'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 589
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Мисля, че Дяволо първи усети истината - Филип е внук на дядо Станко. Смъртта на баща му не е инцидент и е свързана с Бончев, като майка му буквално е избягала бременна в чужбина, за да се спаси. Там се е омъжила за мр Янг, който е признал и отгледал детето.

Точно ☺️ Благодаря

# 616
И мен яко ме стисна за гърлото тоз епизод. Тягостно (между Филип и Марта), усещам у Филип една латентна тъга, има такава всепоглъщаща меланхолия в очите му, не само заради Марта - връща се в Родината и вместо в джибри, нагазва отчайващо бързо в гадната ни действителност. Мисля, че е тотално отвратен,  дълбоко в себе си, и от Бончев, и от Харизанов баща, но като хамелеон се нагажда, за да оцелее. С Харизанов младши му е странна играта - какво му харесва, не знам?! Може би това, че все още не е толкова обигран и омърсен като баща си, знам ли?! Склонна съм да го разбера и приема до момента, в който малкия се издъни (дано не се🤞) с някоя мръсотия или неподозирана подлост…Засега е хаху-хихи, тате носи, мама меси, животът е песен, да видим докога?!
Та Филип ме жегна с тези тъжни, меланхолични очи, изобщо не се вписва сред акулите около себе си!
Наско ми е нелеп, това за лесничея му беше рекнато точно на място, за мен е абсолютен дървар!🙄🙄🙄
 Елина също ме хвана за гърлото с шамара, който си отнесе накрая - пада отвисоко с подобни “приятелка” и баща! Събуждането й е отрезвително, на нея май само собственото й вино й действа опияняващо?!?
Цвета пък съвсем ме сграбчи за гърлото тоз път…Всеки сам си знае докъде стига прага на собствената му търпимост към несправедливостите на живота…! Не смятам, че е смачканата депресантка, просто едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш!🤷🏻♀
И продължиха да ме разбиват с цялостното чувство, което оставиха у мен - гадната действителност е на път да ги смачка, не са особено щастливи, но вярвам, че ще има благоприятна развръзка и натирените ще са точно тези, които упорито си го търсят и заслужават💪
Иначе съм ЗА версията, че Станко е дядо на Филип - опитвам се да си представя сцената, в която Филип ще го разбере и, мамка му, пак ме стяга гърлото, аман!🙃

# 617
  • Галифрей
Трябва да има има интрига все пак 😁  Много ясно,че Филип не понася двамата богаташи и използва другият за да се отърве. Лисичка е. Запазва до някъде спокойствие, незнам какъв е планът му.
Младият Харизанов по голяма издънка от него няма. Незнам как баща му не го е напердашил и да го накара да оправи картините.

# 618
  • The point of no return
Елина се чудя как точно и ще натири ли приятелката си. Гадна и гнусна работа е това, двете са уж близки, а пък дружката под прикритие мърсува с татенцето, да се издига и да ползва облаги.
Марта донякъде я разбирам, но и аз като други я намирам за страшно високомерна, тип аз живея в Америка и съм над всички, а не виждам с какво точно е над другите. Това че заряза Филип по такъв начин не вещае нищо добро. Той все още държи на нея, но като гледам тя как го реже като с нож, май няма да ги бъде.
Наско ми е странен, хем знае колко е добра Елина в работата си, но не пропуска да вкара някоя хаплива забележка, когато говори с нея. Всъщност, когато не я послуша, пострада, но явно трудно си прави изводи.

# 619
  • Бургас
Понякога Наско ми напомня на онези тийнове, които влюбвайки се в някое момиче, започват да се заяждат и дразнят, защото не знаят как да се държат... или пък когато са отхвърлени... Ясно, че той е засегнат, защото тя го е изместила от позицията на главен технолог, но само това ли е 🤔
За Елина и аз се чудех... Дали ще остане на думата си и ще я остави в апартамента или ще я изгони!? И дали въобще ще стигне до предложеното престижно място в ДБ; нали Филип ще я покани да се върне. Тя дали ще приеме?

# 620
  • Другата България
Според мен е само това.

# 621
  • София
Много ми хареса апартаментът на Елина и любовницата на баща ѝ (не ѝ знам името), и с голямата тераса, моята мечта Heart Eyes

# 622
Наско просто много завижда на Елина, че е по-добра от него. Отделно тя е намахана и непокорна, не си мълчи, не се свива и съвсем го вбесява. Малко укротяване на опърничавата ще го играе Филип.

# 623
Наско ме дразни от самото начало, както и любовницата. И не само конкретно в сериала, просто такива образи ме дразнят. Отделно, актьорската игра на любовницата е много слаба.
Изобщо, интересно като идея и развитие, но много мудно действие (тези 5 дотук спокойно можеха да са 3) и половината актьорски състав не става.

# 624
Има го и това с укротяването. Пак да си кажа, кефи ме сериалчето. НО!

Има потенциал за гангстерия, но се надявам да няма. Не ми харесват отчаяните работи и определено се разочаровах от Цвета. Даже не ми е интересно. Искам Бончев в затвора и нямам повече претенции... Хубаво ще е и Филип да остане и да се хване с винарната като своя. Останалото е сюжетна линия, за да има за филм. Липсва ми тръпката от Братя!

# 625
  • Бургас
Мен пък ме кефи Геро. Някак естествено му се получава и не преиграва като някои наши актьори. И героя му на типичен мрънкач му се получава добре.

# 626
Според мен е само това.
И според мен.

Е, остава и да остави любовницата на баща си в собствения си апартамент... освен да й предложи направо да се срещат там докато я няма? Това е най-лошата приятелка на света да спи с баща й! И как само вика на майка й ''лельо еди коя си'' и тя ''Тони, много си красива, трябваше да станеш модел''. Наглостта на някои хора е брутална, трябва да бъдат наказани. Smiley  Да видим какво ще стане, надявам се, че майката не е знаел за любовницата - много блага и добра жена, държи на него, а той се възползва. Тя има нужда може би от някаква опора емоциоанална, морална, за да му се опълчи и да остави. Не трябваше да подписва. А той какъв манипулатор, но много добре играе Билалов, толкова естествен.

# 627
  • Бургас
Чудя се защо в страницата на "Вина"/ "The Grapes of Guilt" в  IMDb фигурират само ЕП. 1 и 2?! Искам да си гласувам за всеки епизод досега, пък! ☺️

# 628
  • Варна
Тя има нужда може би от някаква опора емоциоанална, морална, за да му се опълчи и да остави. Не трябваше да подписва. А той какъв манипулатор, но много добре играе Билалов, толкова естествен.
Аз я разбирам.
Защо трябва да оставя Бончев? По-щастлива дали ще стане?
Да остави семейната къща, която вероятно са градили двамата. Да отиде в друг град, сама? Къде? Защо?
"Безлюбовието" е страшно, но като го остави, тепърва любовта ли ще търси?
На нейната възраст свободните мъже търсят или 20 години по-млади жени или някой да им пере  гащите.
Ми мерси!

# 629
Аз не я обвинявам, че не го оставя, напротив , не се оставя с лека ръка нещо, което си градил 30 години. Но трябва да му се опълчи, не може да подписва съмнителни документи само защото той иска и то след като тя се е почувствала толкова невидима, че избяга и се скри.

Общи условия

Активация на акаунт