Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 655
  • 373
  •   1
Отговори
# 120
  • София
четох аз за тази микоплазма и стигнах до извода че може моичкия да е кръшкал някъде и да ми го е лепнал. Thinking
изключвам себе си от това число защото не съм ходила никъде.вие как мислите,може друго да е причината.ще го смачкам довечера #Cussing outбясна съм

mu6morok - гинеколожката ми направи това изследване след като и казах, че съм решила да забременея. Каза ми, че се микоплазмата се предава от кучета по принцип и после май в матката се загнездва.  newsm78 Както и да е ...важното е, че са ти го открили, защотот доки каза, че при 70% от жените направили спонтанен аборт се открива микоплазма. Хубавото е, че сега ще се излекуваш и няма да имаш проблеми в бъдеще Hug

Момичета вече е 20 ден от цикъла и не издържам. Какви ли не симптоми си измислям (знам ли вече дали не си въобразявам  Joy) ей преди малко си направих един тест за овулация, защото уж откривал и бременност. (Нали нещо такова каза Дара преди време Thinking. Помислих си, че сигурно LH също се покачва и при бременност... Crazy) .А не направих тест за бременност първо, защото е късно вечер и второ, защото съм си обещала да не правя..и ей такива глупости... Иначе съм решила на 25 сутринта да се тествам, пък дано да получа хубав коледен подарък.  Laughing Но може ли да чака човек...то това мойто не се търпи вече....  Rolling Eyes

# 121
ооо Ивон и си като мен и аз трябва да чакам до 25.... направо не издържам вече  Mr. Green и аз изгарям от нетърпение, нали ви казах вчера купих теста и го скрих надълбоко в гардероба, да не ме изкушава само, въпреки че си мисля, че пмс ме тресе яко вече  Confused
ами мила ивон какво да ти кажа освен, че стискам палци да ни съобщиш радостната новина на 25  Hug

# 122
Ивон абе как така от кучета #Crazyаз имам куче.и сега какво да правя.да го водя ли някъдекак трябва да постъпя.на мъжо му се размина.или нищо не е правил или е голям артист.ама му вярвам.олееее това за кучето ме притесни Shocked

# 123
Но всичко тва ще избухне в един момент в множество  EFP и вместо да си честитим празниците и Новата година ние ще си честитим  preggo Нали  smile3521 Знам аз...

newsm10  smile3521 smile3501

# 124
  • София
mackomacko  Joy стискам палци всички, които тестват на 25 да видят две чертички (и по-всяко друго време де)  Peace
Голям купон ще бъде после да се пренесем заедно в отчетни.... но остават цели 6 днииии....дълги, дълги...Simple Smile

mu6morok на мен това ми каза гинеколожката.  newsm78  Защо все пак не попиташ твоя лекар от какво според него се предава? Аз съм сигурна, че вашето кученце си е чистичко и ваксинирано, но те май са само преносители.... и аз сега чета някакви неща в интернет, че се предавата от партньор на партньор, но съм сигурна, че доки каза кучета.. newsm78 Пък и аз 16 години имах куче и се налагаше да си направя....

# 125
mu6morok, само това открих за твоя проблем:
''Микоплазми - тези микроорганизи, заемат междинно положение в медицинската класификация между бактерии, гъби и вируси. Самостоятелно те не могат да съществуват , тъй като паратизират в клетките на организма-хазаин, получаващи от него основните питателни вещества. Упорито заболяване и се лекува предимно с антибиотици на пенецилинова основа.''
Доста се рових, но никъде не срещнах да се споменава куче като причинител.

Не се притеснявай, ще се излекуваш!  bouquet

# 126
  • София
mu6morok, само това открих за твоя проблем:
''Микоплазми - тези микроорганизи, заемат междинно положение в медицинската класификация между бактерии, гъби и вируси. Самостоятелно те не могат да съществуват , тъй като паратизират в клетките на организма-хазаин, получаващи от него основните питателни вещества. Упорито заболяване и се лекува предимно с антибиотици на пенецилинова основа.''
Доста се рових, но никъде не срещнах да се споменава куче като причинител.

Не се притеснявай, ще се излекуваш!  bouquet

Разбира се, че е възможно да греша. Винаги има шанс да съм недоразбрала, какъвто съм заплес.   dohПросто с такова впечатление бях останала - микоплазма - кучета, токсоплазмоза - котки.   mu6morok съжалявам, ако съм те заблудила. Както казах важното е, че микоплазмата е открита на време и ще се излекуваш.

# 127
Ивон, и аз може да греша  Wink

Ето още съвсем малко инфо:
''ППБ могат да бъдат разделени на лечими и нелечими. Най-честите лечими ППБ са гонорея, хламидия, микоплазма, уреаплазма инфекциите, сифилис, трихомониаза, шанкър, лимфогранулома венерум и гранулома ингвинале. Даже ППБ, причинявани от гъбички и протозоа, са лечими'' /ППБ - полово предавани болести http://www.medinfo-bg.com/?page=statiq&id=40

# 128
много ви благодаря момичета за помоща.много сте милички.реших да не ровя повече от къде е дошло(че ще взема да разбера за нещо дето не искам да разбирам)моят мъж съвсем отговорно ми каза че не ми е изневерявал а ние сме от 4години заедно,чак сега да се появява този проблем newsm78ама няма значение.въпроса е че хванахме проблема и ще го лекуваме.
МАЦКИ 23:30 Е  НОЩНО ПАРТИ.КЪДЕ СТЕЕЕЕЕ Drunk cheers Wine Glass

# 129
тук съм, започваме ли партито  Wink
свекървата направо ме изненада (с ударение на последното а  Laughing ) и ни дойде много ненадейно на гости и чак сега си тръгна
но вече съм на линия за нощното парти  cheers
му6морок, надявам се да не сме само ние двете, че ще излезнем най-големите пияници  Joy Drunk а и да стане по-весело  Mr. Green

# 130
  • София
Браво на вас момичета, възхищавам ви се Wink но аз сега отивам да 'купонясвам' с мъжа ми в леглото, че уж тези дни е моментът, пък ще видим... А на вас весело парти Party и наздраве!

# 131
  • E-CLM & CH-VD
Maй партито е време да започва, има желаещи  newsm68  ura dazzler1 dance

Ето нещо за отпускане

Мацко, мушмороче, наздраве!!!!!  beer

# 132
 Drunk Наздраве и от мен! Този коктейл изглежда чудно! мммм

# 133
наздраве на всички парти мацки  Drunk
аз обаче си лягам, нещо не ми е добре, май имам температура  Sad
хайде весел купон, умната с коктейлите  smile3503 и до утре

# 134