Отговори
# 150
# 151
  • София
Здравейте, момичета!
И днес няма превод на 10 -ти епизод с руски и български суптитри. Ако някой открие, моля да го сподели.
Още фотуси от  отпразнуването на  рождения  ден на Алп в компанията на приятелите си в "The Room Live" 🍸🔥💜
Тортата:

Хубава вечер и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 152
Привет и от мен!🤗
Още снимчици от РД на Алпчи...

И от днес...пише...🤔

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

На една прекрасна Айча Бингьол !

Да е жива и здрава,много щастлива и обичана майка и съпруга!

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Кой ще бъде Бихлюл от филма БИХТЕР, който TAFF Pictures ще снима за Netflix?

Сред имената, разглеждани за ролята на Бехлюл, са Екин Коч, Серкан Чайоглу, Толга Саръташ, Чаалар Ертугрул, Алп Навруз, Халит Озгюр Саръ, Боран Кузум и Дениз Джан Акташ.

След пробни снимки с актьорите ще стане ясно кой ще даде живот на Бехлюл...

✍🏻Бирсен Алтунташ

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 18:26 от Svet_sz

# 153
Здравейте момичета! 🌺

Честита, здрава и щастлива да е Айча Бингьол. 🍀🌹🍰🎂

......................
Описание и снимки на 11 еп. Сърдечна болка:
Сериалът е адаптиран по романа на Атике Хънчлиер "Сърдечна безизходица".
Халил, който спаси живота на Али Фуат, е ранен и откаран в болница. Чрез това болезнено събитие Зейнеп се примирява с истинските си чувства и отново започва да мисли за връзката си с Халил.
С новината за нараняването на Халил, огънят пада върху къщата на Бирсен. Йълмаз, който разбира, че Халил е бил ранен от полицията, не си мръдва пръста.
От друга страна, Али Фуат приема безусловно Халил, който е готов да даде живота си за някой, когото дори не познава, като сина си.
Докато чака добри новини от Халил в болницата, Къванч изпраща пакет до дома на Бирсен. Съдържа единственото доказателство за убийство. Къванч иска цялото семейство да реши какво да прави с Фериде. Така в къщата на Халил се събира съд/събрание.
Излъчване вторник 17.1.2023 г.

От Фейсбук

.................
Това е 10 серия с руски субтитри.
Българските не са излезли още на 9 епизод.

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-10-seriya.html

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 13:53 от Stella2021

# 154
Привет! Hug Изгледах епизода и със субтитри, е друго си е. Това, което не ми беше ясно за Али Фуат , защо забърка Зейнеп с мафията. Ами и той късно разбра , че брат му ще го защитава мафията. А и Зейнеп сама се натисна да присъства на срещата. Както и да е, щом е нужно за сериала. Интересно ще и довечера какво ще се случва. Къванч какво изпраща на Бирсен? Забрадката ли? И как ще се стигне до въпроса на Халил към баща му, кой друг може да е убил майка му? Към каквото и да ни водят , заблуждават и объркват, независимо от това от какво точно е умряла Дженет, нищо не оправдава Йълмаз, който 38 години я е убивал бавно и продължава да го прави с децата си. Disappointed Relieved До довечера! Heart

# 155
Да, Пипи и аз си изясних за Али Фуат. Той наистина нямаше предвид и Зейнеп да идва на срещата.
Доколкото разбрах Къванч ще изпрати забрадката, но дали от негово име....
Да, и за мен Йълмаз е главният убиец, ама по какво ще се подведе Халил.....ще видим.
И аз ще бъда в киносалона 😀довечера. Дано пуснат озвучка..

И малко зад камера

# 156
  • София
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Сега прочетох от вас, че днес рожден ден има великолепната и талантлива актриса Айча Бингьол .Поздравявам я и пожелавам да бъде все така успешна актриса, да ни радва с нови роли и лично щастие.

Гледам сега 10-ти епизод с руските субтитри за да си опресня и доизясня случилото се за довечера. Благодаря ви за вашите коментари. Дано довечера има озвучка, но нада ли.
Хубава вечер и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 157
  • Дубай
Привет, момичета!
Честита да е нашата Дженет,Айча!
Пожелавам и да е ,щастлива,много обичана, късмет във всичко което се захване.
На рожденни дни ни върви тези дни...

# 158
# 159
По всичко си личи, момичета, че няма да има озвучка - поне при мен!
Ще я караме за сега с няколко турски думи, които поназнайваме и преразказ по картинки.😀
Приятно гледане на тези, които ще гледат! 👌

# 160
Серията беше трепач....Почти през цялото време плаках....страхотна игра на всички ,особено на Алп и Айча....
Не разбрах много неща,но да видим трея....

# 161
Свърши! Страхотен епизод! Май доста неща си дойдоха на мястото. Сега тепърва ще се заплита историята на Али Фуат. И той си има връзки май в тъмния свят. Май бързо се разплати с онзи мафиот. Какво стана накрая, Йълмаз да не би да си призна вината? От предишните му оправдания пред Халил и Бирсен не разбрах нищо, освен "Само не замесвайте Фериде!" Много странно, и Каванч и беше толкова бесен? Едва ли само заради забрадката, обвиняваше я, не знам , може би в прекомерната и ненормална зависимост от Йълмаз.Има нещо нередно там, дано не съм права, че това ще вече прекалено. А Али Фуат разбра за камерата зад огледалото и каза на Халил, та той се досети защо Зейнеп се отдръпна от него изведнъж. И прекрасен финал в асансьора! Heart

# 162

https://www.youtube.com/watch?v=ieXgqMelpoU

За Али Фуат и аз разбрах същото,среща с друг мафиот и оня  го убиха...Thinking
За Къванч не схванах...в дома на Халил май им каза да изберат...или майка си или сестра си...но не съм сигурна....и защо взе телефона на Фериде....и накрая битти....но  още в колата ,като пътуваха и каза  нещо за детето....
Дъртия мракобесник явно  е видял Илкер да оставя плика на вратата на Бирсен и затова  накара Юсуф да пази... Thinking
Нашта убавица най накрая кандиса....и колко са сладки само в трея... Heart Eyes
Така и не разбрах какво ще правят с кърпата...видях ,че я вързаха на гроба...Thinking
Левент защо извика Джанер....каза му за Али Фуат ,но защо?

Йълмаз разказа ,че са имали кавга и Дженет го е наръгала в крака ...той отива на аптеката и като се връща тя е била  починала....но пък Фериде каза ,че е намерила кърпата в бухчата....незнам ...много объркано ....като пуснат озвучката ще разберем повече...

Края и аз не разбрах....но прокурора гледаше лошо Йълмаз....а и той беше неспокоен....

Трея....среща на двамата бащи....този пол.инспектор/забравих му името/ май не остана много доволен....

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 23:40 от Svet_sz

# 163
Чудесна беше серията, въпреки, че на мен на няколко пъти ми се наложи да прекъсвам за по-малко.
Съгласна съм с Вас, момичета! Чудесна игра от всички и най-вече Алп и Айча.....Как изигра Айча сцената с ослепяването си, сълзата на Халил, преди да започне да храни майка си в закусвалнята.....И аз плаках....
Бях убедена, че рано или късно Къванч ще предаде уликата...Но, той много бързо го направи...Добър и честен човек, но той си обича Фериде и как трепереше за бебето и затова си мислех, че ще поумува. Мисля, си че той наблегна на Фериде - как ще погледне след време детето си с този грях - мисля, че нещо такова й каза. Не очаквах и толкова да се разкрещи, ноо....
Диалози, диалози - кога ще ги дочакаме ....поне с озвучка.
И да,  финала в асансьора си беше прекрасен и без думи. 💖

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 23:13 от Stella2021

# 164
Трея завършва с Йълмаз с нож в ръка....преди него Юсуф става от леглото....Thinking Някой е написал под трея....
Дядото ще извърши убийство на внука си, ще се отърве от престъплението небесно, няма да мине тази седмица, хуууу  ....дали има нещо вярно в това.... Thinking

Този Йълмаз ще изгори главата на внука си. Няма такива баби и дядовци. Само за Фериде и самата нея. Няма такъв баща

Лудият Йълмаз изглежда така, сякаш ще изгори главата на Юсуф

И още нещо....Трейлър1 епизод12

И Халил изживя своята пролет след мизерията на дългия живот 😭🤗
  -Накрая, изворът на Зейхал -Алп от Халил е като памук, сякаш болката и раните му са измити с любов.
Халил от Алп, ти докосваш сърцето💔

И още....
Здравейте на всички, чудя се какво ще се случи, когато моята адвокатка Зейнем разбере, че е дете на много известно семейство...

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 00:01 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт