Отговори
# 165
Благодаря Свети🌹

На мен ми направи впечатление в трея, че Бирсен е на гроб и цялата в траур....Аауууу, ако и това направи този мръсник....нямам думи. Дано, не е така.....
А за серията - мисля, че накрая прокурора диктуваше обвинение, което повдигат на Йълмаз....., но пък в трея за следващата серия го дават пред магазинчето му.....

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 00:01 от Stella2021

# 166
Благодаря Свети🌹

На мен ми направи впечатление, че Бирсен е на гроб и цялата в траур....Аауууу, ако и това направи този мръсник....нямам думи. Дано, не е така.....

Мисля ,че това е гроба на Дженет....нали върза там кърпата. Thinking

И две снимки от РД на Алп...и част от интервюто му...

Мисля ,че това са Хазал Субашъ и Илайза Ашлихан./сори ,ако неправилно съм изписала имената им/
Нали ги спрягаха за гаджета на Алпчи... Joy

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 00:06 от Svet_sz

# 167

[/quote]

Направо се обърках....
Но, на едната сцена наистина завързва кърпата на майка си, но в последната сцена пак е с черни дрехи, но с друга кърпа на главата си...

# 168
  • Дубай
Благодаря Свети🌹

На мен ми направи впечатление, че Бирсен е на гроб и цялата в траур....Аауууу, ако и това направи този мръсник....нямам думи. Дано, не е така.....

И аз мисля ,че е гроба на Дженет,а и Халил няма да е толкова спокоен, ако нещо се е случило с племенника му
Ох,момичета!Умирам от любопитство след вашите разсъждения...Не вярвам Йълмаз да стори нещо на внука си,мисля ,че е изразите са употребени в преносен смисъл,смисъл че е възможно да го настрои срещу майка му,като разкаже за Илкер например .
Радвам се ,че Къванч е дал кърпата ,но тя нали изпрана как ще я свържат с убийството.

# 169
Нищо не разбрах за кърпата ,Иве....Бирсен я върза на гроба. Thinking

Със същите дрехи е Стеле,със зелена блуза.

# 170
  • Дубай
Нищо не разбрах за кърпата ,Иве....Бирсен я върза на гроба. Thinking
По тази логика значи не е приета като доказателство,защото щеше да се съхранява там, а и нали Феридето я изпра преди това , следователно няма следи от кръв

# 171
# 172
  • Дубай

Същите са дрехите...
Радвам се ,че нашият сериал е най-обсъждан в см за вечерта ,дано и в рейтинга утре има покачване.Заслужават,играят от сърце и по нищо не отстъпват на  другите дизита

# 173
11 серия -  озвучка
https://turkru.tv/serdechnaya-bol-11-seriya.html

12 серия - трейлър, руски субтитри
https://turkru.tv/serdechnaya-bol-12-seriya.html

..................
Добро утро ☕️ Хубав ден за всички! 🍀🌹
Приятно гледане, момичета! 🌺

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 08:16 от Stella2021

# 174
Добро утро!🤗

Мерси ,Стеле.♥️

Рейта има леко повишение ...турчалята пак се оляха...при толкоз силен епизод....😡

# 175
Привет! Hug Гледам епизода отново с озвучката и рева. Какво е преживял този син, от малко дете гледайки мъките на майка си. Да стигне до там да посегне на баща си! И как все пак е успял да запази човешкото в себе си след толкова несправедливост. Дженет, вече не я упреквам, МАЙКА, изгони сина си, не защото обича съпруга си, а защото много добре знае на какво е способен. От страх за Халил, да не го убие баща му или обратното. Cry Озвучката е перфектна, преводачката е друга, всичко се разбира. Heart Продължавам гледането и ще се допълвам.

# 176
Пипи, аз по-късно ще го изгледам.
Да, Джанет точно затова изгони Халил...
Наистина, тя се страхуваше Йълмаз да не убие синът си, или пък Халил да го стори с баща си и цял живот да носи още по-огромен товар в сърцето си....

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 19:58 от Stella2021

# 177
Лудият Йълмаз ще спасява Своята дъщеря от ръцете на "маниака" Халил"? Joy Head Band Боже,  това недоразумение на природата наистина си мисли, че има само едно дете. Все едно Бирсен и Халил не са негови? Не мога да си обясня такова поведение. Ненормалник, наред с безхарактерната си сестра, дето му иска разрешение да се прибере със съпруга си у дома! Head Band Значи Йълмаз накрая при прокурора иска да отворят гроба на Дженет за да свалят обвиненията от него? На какво се надява? Преди това се консултира с адвоката си? Дали не е възможно да фалшифицират резултатите от аутопсията? Странно ми е. Ще е пародия, ако излезе, че е починала от болестите, които е имала или от сърце. Възможно, но кой и е докарал тия болести? Или самоубийство, пореден отчаян и успешен опит?

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 16:05 от pipilota65

# 178
  • София
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Снощи изгледах целия последен епизод. Благодаря ви за точните и обстойни коментари и разяснения. Много са ми полезни. Flowers Bouquet
Серията наистина беше много трогателна и интересна и се чудя защо рейтинга не се покачва така както аз искам.
Прекрасен и много талантлив е Алп. Не мога да си представя друг артист по подходящ за ролята от него. Красивото момче не е артист, който да играе само желан любим, но и прекрасно се "враства " в трагичните и силно емоционални роли.

Сега като се замисля не мога да кажа, че някой не е подходящ за ролята си. Всички са много сполучливо подбрани и всички чудесно се вписват в ролите си.
Пипи и аз започнах да се замислям за предположението ти, че Джанет може да се самоубила, вероятно като се е нагълтала с лекарства. Да, катила я би и блъска жестоко, но я завлече жива  в леглото. Тя стана, остави забрадката в пакета за Фериде, прегледа и трите пакета и сякаш се сбогува с децата си. Джанет, вече явно силно желаеше да умре. Даже и без опит за самоубийство с лекарства /отрова/,  когато човек пожелае искрено да умре то се получава. И в живота и в литературата такива случай има много. / Един пример: Смъртта на Андрей Болконски от "Война и мир"/. Не случайно Йълмаз беше сигурен, че не той я е убил и се съгласи за  есхумация.
И една новина от снимачната площадка /превода е на Гугъл/:
"На снимачната площадка на сериала "Болка в сърцето", Месут загуби зъба си. От там беше откаран в болницата. Излизайки от колата, той загубил равновесие и паднал.
Шофьорът, който не забелязал състоянието на спътника си, потеглил и смачкал трите пръста на актьора.
Месут беше гипсиран и върнат на работа. В сериала нараняването му ще се обяснява с факта, че героят му се е сбил."
Очаквам с интерес новия епизод. Всичко добро ви желая и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 179
Има втори фраг, но без "озвучка" или субтитри...

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-12-seriya.html#frag_2

Общи условия

Активация на акаунт