Отговори
# 90
Привет,къзлар! Hug
Стели ,мерсаж за озета....сега вече е топ...разбира се чудесно.... Hands Plus1
Аз съм почти готова... Heart Eyes

Свети и аз съм на линия....Да видим озвучката пак по среди нощите ли ще я пуснат....

Иска ми се, малко повече да открехнат от миналото на Зейнеп, истинският й баща...

Хубаво е, че Къванч ще ги събере /за сега ми е доста свестен образ - то и кой ли пък щеше да я изтърпи Феридето с тези нейни крясъци и претенции, пари ...../ брат и сестри, но този катил Йълмаз пак ще се намеси и ще им помрачи събирането.....Ей, голям......мръсник.....и как не може да му се намери майстора....

19.58часа - няма изгледи за озвучка на този етап....ще я караме на онлайна....докъдето....😟👌

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 21:25 от Stella2021

# 91
Hug На линия съм милички, този сериал и Лъча  са ми приоритет, мисля и ще си останат, въпреки многото други, които гледам.  Heart

# 92
Hug На линия съм милички, този сериал и Лъча  са ми приоритет, мисля и ще си останат, въпреки многото други, които гледам.  Heart
Пипи и аз горе-долу съм така.....но, имам да наваксвам.....и тогава ще споделя...
Приятно гледане! 👌🌹

...Божеее, страхотна игра правят всички.... този омразник Йълмаз, Халил, Серай, Юсуф, Бабето.....
Джанер ми е доста хубав на вид, но образът му също е на мръсник, както и в Дъщерята на посланика...

Харесва ми много и Ирем в тази роля...

Какво са преживели тези душички Халил и Бирсен наблюдавайки облагодетелстването на Фериде....червените лечени чепици....

Еееее, Феридето ли извъртя този номер или Йълмаз научи за сбирката от Юсуф / момчето не се усети/......и как можа Фериде да помоли брат си да тръгне, за да достави за пореден път удоволствие на баща си....Тази, удари дъното наистина ....

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 04:03 от Stella2021

# 93
Много хубава серия....имаше и много тъжни моменти ,но и много хубави спомени...
Феридето голяма играчорка....да видим Къванч какво ще направи....дали ще даде кърпата на Зейнеп....
 Феридето е неспасяема....И Халил... Sob
Нищо не разбрах от трея....или...може би това са спомени ,когато Халил е наръгал Йълмаз...
Иначе  в болница ли е ...що ли....

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 22:45 от Svet_sz

# 94
Не, че разбрах нещо, ама... този баща, па бил той и невинен бива ли да забърква дъщеря си с мафията? Че и Халил го отнесе? Head Band Какво ли ще направи Каванч със забрадката? Head Band

# 95
И аз се зачудих Пипи ,но може би Али Фуат не е очаквал да се стигне чак до убийство...демек да го убият.
Сега ще видя за трея в ютуб.

# 96
  • Дубай
Не съм гледала серията ,но от това,което видях в осма и девета  серия останах с убеждението,че  Къванч обича Фериде-заради нея и детето е възможно да не даде кърпата на Зейнеп за съжаление.А Фериде е тъпа овца,помислих,че след като любимия т и татко я удари може да се осъзнае,но не ....

# 97

https://www.youtube.com/watch?v=Mo8vpKCeuEo

Не мога да разбера Къванч какво казва на Фериде....само накрая битти....и къде отиват....доколкото схващам по тази сцена ,няма да е дал кърпата...Стеле Йълмаз научи от Юсуф....тоя келеш голям мъж се прави....и как се остави дядо му да го манипулира....

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 22:59 от Svet_sz

# 98
  • Дубай

https://www.youtube.com/watch?v=Mo8vpKCeuEo

Не мога да разбера Къванч какво казва на Фериде....само накрая битти....и къде отиват....
Всичко свърши-приключи!Това е краят!
Хершей Бити,бурая кадар

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 23:13 от I.V

# 99
Мерси ,Иве....и той главанак....за Къванч говоря... Rage
А думите на Али Фуат към Халил....И след днес чухме думата, че той е мой син.

Феновете се шегуват....Да видим, хайде, вкусни сцени баща-син от Mehmet Aslantuğ и Alp.. Joy

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 23:23 от Svet_sz

# 100
  • Дубай
Подозирам ,че Али Фуат ще направи Халил свой бизнес партньор...Така Халил ще стане бизнесмен,поне така ми се иска за да се изпъчи пред Джанер изтупан.

# 101
Подозирам ,че Али Фуат ще направи Халил свой бизнес партньор...Така Халил ще стане бизнесмен,поне така ми се иска за да се изпъчи пред Джанер изтупан.

Joy Нищо чудно... или в най лошия случай ще му помага ,а и като разбере ,че щерка му е влюбена в него....Blush
Дано само да не убият някой...
А Джанер...тя Зейнеп май му секна мераците...
Както и да е....ще чакаме вторник....
Айде Лека .... Sleeping

Пак съм аз....последните думи на Халил в трея...

“Синът ти е самотен, синът ти се страхува за първи път. Толкова ми липсваш мамо... 🥺

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 00:25 от Svet_sz

# 102
Добро утро!☕️
Момичета, все още не е качена озвучката, на снощната серия, дори и на фрага, където гледам аз.
В общи линии се схваща, но добре е и репликите, диалозите да се знаят.
Приятен и спорен ден! 🌺

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 10:13 от Stella2021

# 103
  • София
Здравейте, момичета!
И аз чакам озвучката, но до сега я няма. Снощи гледах малко и превключвах на "Принцеса без корона" , където имаше озвучка и от "два стола на земята". Нищо не мога да кажа и за двата сериала. Чакам да започна отначало.

Рейтинга от снощи, но не ми харесва, защото смятам, че заслужава повече.

Това е първи фрагмент от 11-ти епизод с руски субтитри:
https://vk.com/alpnavruzofficial?z=video-119231816_456240728%2Fb … l_wall_-119231816

# 104
Момичета, допълних си поста с озвучката! Приятно гледане на желаещите!!!

Здравейте, момичета!
И аз чакам озвучката, но до сега я няма. Снощи гледах малко и превключвах...

Рейтинга от снощи, но не ми харесва, защото смятам, че заслужава повече.

Това е първи фрагмент от 11-ти епизод с руски субтитри:
https://vk.com/alpnavruzofficial?z=video-119231816_456240728%2Fb … l_wall_-119231816

Благодаря, Нинче за превода на фрагмана. И аз ще я гледам серията отначало с превод....
И на мен не ми харесва рейтинга, нооо това е мнение на турския зрител...
Всички актьори се справят блестящо, играят великолепно.
Както и снощи писах, мисля си, че трябва вече по-малко да разкриват истини и от детството на Зейнеп и младите години на Али Фуат....но, и това ще стане.

10- серия с озвучка :

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-10-seriya.html

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 15:21 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт