Бъдни вечер наближава,чудеса на всеки подарява!-18.12.-24.12.

• 14 880
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Нанди, много се радвам за добрите новини. HugДано и ходенето ви в Германия, даде отговори  и най -вече решение на вашият проблем и всичко тръгне както си трябва.Вие го заслужавате. Heart Eyes

п.с.Благодаря ти за милите подаръчета за елхата.Вече са там където трябва.

# 91
Милата Нанди! Толкова се радвам! Hug

Ние сме в трепет - утре е коледното парти в детската градина. Йоан ще играе куче в "Дядо вади ряпа". Party Предполагам, че като види толкова народ, ще остави другите животни да се оправят сами, но кой знае... После заминаваме за 2 дни при баба и дядо. Ще ви пиша от там.

# 92
Нанди, страхотни новини Hug на Коледа стават чудеса  bouquet
....
Силве, какво е това Ия, откъде го измисли Вземи да ми напишеш на лични, че пак ме забрави.
...
СилвИя  bouquet

Марти е все още болен ще пие АБ още 3 дни Confused. Инъче се чувства добре, беснее си порядъчно, а като разбра че лекарката днес му даде бележка до края на седмицата и направо забрави, че е болен Mr. Green

А аз днес с моята шопинг терапия не стигнах до никъде Rolling Eyes купих подаръци на децата, на Марти също доста нещица, на кучето Crazy, а на мен....нищо Sad ... и парите ми свършиха Crossing Arms Знаех си аз, че така ще стане Mr. Green

# 93
  • густо майна Филибето
Нанди, много се радвам за вас! Дано и ходенето ви в Германия е за добро и новините са хубави! Hug

Клисуров
, не виждам нищо общо между ЕЕГ и ядене, на нас не са ни поставяли такова условие. Thinking

Kolgrimur
, при толкова дядовци все някой ще донесе нещо Laughing Исландските дечица май трудничко ги запомнят всички от първия път Simple Smile

radini, дай Боже всекиму лекар като вашия!

# 94
  • София / Пловдив
  Нанди, вярвам че винаги, винаги Господ ни помага в най - трудните и тежките моменти  Praynig Нали помниш приказката за стъпките? Много ще се моля за добри новини и от изследванията в Германия, да намерите най - верния пък за лечението на Мимката  Hug

Силве, следващия път, като пазаруваш, пропусни кучето  Mr. Green и за теб ще има доволно. Звярът няма да усети липсата на подаръци, пък и ще спестиш пари.

Всеки ден децата полуЧават подарьци в обувката си като всяако дете я поставяа на перваза на прозореца в зависимост от това дали са били добри и послушни през изминалия ден полуЧават лакомства а ако не са полуЧават картоф  Laughing...

Малеее, ние бихме се снабдили с картофи за зимата  Crazy

# 95
  • София
Нанди, радвам се за новините Hug

# 96
nandy , много се радвам и аз за добрите новини. И аз
  ще се моля за добри новини и от изследванията в Германия, да намерите най - верния пък за лечението на Мимката

Hug

klisurov, и на моите приятели не са им поставяли такова условие.

И аз имам един въпрос по повод ЕЕГ-то. Знаете ли в Стара Загора къде да се насочим за ЕЕГ - в Университетска болница ли, при Д-р Г. Панов д.м. или при Д-р Пламен Цанев ???

# 97
Нанди, наистина чудесна новина...тази за изследването в Германия. От сърце пожелавам само добри резултати Simple Smile

И аз да се похваля - от днес си имаме отново интернет вкъщи. Два дни все едно не съществувах. Но злото е поправено  hahaha
Малка радост, но си струва...

# 98
  • София
Благодаря Ви мили приятели за добрите пожелания!  Hug
Дано успеем да отидем в клиниката в Германия,да направим успешно излседванията и те ни дадат някаква насока за лечение на Мими  Praynig

Клисуров, детето трябва да е сито, за да е спокойно по време на ЕЕГ-то.Да е с добре измита главица,за да дават добър контакт "електродчетата". и трябва да го държиш мирен, за да не шава и да не стана хубаво изследването. Пожелавам добро ЕЕГ,за да са спокойни родителите.

Радвам се, че ви харесаха украшенията за елха. Правихме ги с голяма любов с две момиченца в социалният център, а няколко нощи съм ги оцветявала и връзвала Simple Smile

В неделната нощ украсявах елхата и дома, ще направя снимки и ще покажа. Но домът на Любознателна, както винаги е много красиво и с вкус украсен и ще ми бъде като идеал ...може пък след години и аз да успея да постигна такъв стил.
А между другото и вкъщи таткото поиска да поставям вече Коледна украса... др години аз бях нетърпеливата и с огромно празнично настроение.... а сега нещо беше изчезнало.

Утре е Игнажден. Честит празник!!! Здраве, Мир, Любов и Разбирателство във всеки дом !!!

Марти, оздравяваййййййййййй!!!

# 99
                           Ураааа! Празниците започнахаааааааа!
       Честит имен ден на Игнат. /И мама Иги може да почерпи, ако има на сърце./
                                             Честита Зима
            Ако сте зле с парите, не търсете! Днес никой не дава на заем. Изчистете комините преди видело. Може и кюнците. Изхвърлете саждите на кръстовище. Нахранете кокошките с прекадено жито.  Joy

# 100
Нанди, страшно много се радвам за малкото чудо, което ви споходи дни преди Рождество. Вярвам, че скоро ще ви споходи още по голямо чудо и твоето сладко момиченце ще ти даде поводи за много радости  Hug

# 101
Само хора с късмет и пълни джобове да прекрачват вашия праг днес.Честит празник на именниците.

# 102
  • София
ДА, на Игнажден трябва да идват на гости само добри хора. Първия, който прекрачи прага носи такъв късмет за годината в зависимост какъв човек е.

Много се радвам за Нанди. Нека тръгне само на хубаво новата година за Мими. Искам догодина да те погледне в очите и да каже: "мама, мама".

Клисуров, и аз знам, че трябва да е нахранено и с измита коса детето и по възможност да не мърда на ЕЕГто. Но с Нанди източника ни е еднакъв. Освен това трябва да е здрав, никаква Т, кашлица и тем подобни.

# 103
  • Реъкйавик
ДА, на Игнажден трябва да идват на гости само добри хора. Първия, който прекрачи прага носи такъв късмет за годината в зависимост какъв човек е.

Много се радвам за Нанди. Нека тръгне само на хубаво новата година за Мими. Искам догодина да те погледне в очите и да каже: "мама, мама".

Клисуров, и аз знам, че трябва да е нахранено и с измита коса детето и по възможност да не мърда на ЕЕГто. Но с Нанди източника ни е еднакъв. Освен това трябва да е здрав, никаква Т, кашлица и тем подобни.
ние ходихме на скенер преди няколко месеца и не трйабваше да яадем след 12 ччпрез ноЩа заради анестезияата кояато му дадоха.
от мен
най добре е да послушаш лекаря той знае заЩо трябва детето да не е яало
пък и при всички е различчно  Stop

# 104
    Зима е. Снежинки прехвърчат над Делиормана/според синоптиците/. Според Волф прехвръкват. Дано всяка затисне по един вирус, бацил, микроб. Е, като си представих вирус, задушен в прегръдките на снежинка, и си забравих мисълта. JoyПек ден на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт