалът настина е много интересн, повечето актьори са добре подбрани,
добър сценарий, добра режисура. Двамата главни Филип и Елина за пръв път
ги гледам - много качествена игра! Hands Ok Hand
Харесва ми този сериар. Дано продължи така до края! Flowers Four Leaf Clover

Приятна вечер! Flowers Hibiscus

# 578
Не разбирам защо да не може да се обръщат към Филип с "Филипе!", както е редно в българския език. Много неествено ми звучи обръщението "Филип!", дори и майка му по телефона-Филип това, Филип онова...Фильо е най-естествено да му каже, или Филчо или нещо по-така, галено. Жена му и тя така, сухо - Филип!

# 579
  • Галифрей
Мисля,че се опитаха да направят някакси епизода по- забавен 😂 не им се получи но беше смешно където Филип казва,че Марта си маха мустаците тайно 😄
Цвета не я разбирам, тя всеки път се предава. Иначе като го гледах ми стана приятно топло,зелено и красиво. Позитивна енергия,като погледа на вън мраз.
Според мен Филип иска да направо рунт  Бончев с Давидов пардон Харизанов за винарната. Ей тъй Бонев да се страхува. И аз като Мери си виждам генерала ех залисва ми.
Бум беше в краят когато Елина хвана баща си с приятелката й а така.
🍿

# 580
  • Велико Търново
Аз пък след Братя гледах няколко епизода от повторението на Скъпи наследници и Калановски ми е Цвъ-то. Satisfied

# 581
Според мен си е много логично как Цвета веднага се върна. Тя си е класическа жертва на тормоз. Страх я е от мъжа й, изпитва зависимост от него, срам я е и какво ще кажат хората и най-вече Елина. Това нейното беше вик за малко внимание и като видя, че той я търси, веднага отиде при него. Нищо, че на него грам не му пука и я навика и принуди да подпише документа, който му трябва. Също толкова му пука и за тъпата патка, която си ляга с него от мерак да "успее" в живота.

# 582
  • Галифрей
Аз все още ме виждам как Елина и Филип щеше се съберат.
Да съжаление е така ама Цвета права няма ли? Не е примерно както в 60-те.

# 583
Не съм гледала никакви "Братя" и "Наследници", но помня Калановски от "Хотел" България". Хубаво сериалче беше. Следвам го /Калановски/ във ФБ. И с политика се занимава.
Интересно свърши днешния епизод.

# 584
Цвета е смазана психически от мъжа си и затова е в безизходица. Не, че няма права. Пази Боже от такива мъже!

Общи условия

Активация на акаунт