Отговори
# 120
  • София
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus
Свет, благодаря, че ни напомни за рождения ден на Джемал Токташ- 14-ти януари. / Някъде пишат 1-ви януари, но и сега не е късно за поздрав/.

Този артист харесвам от "Завръщане"/"Съла" Надявам се и сега ролята му да е положителна.
 Да е жив и здрав, много да ни радва с успешни роли и много щастлив.
Хубава вечер и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 121
  • Дубай
Честит да е,Джемал...Добър артист,който, и добър ,и лош може да е!
Желая му много късмет и сполука в работата,че да радва   и нас.
Айча е пуснала нова снимка ...тази жена е като хамелеон.

Относно трея ...много разпокъсан и много хаотичен.
Халил след толкова омраза наистина ли ще повярва на Йълмаз ,а Йълмаз открито заплаши истинския баща на Зейнеп,според мен да я предпази от по-нататъшни проблеми.
Началото на фрага много ми хареса ....Йълмаз ,като ранена птица гледа Зейнеп...заражда се нещо красиво и нежно.

# 122

Относно трея ...много разпокъсан и много хаотичен.
Халил след толкова омраза наистина ли ще повярва на Йълмаз ,а Йълмаз открито заплаши истинския баща на Зейнеп,според мен да я предпази от по-нататъшни проблеми.
Началото на фрага много ми хареса ....Йълмаз ,като ранена птица гледа Зейнеп...заражда се нещо красиво и нежно.

Ивчее,грешка ,миличка.... Joy

Нинка,и аз го харесвах в Съла,после не съм го гледала....май отвреме навреме по ТВ в Мериам...

# 123
  • Дубай

Ами ,аз така го разбрах...може и да съм се объркала, и рускините така са го пуснали

# 124

Ами ,аз така го разбрах...може и да съм се объркала, и рускините така са го пуснали

Иве, просто си объркала името....не Йълмаз, а Халил....

# 125
  • Дубай

Ох,душица ...въобще не съм обърнала внимание 😁С тия турски сериали съвсем се обърках  ...пак като не е Ферит или Орхан добре 🤣

# 126

Да, името ,миличка....нищо лошо....Hands Plus1

# 127
  • Дубай
Момичета,споко, не сме за един ден ,как ще се разсърдя за такова нещо ...Всичко е точно

Няма ли да има превод на 9ти епизод вече ,че да доизяснявам

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 19:58 от I.V

# 128
[quote ]
Ох,душица ...въобще не съм обърнала внимание 😁С тия турски сериали съвсем се обърках  ...пак като не е Ферит или Орхан добре 🤣

Мила, всички сме на тоя "хал". ..😀😅
Аз вчера  в едно голямо словоизлияние....хихи, вместо Серай на три пъти бях писала Сейран......е, те за това казвам, че ми идат в повече гледането на доста сериали наведнъж. Човек и да не иска се забърква.....Здрави да сме!

# 129
  • Дубай
Стеле ,чок карашък  ...ако не друго поне ви развеселих...

# 130
Стеле ,чок карашък  ...ако не друго поне ви развеселих...
Няма ли да има превод на 9ти епизод вече ,че да доизяснявам
Иве и аз чакам и дебна, при първа възможност ще поствам.....Аз се забих сега в случая с Фуат....да видим и там какъв заек ще изскочи. ..
Но, като цяло сериалът си ми е супер....с изключение на мизерните и отвратителни постъпки на Йълмаз и ....в частност на Фериде.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 20:22 от Stella2021

# 131
  • Дубай
Има нещо там ...мисля,че е невинен,а доколкото разбрах бащата на Зейнеп го е вкарал в затвора или разследвал случаят му...не ми хареса обаче ,че Ако Фуат забърка дъщеря си с мафията...
Малко страни разбирания за обич...като знае какви са хората ,защо я забърка ,това не мога да разбера

# 132
Има нещо там ...мисля,че е невинен,а доколкото разбрах бащата на Зейнеп го е вкарал в затвора или разследвал случаят му...не ми хареса обаче ,че Ако Фуат забърка дъщеря си с мафията...
Малко страни разбирания за обич...като знае какви са хората ,защо я забърка ,това не мога да разбера
Точно това имах предвид вид Иве във вчерашен си пост....Наистина, се зачудих как и под каква причина намесва дъщеря си в този кръг от мафиоти на брат си....

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 14:49 от Stella2021

# 133
  • Дубай
Стеле ,празен ти е поста 🤗

# 134
Стеле ,празен ти е поста 🤗

Допълних се, мила.  .напоследък става нещо или с ел.компютъризацията ми /разбирай...само с телефон - тооолкоз на този етап/или...да не казвам с какво друго.   ...😟😀

Общи условия

Активация на акаунт