Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 661
  • 373
  •   1
Отговори
# 135
аз докато направя една партия секс и вие сте заспали.уфффф.ми и аз ще си лягамтогава.ГОЛДИ утре пак ще раздава каните с кафе Joy Mr. Green.айде поспаланки до утре Sunglasses

# 136
  • Бургас
Аха, Голди е ранобудна Mr. Green
- и нещо сладичко да неутрализира алкохолите, дето сте ги погълнали снощи, пияндета такива Mr. Green
Шегичка, добро утро! Дано ни върви по вода днес, че тук такъв дъжд се лее, докато стигна до работа, заприличах на мокра кокошка. При мен нищо ново, чакам си Crossing Arms БТ подивя тази сутрин Crazy, сигурно съм се въртяла много през нощта заради болката в кръста, която може и да е от времето newsm78
Днес е Игнажден; честито на имениците  bouquet Поверието е, че какъвто човек влезе пръв на гости, такава ще е годината. Понеже първа се разписвам тази сутрин тук, а дано има с какво да се похваля скоро, че на всички тук да съм на късмет Hug /май трябваше да поизчакам друг да сервира кафенце, че малко карък си падам, ама нейсе Embarassed/

# 137
  • на плажа
 Честит първи сняг! Желая ви романтична, снежна и спокойна Коледа!

# 138
здравейте момичета Hug
вие май традиция ще си напрваите с тия нощни партита Mr. Green
Goldie мила днес кагето ти ми трябва повече от всякога Mr. Green снощи с едно винце така се зачервих че не е истина ама весело беше де Mr. Green, мила ти за кога точно не чакаш че нещо си ми много съмнителна, а дано съм права
rose_madder  няма да се ядосваш ако ще те успокоя поне мъничко и на мен ми се случват мнооого гадости например лятото точно преди да изляза в отпуска бях си взела заплатата и се мотах нещо по витошка и ми откраднаха чантата ooooh! направо бях побесняла и много се депресирах ни пари за море ни документи ужас Cry  ама това са маловажни неща не е нужно и за тях нерви да хабим  Peace да е жив и здрав крадеца и да си го ползва или продаде Confused всичко се връща някой ден Heart Eyes
хубав ден ви желая и много снежни усмивки  bouquet

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 09:33 от ro6ko_

# 139
Добро утро, момичета!
Goldie, ранобуднице  Hug какво щяхме да правим без твоето кафенце! Като гледам твоята графика е подобна на моята, и аз съм от нечакащите, до края на седмицата ще разберем със сигурност, хайде на хубаво да е    bouquet

# 140
  • Пловдив
И аз искам сняг.Казха че ще вали и тук а още няма.Ако ми видите увисналата джука ще ме съжалите Sad Така искам бяла Коледа....

# 141
  • Бургас
Veniti , нещо не ти виждам БТ newsm78, в моя телевизор ли е повредата?

# 142
  • София
Добро утро и от мен!
Честит празник на всички именници! Goldie, благодаря че ни събуждаш, късметлии сме, че точно ти влезе първа и тази сутрин  Grinning Чакам с нетърпение да ни зарадваш скоро  Praynig
Хайде, дано първите снежинки донесат положителни тестчета. Хубав ден на всички!

# 143
и аз искам бяла коледа, ама само като си помисля след 2 дена какво ще е - лед и киша - и ми минава меракът  ooooh!
rose_madder   , съвземай се бързо. не е приятно никак, ама просто няма какво да направиш по въпроса. и мен са ме обирали и ми е познато гадното чувство след това  Sad.  но ro6ko е права, че не си струва  Hug
Goldie и аз не виждам графиките в зачатие.
а вчера се опитах да си я разпечатам моята, но не излиза цялаат, защото е много дълга. как мога да я разпечатам цялата  newsm78 и на уорд пробвах да я копна, ама там пък съвсем не става  newsm78

# 144
  • на плажа
  Е, Меги, и ние за Коледа ще сме в Пловдив. Не ме интересува дали ще има сняг, важното е да сме всички заедно. И свеки ще дойде и ще е веселба - мама, тати, аз, любимия, свеки, кучо и котарака  bigdance2.

# 145
  • Бургас
Хммм, подивяла й температурата  newsm78 Ама стига си я мислила. Забрави за нея, само я мери и отбелязвай, какво си седнала да я анализираш... То някой спермчо вероятно се е докопал до твойте яйчица  Mr. Green ама ти не го мисли, така не му помагаш. Нищо че навън вали измисли си нещо да се разсейваш. Я да купиш на малкия разбойник някоя играчка  Mr. Green пък и на тебе си купи някоя ето ти линк ако не го знаеш www.vegatoys.com Онзи ден купих на моя племенник едно хъркащо мече и го показах на моя син и той като ми изръси "Я, на Стефо какъв хубав подарък си купила пък на мен кой знае какво  Crossing Arms" Дааа ама разбойника не знае, че вуйна му му купи една също толкова хубава маймунка, пухкаваааа. Пък той нали е роден на 30 декември и сега ще има една камара подаръци за него и си позволява да капризничи хубусника  Crossing Arms ooooh!
Така че, Коледа идва, навсякъде където се обърна виждам надписи "На Коледа стават чудеса" Забравете за миг за температурите и се отдайте на празника и подаръка сам ще дойде  Hug Hug Hug
Обичам ви всичките тука и се моля с цялата си душа скоро да има за всяка поне по едно  baby_neutral
Пък за Голди съм казала че ще стоя тук и ще я чакам  лично да я заведа в Отчетните  newsm17 newsm51  love001

Хери ще се опитам да ти помогна дай ми две секунди време

# 146
Здравейте  от мен милички Hug
Goldie, златна си Hugтвоето кафенце чудеса прави smile3503
Отдавна не съм ви писала, заото няма нио интересно при ме, но ви чета редовно Wink
Виждам, че вече и партита вихрите по никое време  smile3501
Пожлавам ви една прекрасна Коледа изпълнена с незабравими емоции Hug

# 147
  • София
Добро утро, момичета, не е честно, разни нощни партита се вихрят вечер, а аз така и не мога да се включвам, защото в къщи нямаме нет.  smile3511 А тези коктейлчета изглеждат страхотно и много добре биха ми дошли преди лягане (пък и нали знаете приказката "пияна жена, весел креват")  Embarassed rotfImbo rotfImao 
Аз тази сутрин установих, че ботушите ми пропускали и сега освен че са ми мокри краката, трябва днес или най-късно утре да си търся да купя други...
Мъжът ми снощи забрани да си купувам тестове за бременност. Каза, че ако се наложи (след много дни, без да уточни колко, закъснение), той щял да купи и аз се съгласих. Ама да видим дали ще изтрая...  Mr. Green

# 148
ох това за ботушите и аз го устанив тая сутрин
и сега ми е мокро на краката Sick ужасно ама така ще да е днес Cry
а за новички и аз трябва да закупя ама май няма да е сега ще трябва в тоя сняг да ходя с токчета Confused много мразя

# 149
Veniti , нещо не ти виждам БТ newsm78, в моя телевизор ли е повредата?
Не меря БТ все още  Embarassed, мъжа ми каза да не съм се вманиячавала и аз си казах, че от другия месец ще започна да я меря.

Общи условия

Активация на акаунт