Бирсен ми иде да я шамаросам яко....или пък да я стрелна м/у веждите...каква майка е....за Юсуф съм без думи....келеш,да не кажа едно голямо л..но....за голям мъж се взе....пфу....
Халил....толкова страда...и от трея май отива да се бие/боксира....
А....Феридето пак при баща си....жалко за Кънавч,но заслужават да им спре парите и да ги видя тогава...
Много ми беше интересно след като Йълмаз беше в болницата ,Дженет вместо да се вайка защо не си потърси работа,ами чакаше милостиня от комшиите....
Ето и трея...
https://www.youtube.com/watch?v=XbMKoPEf0PY
Явно при есхумацията нищо не откриха и затова оня катил танцува ,че чак и балони пуска ...ужас....и малкия пикльо с него....
Оф....само Серай мисли трезво...и как я преби само с дилафа....
Гледам и началото...Бирсен поверява сина си на Йълмаззз....цъ цъ цъ....ех,тоя Юсуф,заслужава да го арестуват,все пак е извършил престъпление....Значи Къванч при психоложка....а Феридето търчи при баща си....ама йок.... тази жена мисли повече за баща си ,отколкото за бебето си....
Когато Йълмаз е болницата Май Дженет му казва ,че ще го остави...не разбрах много...но усмивката на малкия Халил ми хареса и от там си правя това заключение ...може и да греша...
Халил и той има нужда от психолог....фидан хадан....как само "изкомандори "Зейнеп...не ми харесва държанието му тук...вярно, няма доверие на Али Фуат,но...не трябва така да се държи....