Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 625
  • 373
  •   1
Отговори
# 105
Ооо кафенце Goldie страхотна си миличка   bouquet
Да се похваля наядох са с пържени картофи  Rolling Eyes Няма с какво друго  Joy Навън си вали аз чакам сериала в 13:30 и после да се чуя с моето съкровище да го видя какви ги върши по Търново  newsm78
Така кога правим купона ,че да се развихря и аз ,а не да си лягам рано рано  baby_neutral
берина права е Goldie ,че с тая терапия малко от малко човек се чувства по -добре   bouquet

# 106
Аааааа не, Naughty Naughty Naughty тестове след 5 дни закъснение вече.Изпатих си и не искам да го преживявам отново.Пък когато реши онзи от горе тогава,няма как.! Peace Praynig

# 107
Айде пак здравейте  Hug
И аз само кафета пия, въпреки че снощи бях кротка /и как няма да съм като виса с часове на работа  Tired
Кога е купона, аз съм свободна чак след 22 часа  ooooh!
Май повечето от нас сега им е овуто или предстои и за това няма много тестващи се  Rolling Eyes Но всичко тва ще избухне в един момент в множество  EFP и вместо да си честитим празниците и Новата година ние ще си честитим  preggo Нали  smile3521 Знам аз...

# 108
гледай те какъв купон се вихрел тук снощи  Wink
berina, тази твоя зълва направо.. незнам какво да кажа  Sick

# 109
четох аз за тази микоплазма и стигнах до извода че може моичкия да е кръшкал някъде и да ми го е лепнал. Thinking
изключвам себе си от това число защото не съм ходила никъде.вие как мислите,може друго да е причината.ще го смачкам довечера #Cussing outбясна съм

# 110
mu6morok ,а на него има ли му нещо? Питам ,защото мойчкият лятото някви брадавици хвана и за направо щях да го убия  Embarassed но се разрових и прочетох ,че не само по полов път се прихваща за тва не го удушх  Mr. Green хубаво ,че не хванах и аз  Crossing Arms тъй че чети внимателно преди да мачкаш Hug

# 111
Мушмороче,недей така с мъжлето ще ти трябва да знаеш. StopЧакай и аз утре да взема резултатите,да видим при мен какво става.Че моя мъж както беше при едни стройни мургавелки,незнам............... #2gunfire
Херелина и аз просто вече нямам думи,ако знаеш какви ми ги наговори ,и то това е жена която също е бременна в 4г.с.Просто не ми го побира ума. newsm78Но просто гледам да ограничавам контактите с нея,но въпреки това вчера ми звънна три пъти по телефона да ме убеждава че аз не съм била бременна и че моя лекар си ги измислял,и че не съм била добре, че го преживявам така и че нали съм имала едно за какво ми е друго. Shocked Shocked ShockedИ в този тон още хиляда глупости.Аз гледам да не мисля за това , а тя ми звънна три пъти ooooh!

# 112
O, berina, зълва ти да я  #2gunfire малко ще и е, съчувствам ти, щото и аз имам зълва, по-добре не и вдигай телефона, за да не се ядосваш.
Мен ме боли една глава, напрегнато ми е, въобще имам всички признаци на ПМС, че да видим накрая.

# 113
  • София
мушморок аз намерих че микоплазма хоминис/микоплазма гениталиум е от лечимите полово предавани болести, подлежи на антибиотично лечение и непременно се лекува и партньора (което не значи че непременно мъжо ти е виновен- да не ме приемеш за адвокат но да сме справедливи). да ти кажа досега все аз съм тази която са я нападали всякакви гъбообразни, но лечението е и за двамата. А начините да хванеш гъбичките не са само чрез полов контакт, поне според мен.  да не ти казвам мъжа ми какъв розов лишей беше завъдил от басейн, едва го оправих, че да не ми го метне и на мен!  ooooh!
Тъй че както каза Megan_Blg поразпитай преди да го очистваш, то това няма да му избяга ако е виновен.  Peace И по-добре си вземи ако трябва двойна доза че тия гади са много упорити понякога  #2gunfire

# 114
Здрававейте момичета  bouquet
Отдавана не съм писала, защото ми се развали компютъра в нас и нямаше как Cry Сега съм на работа и едва успях да ви прочета отгоре-отгоре Embarassed
Да ви се оплача, ходих на лекар и се оказа, че не съм се излекувала и ми предписаха други лекарства Аксеф Confused Нещо повча да ме сънмяна тази докторка, ще взема да отида при друга Thinking Само изписва лекарства и нищо не кава, а би трябвало.....Оф незнам вече
Лек ден  bouquet

# 115
  • София
Ето ме и мен, чак в края на деня днес.  Embarassed Тази седмица (и не само) съм отдадена на зъболечение. Е, няма как  smile3511 А и много работа нещо имам, та само успявам да ви почитвам по малко...
mu6morok, аз лятото изкарах гетитален херпес, който се оказа, че не съм го пипнала по полов път (а и на мъжо нищо му нямаше). Лекарката ми каза, че всичко (от стрес, отслабнала имунна система, и т.н.) може да предизвика отключване на вируса и да се прояви къде ли не по тялото. Така че изчакай да видиш какво ще ти каже лекарят и тогава предприемай необходимите действия... bambam
Напоследък пък си мисля дали този прекаран херпес не е причината при мен бебето да не става  newsm78

# 116
  • София
Здравейте момичета. Аз пък чакам въжа ми да се прибере о работа и направо да го мятам в кревата  luvbed, че после съм на коледно парти и няма как да стане ако се прибера по нощите smile3521. Хич не ми се иска да изпускаме и днешния ден.

# 117
привет и от мен  Simple Smile докато насмогна да стигна и до вас, че да попрочета какво се е случило през деня и да напиша и аз нещичко
mu6morok недей се кара на мъж ти  Wink да си разваляте настроението точно преди празниците
ами аз иначе нямам с какво да ви се похваля, освен че ПМС се вихри с пълна сила вече  Confused
хайде успех на бебеправещите днес  luvbed  Embarassed
и чакам пак да си спретнем нощно парти с хубави коктейлчета  smile3521
мислех си, че само аз не мога да заспивам рано, ама както се видя снощи поне не съм сама  Mr. Green

# 118
Най-после да вляза. Цял ден се мъча, но като ми заби нета и нищо. То и сега не е цвете, бавен е, но все пак нещо.

Мушморок, остави мъжа си, не го бий Mr. Green, може наистина да е друга причината.
Милена 21, ще се излекуваш, не унивай. Знам, че  е гадно, но ще се оправят нещата, а за това трябва търпение.
Берина, не се ядосвай излишно, гледай напред.
Голди, не говори нищо за лелки. Трай си...при тази графика нещата с развръзката на твоята `серия` май на нещо с хепиенд намирисват Wink.
А на Саша виртуални поздрави за оптимизма,само как нареди всички да са заченали за Коледа.
Като се замислих няма да е лошо, даже и на 50 % от нас да се случи тази година, а другите непременно в началото на следващата.
Успех момичета.

Аз днес ходих при племенника си. Горкото, мачках го, млясках го, добре, че е още малък и не ме е шамаросал, а само се киска. Голям сладур, ама много иска да играе, чак ме умори от кончета, криеници и `хвърчане` до тавана. То направо като фитнес да играеш с дете. Crazy За финал на гостуването мъника си сложи шщапока и якето и реши, че ще си ходи с мен. Няма да ви разправям какъв рев падна на изпроводяк. ooooh!
Иначе много положително се заредих. Пожелавам ви по един такъв палавник, хайде може и палавница.  Hug

# 119
Здравейте ,момичета!
Не знам защо все на мен се случват гадни неща , днес ми откраднаха Gsm- a и направо съм ттолкова бясна на себе си , че нямам думи , бях толкова внимателна , беше ми подарък от нашите за рождения ден , картата ми беше служебна.Сега не знам, сълзите направо ми напират.Майка ми се скара веднага ,че плача за нещо което е материално и може отново да се купи , но не мен ме е яд че все на  мен ми се случва.Защо съм такъв карък в живота ????

Общи условия

Активация на акаунт