Не знам дали е от моя комп или слуха ми, но озвучката е ужасна. Каквото разбрах от турски, толкова и от руски, демек нищо .
Сега ще чакам субтитрите, може би чак вторник.
Не знам дали е от моя комп или слуха ми, но озвучката е ужасна. Каквото разбрах от турски, толкова и от руски, демек нищо .

,ама....йок...бащичко...може ли да бъде толкоз тъпа и заблудена оФца...уж що годе интелигенция го раздава...завършила университет...намерила си богат съпруг....ужастЪ....може грубо да прозвучи ,но тя НЕ заслужава и майка да бъде....и....независимо от това ,някъде дълбоко в мен ,нещо ми говори ,че точно тя ще е краят на Йълмаз....
И още нещо за татковата принцеса...явно е правила преди време аборт...и може би заради това връзката им се е влошила....или пък е една от причините...поне така разбрах...

....прости се с децата си ,но не и стигнаха силите и куража да го направи....така мисля...или може би си представи какво ще им направи Йълмаз ,когато нея я няма...сега поне успяваше отвреме навреме, да ги спасява от него...

,ако правилно съм разбрала....Йълмаз е много любезен със сина си....направо да не повярваш....

Препоръчани теми