Отговори
# 135
  • София
Здравейте момичета! Flowers Rose
Е, много ме разсмяхте! Цяла страница сте изписали за някакво си заменено име. Аз по този повод три пъти гледах втория фрагмент. Голяма работа, но ми беше от полза и сега ще споделя с вас. Замислих се за разговора между Халил и баща му. Така искрено говореше Йълмаз, че той не е убиеца, че и аз вече така смятам . Голям артист е Месут Акуста.

Но нима има убиец?  Йълмаз е убеден, че Джанет е умряла в леглото си. Той я завлече там, остави я с забрадка на главата и вероятно след като се върна от аптеката тя беше умряла. За него не е убийство, че  блъска главата й в стената, ритна,  я в гърдите, но да тя не умря тогава, а в леглото си. Години наред той я пребива, но тя сякаш е дрогирана от него и не го оставя. Възможно ли е да изпитва огромен страх от него и да го обича?!? Не го разбирам, но турците могат и това да ни сервират. Тя остава при него не само от страх "какво ще кажат хората", а ми прилича на "стокхолмски синдром".
Как само крещеше на Халил, че не иска да тръгва с него. Великолепна актриса е Айча Бингюл.

За Алп Невруз смятам, че това е най-добрата му до сега роля.
Момичета ако някъде съм заменила една буква с друга да не ви прави впечатление /вместо тръгва бях писала трътва, но го видях/ - "Смях бе Уили" .
Чакам и аз бг.субтитрите, защото ми се иска още да си изясня някой ситуации. С озвучката не всичко превеждат и оставам с неяснота.
Лека вечер и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 22:04 от Nina NN

# 136
Нинче, прочетох те с най-голямо внимание.....Не знам как ще развият нещата от тук насетне... Иде ми, че един вид, като двата вида 😀😅 сценаристите могат и да извъртят номера...  Йълмаз ще се окаже сълза непорочна....че, чак и Халил ще склони  глава пред....."Баща  си".....Ако, това направят не знам дали ще продължа с този сериал...
Ами, как да не е убиецът Йълмаз на тази жена - от всичко, което ни показаха до сега...  Аз, даже се чудя и как е издържала толкова години.....Не знам и как да го определя - любов - в никакъв случай, привързаност, страх, ....а, най-вече според мен е закостенялото им чувство, че щом си жена на този /дори и изверг/ ти трябва да си подчинена във всичко на него....
Ей, затова изключително много ми харесва Серай - / три пъти проверих дали съм изписала правилно името....👍😀😅/ напористо, искрено, неподправено дете, което се бори за истината в живота - и с майка си, и с дядо си, и с леля си.....и с всички! Браво за нея!
А, що се отнася до скандала Джанет и порасналия Халил.....ще изчакам серията....наистина е много впечатляващ момент,  но трябва да се погледне и от друг ъгъл....ще чакаме....
А, за актьорите - Месут Акуста, Айча Бенгюл, Алп Навруз......и всички, всички адмирации....
Аз пак се отпуснах.....

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 22:39 от Stella2021

# 137
Момичета ,ни най малко съм искала да обидя някой....никой не е безгрешен ,но....малко подигравателно ми звучат последните ви постове...

# 138
  • София
Нинче, прочетох те с вай-голямо внимание.....Не знам как ще развият нещата от тук насетне... Иде ми, че един вид, като двата вида. 😀😅 сценаристите могат и да извъртят номера...  Йълмаз ще се окаже сълза непорочна....че, чак и Халил ще склони  глава пред....."Баща  си".....Ако, това направят не знам дали ще продължа с този сериал...
Ами, как да не е убиецът, бе Йълмаз на тази жена.   Аз, даже се чудя и как е издържала толкова години.....Не знам и как да го определя - любов, в никакъв случай, привързаност, страх, ....а, най-вече според мен е закостенялото им чувство, че щом си жена на този /дори и изверг/ ти трябва да си подчинена във всичко на него....
Ей, затова изключително много ми харесва Серай - / три пъти проверих дали съм изписала правилно името....👍😀😅/ напористо, искрено, неподправено дете, което се бори за истината в живота - и с майка си, и с дядо си, и с леля си.....и с всички! Браво за нея!
А, що се отнася до скандала Джанет и пораснали Халит.....ще изчакам серията....наистина е много впечатляващ момент,  но трябва да се погледне и от друг ъгъл....ще чакаме....
Аз пак се отпуснах.....

Много си права Стели, за Йълмаз. Може и да го "поизбелят" малко за сметка на Джанет. За мен, а и за всички до сега Йълмаз е  отвратителен катил /убиец/ . Аз си мисля, че ще извъртят, че тя е починала в леглото си.  Йълмаз не е  бил с нож в ръка, не я е наръгал  и за това е готов да отворят гроба. Не мога да си го обясня по друг начин. Даже и раните по нея да не са били смъртоносни, психическата болка от живота с него е била огромна и тя е довела до разбитото й сърце и тежката болест.

# 139
Именно, Нинче....и мисля, че точно това долови и Зейнеп..  и ще рови до последно!
Ега ти и катила.....който продължава да се изживява като "светая светих" и....най-важното продължава изключителния си тормоз върху всички около него....с изключение на адвоката си и от части с Фериде.....Всички останали ги мачка най-безпардонно!

# 140
  • Дубай
Свете,от къде това? Наистина се отплеснахме ,но не съм имала намерение да те засегна,Сори!

И мен ме озадачи как Йълмаз казва,че не е той ,обаче!Именно, според мен той гледа да присламчи Халил на своя страна,защото знае ,че той е най-голямата му заплаха от всичките му деца ,затова и гледаше да го държи далеч от Бирсен и Фериде.Да не им мъти главите!

# 141
  • София
Момичета ,ни най малко съм искала да обидя някой....никой не е безгрешен ,но....малко подигравателно ми звучат последните ви постове...

Свет, съжалявам ако аз съм те засегнала. Да писах майтапчийски, защото иронизирах себе си, когато греша. Не съм искала никой да засегна - най-малко теб.

# 142
Свети, наистина недоумявам от къде, от кого и за какво си приела нещо негативно! Мисля, че всички тук се стараем да бъде темичката прекрасен оазис....
Ако , Аз лично съм те засегнала - моля да бъда извинена! Никаква лоша умисъл нямам!
 С най-добри чувства! 🍀🌹

# 143
Скрит текст:
Момичета ,не е нужно да ми се извинявате...може и неправилно да съм разбрала...нейсе.. Blush

Време е да поздравим нашето прекрасно момче... Heart Eyes

Честит 33 рожден ден на Алпчи!

Да е жив и здрав,да е успешен,да е много щастлив и обичан и...да намери своята голяма любов!!! Heart

Наздраве!

# 144
Свети 🌺💖

Поздрави най-сърдечни към един прекрасен,  млад и талантлив  мъж в най-хубавата  възраст. Пожелавам най-вече здраве, Благословия,  кариера достойна за чудесните му възможности и сбъдване на съкровени мечти!

# 145
  • София
Здравейте, мили момичета!
Пожелавам ви  днес да бъде прекрасен ден, защото Алп има рожден ден !

Пожелавам му да бъде жив и здрав, много щастлив да има много творчески успехи и запомнящи се роли с които да ни радва.
Хубав ден и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 146
  • Дубай
Добро, неделно утро
Честит да ни е рожденикът!Нека е здрав , щастлив и много,много успешен в начинанията си занапред!

Пожелавам му да и намери една достойна любов,която да му носи само радост

# 147

ЧРД на Алпи ! Да е жив и здрав , щастлив и все така успешен ! Birthday

# 148

Екипа на сериала Сърдечна болка  и приятели честитиха рождения ден на Алп Навруз 🆕🎂🎁🎊

https://www.facebook.com/100014911745964/videos/pcb.134912618925 … /1357412648341702   видео

Прострелването на Халил...видео....

https://www.facebook.com/watch?v=837957210640546

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 20:01 от Svet_sz

# 149

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 05:55 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт