Отговори
# 105
Привет! Hug Не знам дали е от моя комп или слуха ми, но озвучката е ужасна. Каквото разбрах от турски, толкова и от руски, демек нищо . Joy Сега ще чакам субтитрите, може би чак вторник. Head Band

# 106
  • София
Привет! Hug Не знам дали е от моя комп или слуха ми, но озвучката е ужасна. Каквото разбрах от турски, толкова и от руски, демек нищо . Joy Сега ще чакам субтитрите, може би чак вторник. Head Band
Пипи и при мен беше така, но открих тук- 10 Live  :
https://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/20 … sskom-yazyke.html
Сега гледам и няма проблем. С българските субтитри е най-добре, но много ги бавят.
Приятно гледане.

# 107
Пипи и при мен беше така, но открих тук- 10 Live  :
https://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/20 … sskom-yazyke.html
Сега гледам и няма проблем. С българските субтитри е най-добре, но много ги бавят.
Приятно гледане.
Благодаря Нинка, но е същото. Аз разбирам добре руски, но преводачката така мънка, че и на български да превежда пак не бих и разбрала.

# 108
И при мен е така.....😟
Жалко, .....ще чакаме!

# 109
Привет и от мен!
Благодаря за линковете....най напред ще сготвя нещо на мъжо и ще си пусна серията ,да видя къде е по добре....
Рейта има спад,но не е толкова зле....

“Синът ти е самотен, синът ти се страхува за първи път. Толкова ми липсваш мамо... 🥺

Сори ,писах ,че тези думи са в края на трея ,ама ...цъ...в началото са./така го копнах от фейса/

Изгледах серийката....тук е добре....е ,има моменти малко без превод или закъснява ,но ...общо взето добре.

Хм....няма да се повтарям ,че Феридето е неспасяема....за момент си помислих ,че няма да ги изгони Pensive,ама....йок...бащичко...може ли да бъде толкоз тъпа и заблудена оФца...уж що годе интелигенция го раздава...завършила университет...намерила си богат съпруг....ужастЪ....може грубо да прозвучи ,но тя НЕ заслужава и майка да бъде....и....независимо от това ,някъде дълбоко в мен ,нещо ми говори ,че точно тя ще е краят на Йълмаз.... Thinking И още нещо за татковата принцеса...явно е правила преди време аборт...и може би заради това връзката им се е влошила....или пък  е една от причините...поне така разбрах...

Чудехме се с Пипи, как може един баща да въвлече дъщеря си в отношения с мафията....стана ясно ,че Али Фуат не искаше Зейнеп да отиде на срещата ,но тя настоя....
Значи тоз адвокат Левент,  голям мафиот...другият пък, Джанер, нямал да се откаже...хем знаел какво изпитва Зейнеп към Халил....ега си малоумника....щял да и помогне и тя постепенно щяла да забрави Халил...Обаче браво на нея...ачик ,ачик му каза ,че м/у тях не може да има нещо.

Стана ясно ,че Илкер е имал салон преди много години на тяхната улица и най вероятно се е махнал оттам ,когато са омъжили Бирсен...надявам се да свие сърмите на Йълмаз...
Юсуф много лошо се държа със Серай,подкован от дядо си...келеш....ама ,браво на Серай....и нещо много интересно си каза момичето,сядайки в беседката....за Юсуф...сега се караш на сестра си,утре на жена си ...също като дядо си.... Open Mouth

Халил....продължава да страда по майка си....тъгува и жадува за майчина милувка....Независимо от всичко ,обаче ,обича Фериде....за Бирсен няма  съмнение.
Много го заболя ,когато видя снимката на Джанер и Зейнеп... Pensive

Арман е ужасна ,едва ли не сватоса Зейнеб с  Джанер....той и подхождал....аман от такива родители....

И накрая...прекрасните малки артисти...големи са сладури и се справят чудесно...особено Халилчо...милия той ,бил влюбен.... Joy

А ....пропуснах началото на серията....Дженет ,май искаше да се хвърли от скалата в морето... Thinking....прости се с децата си ,но не и стигнаха силите и куража да го направи....така мисля...или може би си представи какво ще им направи Йълмаз ,когато нея я няма...сега поне успяваше отвреме навреме, да ги спасява от него...

Ехааааааа....много стана ,но това видях и разбрах....

АААА...последно....Къванч май от добър персонаж ,ще мине на отсрещния бряг...лошо.... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 22:37 от Svet_sz

# 110
Здравейте, момичета! 🌺

Изгледах серията с озвучката с няколко прекъсвания. Наистина, преводът в ефир не е на нужното ниво и имаше доста прескачания, нооо за сега толкова. Горе-долу схванах,  но ще ми е необходим наистина и българският превод, както и за предната серия.
Много затрогващи сцени - как Бирсен и Халил спасиха майка си при скалата, срещата на Бирсен, Халил и Фериде след години в къщата извън града, грижата на Халил към Фериде - как я носи по стълбите / въпреки отношението й и тежките спомени, когато тя ги е предавала/. Много, много превъзмогва това момче години наред. Малкото хубави спомени, които имат - как им изплуват и те от време на време. И тъкмо се получи една толкова приятна и задушевна обстановка между тримата / благодарение най-вече на Бирсен/ , и ........отново Фериде ги отблъсна.....и то по
толкова гаден начин...и заради кого...
Йълмаз с всяка серия ми става все по-омразен....Фериде - все по-повече отблъскващ персонаж. Сега, "топката" с кърпата е в ръцете на Къванч. Наистина, чакам с нетърпение неговата реакция от тук нататък каква ще е.....Добър човек, явно и като адвокат се ползва с добро име,  ноооо, явно обича жена си, още повече сега,  когато чакат и бебе......да видим кое ще надделее в него. Мисля си в проекция, че първоначално ще скрие, че вече е открил "уликата", ноооо Феридето с нейният характер ще го изкара от равновесие в даден момент и той ще се издаде....Ще видим.
Не мога да схвана, все още играта на Али Фуат, затова чакам малко разкрития от миналото. Да, има брат, който е присвоил всичко от баща им и сега след, като е излязъл от затвора иска да си върне полагащото му се. Защо, обаче избра точно Зейнеп за свой адвокат? Да, естествено, тя му е дъщеря и може би е убеден, че ще спечели делото и нейното име ще стане по-известно.....Нооо, той е и наясно, че брат му е част от мафия и по този начин Али Фуат излага Зейнеп на опасност....
Джанер, продължава с мръсотийте си и даде заявка и то много категорична, че няма да се спре - разговорът му със Зейнеп при тръгването му от "вечерята" у Зейнеп. Въпреки, че тя му каза, че това, на което той се надява - няма да се случи, той й заяви, че въпреки всичко ще се "бори". Нагъл тип, ама да се чуди човек на акъла на майка й и баща й. Че, на всичкото отгоре Джанер ще включи и Джем в играта, предлагайки му работа...Интересно, кога "родителското тяло" ще се светнат.
Любовта при гълъбчетата бавно, бавно напредва. Харесват ми и двамата - ревността на Халил, замисленият поглед у Зейнеп....особено, когато остава сама....
За сега, толкова - но, то с такъв превод....
Малко дълго стана, но си има доста за споделяне.

Приятен ден на всички! 🍀🌹

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 10:59 от Stella2021

# 111
Добър ден! 🤗🍀

# 112
Допълвам се..😀

Да се допълня, за нещо, което ми направи силно впечатление и което ме зарадва, де....
Серай - отлично изиграна сцена, когато Бирсен направи забележка на свекърва си да не вика "берберина " повече в дома им. Какво, щели да кажат хората, защото тя е вдовица.
И скачането на Серай и упреците, към майка й
Какво, че си вдовица, а ние деца на вдовица.....не трябва да излизаме на улицата, ли? Превърна дома ни в затвор! Очаквах, че ще се поправиш,  но ти си оставаш все същата Бирсен! Даже, тази жена /за бабето/ има по-голямо желание за живот от теб...... Ииии, пляс шамара. Репликите са по памет, но в този смисъл. Браво....вмъкване на осъзнаването на младите хора и по-точно на момичетата....Изобщо, образът на Серай ми харесва и актрисата се справя отлично.
Имам и вметка, де....Серай наистина не е запозната с историята на майка си с този човек от младите им години......Може би затова Бирсен избухна и си позволи шамара, за което след това съжаляваше много....

Извинявам се,  за дългото споделяне на мисли по серията.....

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 13:05 от Stella2021

# 113
  • София
Здравейте, момичета!
Стели, напълно споделям разсъжденията ти. Много точно си схванала и предала на нас действието и образите. Няма да те повтарям, защото не смятам, че по добре бих се изразила. Ще кажа само:
Смятам, че на Фериде е нужен психотерапевт. Тя има нужда от лечение, не мога да си представя, че нормална жена ще бъде така обсебена от баща си. Като обгрижвано дете от баща си може да му е благодарна и да го обича много, но тя растеше и виждаше неговото отношение и побой над майка й,  както и към сестра и брат й. Мисля, че Къванч разбира нейното състояние и отдавна е наясно за нейната болна обич към Йълмаз.  Много ми е интересно как ще постъпи със забрадката.
Джемал Токташ го харесвам от "Завръщане"/"Съла" . Надявам се и тук образа да е положетелен и да не прикрие основната улика. Дано успее да убеди Фериде, която е бъдеща майка, че Джанет е била една мъченица и е приемала това изтезание да живее с този изверг,  само заради децата си.

Много още неща има наистина за изясняване. Вкарване на берберина в действието сигурно ще ни открие и любовта на Бирсен към него и отново вмешателството на Йълмаз в живота и съдбата й.
Бавно се развива действието и с историята на Зейнеп и баща й. Никак не ми се иска да се провлача сериала, но ще видим.
И друго, което ме кара да мисля е, че Йъмлаз възпита Фериде, като голям егоист или тя има психически отклонение. Нима само Йълмаз е обича? От дете тя е обгрижвана и много обичана както от майка си, така и от брат си и сестра си.

Спирам да пиша, че май се повтарям. Приятна вечер желая на всички ви. Flowers Four Leaf Clover

# 114
Нинче, обичам да вниквам в образите от сериалите и филмите, защото с всеки от тях създателите искат да ни подскажат нещо си. Тези образи, макар и измислени в повечето случаи, са взаимствани и обобщени от действителни. Затова и до скоро гледах само по един сериал, но се задълбавах във всеки образ. Това, не мога да го правя, когато гледам няколко сериала на веднъж....Много ми идват за малкото свободно време с което разполагам.
Така, за Фериде......и аз отначало си мисля, че тя има някакъв психологически проблем, както и даденост от гените. Мислех си, дали това раздвоение в детството - от една страна обгрижвана от абсолютно всички / тотално привикнала, че тя е център на внимание/, но именно и привикнала с тормоза над майка й, брат й и сестра й от баща им - това, тя е виждала през живота си....дали, това раздвоение не е отключило този психически проблем при нея. Ноо, действията й са направо осъдителни, още повече, че тя и не се усеща. Ето, жени се за Къванч и той също я обгрижва - живот, пари, дрехи, лукс, място във висше общество, ноооо тя как се държеше с него....въпреки,  че той я извежда от "гетото"....
Стана ми жал в един момент, когато Къванч сподели, че са загубили първото си дете в началото и затова сега, той трепери, като лист над нея. А, между другото, тя в един момент бегло се сети за думите на майка си : Ти ще ме разбереш, когато станеш майка
Има някакви проблясъци при нея, нооо за сега са много малко. Тя също се сети за момента с червените обувки, когато тя предаде брат си и той отново изпита силата на омразата и ръката на баща им.... Много сложен образ е Фериде.
А, за Йълмаз.....не мога да се начудя за силната омраза, която да чувстваш към жена си и собствените си две деца и такъв жесток терор да налагаш над тях и то с огромна сила, а към третото си дете - такъв обрат...Направо си е за чудене....За мен той е просто Психопат...И как собствената му сестра, до сега не го е опознала и тя търпи. Но, може да се корени, някъде и в тяхното детство.
Но, вуйчото ме кефи....
Днес се олях...😟

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 17:19 от Stella2021

# 115
  • София
Привет! Flowers Hibiscus
Има втори фрагмент :
https://vk.com/alpnavruzofficial
Видя ми се доста интересен.  Вече има сцени с големия Халил и Джанет. Ще чакаме епизода.

Лека нощ. Flowers Four Leaf Clover

# 116
  • Дубай
Малко по-късно ще видя фрагмента и ще опитам да го преведа,сега не съм вкъщи 🤗😉

# 117

Да ...има втори трей....и аз сега го видях....нищо не разбрах....само, че Халил пита баща си...Тогава кой е убил майка....а той отговаря....Незнам ,сине......много интересно Thinking,ако правилно съм разбрала....Йълмаз е много любезен със сина си....направо да не повярваш....
И друго...Халил много бързо оздравя....два пъти стреляха в него....Open MouthThinking
Иначе са страхотни ...Айча и Алп ....без думи съм....серията ще е трепач....

Хм...значи правилно съм разбрала....и...ще отварят гроба....и Халил се доверява на баща си....ужас....
Другите двама пък....кой и от къде ще ги освобождава?????

Много интересно....всички ,които коментират трея се чудят какъв е този обрат...как изведнъж Йълмаз нарече Халил "сине" и как Халил му се доверява....някои мислят ...да не би Фериде да е убила майка си ,когато Йълмаз е бил до аптеката...за някаква храна пишат....офффффффффф....

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 23:13 от Svet_sz

# 118
  • Дубай

Yurek cikmazi-11/2

Ти действително не можа да ми се довериш?У теб няма никакви чувства към мен, момиче?
Заплашваш ли ме?
Моля,разбирай го,както искаш!
Да тръгваме,да поговорим ,да се избавим!
Вън!
Мамо, днес затвори рая за мен!
Те действат много уверено ,не мога да  предположа, от къде ще ни атакуват.Те могат да ви избавят от заплахата
Кой уби майка ми,кой?
Не знам ,сине!
Има само един начин да се спасиш от тази мъка,като отворим гроба
Отворете го!
Този път ще се доверя на баща си!

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 01:08 от I.V

# 119
Привет ,момичета ! Hug

Днес наш Къванч има Рожден ден... Birthday Champagne Wine Glass Wine Glass

Да е жив  и здрав,много щастлив и успешен!

Общи условия

Активация на акаунт