Отговори
# 240
Незнам какво да кажа....едно ,че изпуснах началото и след това все едно ,че не съм гледала....нищо не разбрах....
Бирсен ми иде да я шамаросам яко....или пък да я стрелна м/у веждите...каква майка е....за Юсуф съм без думи....келеш,да не кажа едно голямо л..но....за голям мъж се взе....пфу....
Халил....толкова страда...и от трея май отива да се бие/боксира....
А....Феридето пак при баща си....жалко за Кънавч,но заслужават да им спре парите и да ги видя тогава...
Много ми беше интересно след като Йълмаз беше в болницата ,Дженет вместо да се вайка защо не си потърси работа,ами чакаше милостиня от комшиите....
 Ето и трея...

https://www.youtube.com/watch?v=XbMKoPEf0PY

Явно при есхумацията нищо не откриха и затова оня катил танцува ,че чак и балони пуска ...ужас....и малкия пикльо с него....
Оф....само Серай мисли трезво...и как я преби само с дилафа....
Гледам и началото...Бирсен поверява сина си на Йълмаззз....цъ цъ цъ....ех,тоя Юсуф,заслужава да го арестуват,все пак е извършил престъпление....Значи Къванч при психоложка....а Феридето търчи при баща си....ама йок.... тази жена мисли повече за баща си ,отколкото за бебето си....
Когато Йълмаз е болницата Май Дженет му казва ,че ще го остави...не разбрах много...но усмивката на малкия Халил ми хареса и от там си правя това заключение ...може и да греша...
Халил и той има нужда от психолог....фидан хадан....как само "изкомандори "Зейнеп...не ми харесва държанието му тук...вярно, няма доверие на Али Фуат,но...не трябва така да се държи....

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 00:24 от Svet_sz

# 241
Добро утро! ☕️
Момичета, снощи доста си "поиграхме" с Нета - тука има, тука няма и нищо не можах да гледам и засега не мога да коментирам. Но, сега озвучката е на линия...

13 серия
https://turkru.tv/serdechnaya-bol-13-seriya.html

И фрагмана на 14 серия с руски субтитри
https://turkru.tv/serdechnaya-bol-14-seriya.html

Приятно гледане! 🌹

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 05:52 от Stella2021

# 242
  • София
Добро утро, мили момичета в първия ден на м. февруари!
Поздравявам ви и ви желая всичко най-добро.Flowers Tulip
Ето рейтинга, който е "средна работа" :

Снощи гледах 13 -ти епизод и бях много неадекватна. Днес ще гледам озвучката, но право да си кажа ядосвам се и ми се стяга гърлото, та и не ми се пише.
Първо така както и предполагах  ексхумацията не можа да докаже, че Йълмаз е убил Джанет. Няма следи от смъртоносна рана, няма счупени вратни прешлени или дълбока черепна рана. И, да катила се радва, но той е катил, защото е убивал жена си през целия им съвместен живот. Имам чувството, че започват да го избелват, като го дадоха в лудницата. Не случайно хората го наричат "лудия Йълмаз" , защото явно той е с диагноза за психично болен и е лежал в лудницата. Тази болница за психично болни /лудница/ в Истанбул я дават вече в няколко сериала.Въпреки, че е психично болен  аз не изпитвам никакво съжаление към него. Възможно е Джанет и от съжаление да е останала при него и е търпяла всичките му издевателства. Не я оправдавам и смятам, че в името на децата си е трябвало да го напусне, а той да изгние в лудницата. Някъде споменаха, че има брат и тя разчиташе той да й помогне. Живота с този луд е дало отражение на децата й. Бирсен е като нея. Как можа да изтърпи побоя над детето си и да не предприеме нищо. Даже не каза на брат си. Халил налита на бой, а на Фериде не ми се коментира налудничавото й помедение, което е толкова обич към баща си, колкото и някаква психична аномалия. Сестра му, също вероятно и тя с пробеми. Спирам за сега, защото имам много още неясноти и трябва да си ги изясня. Интересено ми е и развитието на сюжета със семейството на Зейнеп. За сега отивам да гледам.
Стели, благодаря за озвучтката. Flowers Bouquet
Хубав ден и до скоро.Flowers Four Leaf Clover

# 243
Привет! Hug Снощи не можах да гледам, бях при внучето, а за него зарязвам всичко! Heart Сега ще гледам епизода, ама като ви чета ще е без мерак, за пръв път. Ще пиша после. Hug Ужасен епизод ! Лудия Йълмаз хич не е луд, а ужасен психопат, манипулатор и общо казано лош човек, по лош няма накъде. Той беше в болницата за да се лекува от алкохолизъм, а с излизането се напи и отново бой. Cry Ама и на Дженет и лековерието и се ядосах, как му повярва, че щял да се самоубива и щял да стане нов човек? Особено при идеята да остави децата в приют? Не ми го побира главата. И поведението на Бирсен също! Мислейки си, че спасява сина си, обрича всички на "сърдечна безизходица"  Cry Надеждата ми е в Серай, тя не е малко момиченце, което тепърва ще бъде сплашвано(въпреки побоя Cry), а и Юсуф ще прогледне , нядявам се. Фериде изобщо няма да коментирам, Къванч се опита да копира Йълмаз, но е далеч от пресметливостта и хитростта му. Тоест, върнахме се в началото. А и Халил хвана гората, дано Зейнеб успее да го извади от черната дупка. Hands Pray

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 22:55 от pipilota65

# 244

Изгледах епизода и с озвучка ...и трея....някои моменти ги проспах,просто бях малко уморена ,но ще напиша за това ,което разбрах....

Стели,мерсаж...Heart
Нинка,споко....рейта е добре...нищо ,че сериалчето ни не го заслужава...Heart
Пипи,всеки би постъпил така,аз все още нямам ,но вярвам ,че и това щастие някой ден ще ни споходи...мен и мъжо...Hands Plus1Heart

Ще започна отзад напред...Халил най вероятно се връща в част от миналото си....щом знае къде отива,а и в трея....го показаха....много е наранен,много и така мисли ,че ще изкупи вината ,че не е помогнал на майка си....не може да бъде възлюбен ,не може да бъде добър човек...от него нищо няма да излезе....оффффффффффф,Йълмаз лудия е прав.....и...дойде Буря....
Но...сънят на Серай ме навежда на една мисъл....резултатите от ексхумацията са подправени....Йълмаз говори с адвоката и беше решил да бяга,ама....нещо друго явно се случва....иначе ,защо биха ни показали този сън... Thinking

Бирсен много ме разочарова...чок....за Юсуф по горе писах....келеш ,заслужава един голям бой....Серай е мъжко момиче....М/у другото имам надежда и в Илкер....
Фериде хукна като гламава при баща си....ужас,и тя майка ще става....Dizzy Face
Къванч ми хареса,както възкликна и преводачката....
Зейнеп....страда ,но дано не се обърне към Джанер...
Това е...

А и Халил хвана гората, дано Зейнеб успее да го извади от черната дупка. Hands Pray
Незнам защо ,но си мисля ,че този ,който ще помогне на Халил и ще го извади от черната дупка е Али Фуат.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 17:43 от Svet_sz

# 245

Сладури да им се радваш Heart EyesAnimal Dog

Ново от колежката Ирем

Приказката:heart_eyes:

# 246
# 247
Здравейте момичета 🌺

Отсъствам тези дни, така, ще е още около 1-2 седмици. Рядко влизам, но се старая поне да Ви изчитам. Серията още не съм я гледала, но Ще. Вие сте направили подробен преразказ и горе-долу съм в час, за което Ви благодаря!  Не мога и аз да си обясня, как нищо не е излязло при есхумацията.....Освен  да са подменени изследванията. Та,
 Дженет беше с толкова синини по тялото  - когато, Зейнеп говори с жените, които я обличаха за погребението, дадоха тяхните спомени,  но от страх явно, нищо не казаха.....Ей, пак ще се измъкне този катил.....
И аз имам присантиман, че Али Фуат ще намести чакрите на всички  - най-вече на Йълмаз....едно спокойствие и увереност вдъхва, този човек. Явно и доста знае.....Сещам се, когато раниха Халил и дадоха Али Фуат, беше леко приклекнал и се запита тихичко : Ти на кого си бе, момче....поне с озвучката, така го разбрах....Ох, може и нищо да не излезе от това😀, ама аз се замислих тогава.....
Нямам търпение да я изгледам серията, нооо...за сега времето не достига.

......
Много хубави снимки сте пуснали на Алп, Ирем и Айча....

И аз да не съм с празни ръце....

За тази актриса - Селин Йозтурк пише, че ще влиза в сериала .....

И от мен една красива Айча

За сега толкова...
Приятна вечер на всички! 🌷

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 19:39 от Stella2021

# 248
Стелииииии...споко...ще те чакаме...когато можеш ,тогава...ние сме тук.... Grinning Hug
И аз тамън идвах с две снимичици на Айча...нещо не я одобрявам...много ми черней...но,явно въпрос на виждане...а и аз не съм много компИтентна в тази насока./моделската /

Айча Айшин Туран на корицата на февруарския брой на Magnet Quarterly

# 249
Свети....🌷

Аз я харесвам Айча, като визия, но не съм я гледала в сериал. Попадат ми нейни снимки и ги споделям, защото, тя си е и патрон на тази тема!
И няколко...въпреки, че не знам, дали са стари, затова и в спойлер...

Скрит текст:

Очите й са прекрасни!

# 250
Прекрасна

# 251
Наминавам с още малко снимки от фотосесията на Айча. Малко ми е мрачна, особено като я сравня с онази цветната за InStyle от миналата година, но пък ми харесва колко многолика и различна може да бъде нашата Мави. Липсва ми да я гледам на екран, надявам се да ни изненада с нещо ново скоро.
Прекрасен следобед ви желая! :*

# 252
  • София
Привет, момичета!
Сега разбрах от падругите, че Ирем вчера е имала рожден ден.
 С малко закъснение я поздравявам и пожелавам да има много успехи в пофесията, да бъде зрава, щастлива и обичана.

# 253
Привет... Hug

🆕🔥Горещи новини!
 ▪️Селен Йозтюрк се присъедини към актьорския състав на сериала #СърдечнаБолка Актрисата ще играе жена на име Кадер. Тя ще се сближи с Йълмаз (#МесутАкуста) и ще влезе в живота на семейството.

Dizzy FaceThinking Като каква ???

И аз одеве разбрах от фейса ,че Ирем е имала РД вчера.... Ами....

на Ирем Хелваджъоулу !!! TadaBirthdayWine Glass

Да е здрава и много щастлива!!! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 23:42 от Svet_sz

# 254
  • Дубай
Честита да е Иремката!Много успешни роли и пожелавам!
Свет,тя тази да няма да става жена на Йълмаз...трябва да е много тъпа,че да се сближи с мъж обвинен в убийството на жена си.

Общи условия

Активация на акаунт