Отговори
# 195
Благодаря Нинче....и аз чакам с нетърпение развръзката  .  
За Халил и Зейнеп - радвам се от сърце..
За този върл-колак Йълмаз очаквам още мръсотии да сътвори. Не, случайно се съгласи да се отвори гробът....Явно е намислил нещо и тоооо.Бог да пази Юсуф - толкова добро и предано дете.....Ако и на него посегне този мръсник....

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 19:57 от Stella2021

# 196
Приветттттттт...Heart
Нинка....мерсаж за писанието....някои неща са ясни ,като бял ден....ха ха ха Щастливи Халил и Зейнеп....
Фериде...явно това да стои сама...сред камери....да пише писмо на баща си  е желание....или заповед на Къванч...с някакво условие...за "семейство"...
Аз като ви казвам ,че Йълмаз е вампир, значи е такъв Rage...изсмука кръвчицата  на  Дженет,сега е ред на следващия....ужас...значи има истина в някои коментари под трея ,за които бях писала по рано....какво ли ще направи на Юусуф..Thinking
А пък за Джем...той какво си мисли ,че един баща ще забрави дъщеря си ли,още повече кога е лежал невинен в затвора толкоз години....Close

Няма още нито озет ,нито снимчици...само това намерих у фейсо...

Трябва ли Киванч да продължи така или да се върне към старото си аз? 🧐

И аз намерих това в инста,навярно е озета...същото като това ,дето Нинка е постнала...ето го,нищо ,че се повтаря.

Айде,до довечера!🤗😘

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 13:01 от Svet_sz

# 197
Здравейте момичета! 🌺

Малко снимчици и от мен....

До довечера...в киносалона 😀
Хубав ден за всички 🌞🍀🌹

# 198
Здравейтеееееееее.... Hug
Започна и рИкламииииии...цъ цъ цъ....RageJoyJoyJoy

Бирсен ще даде ли шанс на Илкер?

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 20:11 от Svet_sz

# 199
Приятно гледане и коментиране! Heart За мен това остана сериала, който гледам онлайн и с интерес, независимо, че ги докарах до 13. Joy След като снощи малко се разочаровах от "Лъчът". И той ми беше фаворит, но нещо забоксуваха. Cry Тук дано не се случи това, за сега е добре. Heart

# 200
Добра вечер!
Малко ми се объркаха плановете. Сега засядам. Озвучка няма.
Приятно гледане и от мен, момичета!

Оох, този проклетник Йълмаз, какво ли се опитва да накара Юсуф с този нож.....Не мога да разбера - става въпрос нещо за Чичото....

И Джанер няма да се спре....

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 21:57 от Stella2021

# 201
Боже мили,тоя Йълмаз е голям изрод....без думи съм....

# 202
Що за нищожество трябва да си, за да подтикнеш внука си към убийство.....Ееее, този удари дъното, наистина....и продължава да дълбае.....

# 203
Аз също съм без думи! Първо не разбрах почти нищо, много диалози. Как Йълмаз успя до такава степен да настрои Юсуф против чичо му ми е неясно. Първоначално си мислех, че ще го настрои срещу бръснара, ама не! Целта му е била да ги изгонят , щото Бирсен доброволно нямаше как да я прибере. Тя пък като кученце тръгна след него. Защо не при Халил? И Зейнеп я настроиха против Али Фуат, но той как ще се измъкне? Head Band Повече след като гледам с превод. Head Band

# 204
И аз съм така Пипи, гледам, гледам, но нищо не се разбира...И как можа, Юсуф така да се подведе.....
Не разбрахме и какво толкова Фериде писа на баща си....какво Али Фуат каза на Зейнеп и Халил....
Да, можеше Бирсен да отиде при Халил, ноооо....сериала да върви...
Утре с озвучката повече.

# 205
Серията не беше лоша...очаквах повече лИбоФ,ама нейсе....
Йълмаз ,както казахте удари дъното....ей,как можа така да постъпи ,а и Юсуф с тоя птичи мозък ,заблуден с едни лачени обувки повярва на милия си дядо....ужас....
Евалла на Къванч....
Сега да видим трея....как ще реагира Халил като разбере...

https://www.youtube.com/watch?v=7TxtoDha8VE

Нищо не разбрах...

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 23:00 от Svet_sz

# 206

Сега да видим трея....как ще реагира Халил като разбере...

Ще полудее, Свети ....то и Чичото и Халил се зачудиха, как така Йълмаз купи обувки на Юсуф....и Халил ще навърже нещата - поне, така си мисля!

И аз очаквах повече любов,  нооо явно ще чакаме. 😀😅

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 23:08 от Stella2021

# 207
Аз така и не разбрах Йълмаз ли плати обувките...ставах по това време....но май чичото ги плати...вие разбрахте ли....?

Не разбрах и за сватбата на Бирсен...защо изгори роклята???

# 208
Едно ранно Добро утро!🌺
Скрит текст:

12 серия с озвучка

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-12-seriya.html

Фрага на 13 серия - с руски субтитри.

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-13-seriya.html

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 09:17 от Stella2021

# 209

Общи условия

Активация на акаунт