Е, много ме разсмяхте! Цяла страница сте изписали за някакво си заменено име. Аз по този повод три пъти гледах втория фрагмент. Голяма работа, но ми беше от полза и сега ще споделя с вас. Замислих се за разговора между Халил и баща му. Така искрено говореше Йълмаз, че той не е убиеца, че и аз вече така смятам . Голям артист е Месут Акуста.

Но нима има убиец? Йълмаз е убеден, че Джанет е умряла в леглото си. Той я завлече там, остави я с забрадка на главата и вероятно след като се върна от аптеката тя беше умряла. За него не е убийство, че блъска главата й в стената, ритна, я в гърдите, но да тя не умря тогава, а в леглото си. Години наред той я пребива, но тя сякаш е дрогирана от него и не го оставя. Възможно ли е да изпитва огромен страх от него и да го обича?!? Не го разбирам, но турците могат и това да ни сервират. Тя остава при него не само от страх "какво ще кажат хората", а ми прилича на "стокхолмски синдром".
Как само крещеше на Халил, че не иска да тръгва с него. Великолепна актриса е Айча Бингюл.

За Алп Невруз смятам, че това е най-добрата му до сега роля.

Момичета ако някъде съм заменила една буква с друга да не ви прави впечатление /вместо тръгва бях писала трътва, но го видях/ - "Смях бе Уили" .
Чакам и аз бг.субтитрите, защото ми се иска още да си изясня някой ситуации. С озвучката не всичко превеждат и оставам с неяснота.
Лека вечер и до скоро.