Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 616
  • 373
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро на нощните купонджийките и на ранобудните свежарки newsm48
Хайде още щастливки да се похвалят днес да им се радваме! Praynig
  bouquet

# 91
  • София
Добро утро и от мен!
Goldie, много ти благодаря за кафето, сутрин все не ми стига времето да си направя, добре че си ти  Simple Smile
И аз като пепинка се разделям с мъжа си само докато е на работа, но вечер сме толкова уморени, че бебеправим сравнително рядко  Sad Цикълът ми е редовен, точно 28 дена и се предполага, че дните от 17 до 20 декември са най-вероятни за зачеване. Но снощи той беше труп и сега съжалявам, че не съм се включила в партито. При нас основния проблем все пак е, че не мога да науча дъщеря ми да заспива рано, може да се каже че тя ни приспива.
По отношение на слабото представяне си мисля, че дядо Коледа просто иска да донесе положителните тестчета като подаръци на Коледа  Praynig

# 92
Petiofski  Добро утро и на тебе!  bouquet  И аз като теб чакам някоя да се похвали с две чертички  Blush Heart Eyes

# 93
Добро утро, момичета!
Goldie, кафенцето е супер, както винаги.
Днес и аз си сложих ову календар, от следващия месец почвам да меря и Т, дано да има полза  Hug
Сутринта дъщеря ми ме пита какво искам за Коледа и докато аз отговоря, тя каза - "знам, че искаш едно бебе, сестричка, за да водиш и нея на гимнастика", милото ми детенце, казах и че аз съм писала на Дядо Коледа и тати и той е писал и в края на седмицата ще разберем, но като нищо ще вземе да се хвали в градината.

# 94
  • на плажа
  Здравейте, момичета!
Берина, не се отчайвай! ( най-вече заради теб се включих днес, защото нещо ми е депресивно) Тази твоята зълва е отвратителна. Игнорирай я и се успокой. Всички ще си имаме бебчета.
Да ви се оплача - започнах работа преди две седмици и вчера ме освободиха. Бясна съм, защото просто ме използваха, за да свърша скучната и времегубеща работа и хайде чао. А освен мен освободиха още 8 човека. Точно преди коледа! #Cussing out Не са им се давали премии и заплати. Ясно защо шефовете карат Бентли. #Cussing out

# 95
здравейте момичета Hug
средношните купонджийки май още спинкате а Mr. Green
хайде днес да си имаме повече мами че нещо пустичко стана тук аз възлагам огромни надежди н анашата кафеджийка дано съм права Praynig
хубаво настроение ви желя в дъждовния ден а пък дано ни върви и по вода в бебшка насока де ако дъжда е за това да вали да вали Mr. Green
сега момичета това от мен после ще ви навестя пак
аз няма какво да се похваля сега вече ще дебнем овуто и дано да си направим подаръл за новата година Hug  bouquet

# 96
Goldie много благодаря за страхотното ти кафенце,добре че си те имаме. Hug
herelina-Тихичко ти честитя докато не го обявиш шумно ти,пожелавам ти всичко да е наред и след 8-9месеца да се радвате на здраво и красиво малко бебче Hug  bouquet  bouquet
berina-много ми е гадно за всичко което ти се е случило,но съм сигурна че щастието което очакваш с нетърпение съвсем скоро ще дойде. Hug Hug Praynig
На останалите сладурки им пожелавам много успешна седмичка изпълнена с положителни тестчета и много положителни емоции пред Коледните празници. Hug Hug Hug

# 97
Добро утро   bouquet е не е утро де, ама...
Вчера съм изпуснала купона, а съм си пиянде  Embarassed много ме е яд  Crossing Arms
Някой да не чака? Нещо така някой да се похвали, тва онова  Mr. Green

# 98
  • Бургас
Голдииииии я горе главата  Naughty То и аз ако помниш бях мноооого убедена че ще ми дойде всеки момент ама на... и ПМС си имах с пълна сила от три дни по-рано и три дни по-късно. Като ти гледам температурките които си завихрила и едни такива постоянни  Mr. Green Не си викай сама лелката, прави си пас, мирувай.  Praynig Praynig Praynig Peace
Берина толкова съжабявам за това което преживяваш, но ще огрее и на твойта улица да знаеш  Praynig Hug  bouquet

# 99
  • E-CLM & CH-VD
Добро утро, дами!  smile3525 smile3507 Май аз съм първата от снощните птици, която се появява на линия  Tired  smile3517
iramira , какъв договор си подписала, че да позволява да те освободят така? Или си била на изпитателен срок?  newsm12
Goldie, и аз като 6u6on4eto мисля, че е още рано за притеснение, нали ПМС е симптоп не само на М? newsm08
pepinka1
, така си е! Трябва да оценяваме и положителното във всяка една ситуация!  smile3521
Саша, а и другите момичета, когато кажете, повтаряме купона! Снощи стана инцидентно, следващия път ще е по-организирано   bigdance2 lalalala  Tada dance dance dance

Ще се възползвам от кафенцето на Голди. Имам нужда. Още повече, че нещо ми се скапа настроението  smile3515 , преди малко прочетох, че са потвърдили смъртните присъди на българките в Либия  smile3512 smile3511 newsm61 Weary . Ето и малко инфо - ТУК

# 100
  • София
Мимчетаи аз снощи по никое време се въртях окло компютъра,но от тук не минах,честно казано мислех че няма нощни птици,а то какво изпуснала съм партито с коктейлите,другия път свиркайте от рано:)
Голди как издържаш,снощи до късно работа,а днес си ни приготвила кафе първа:)?

# 101
Здравейте на всички момичета.Аз съм на линия,след вчерашните изпълнения.Моята зълва след обяд не пропусна отново да ми се обади и да ми ги наговори едни от които ми стана ужасно гадно. #2gunfireПросто чувствах как си стоя в офиса и започвам да се задушавам,да ми се вие свят. Whistling ooooh!Обадих се на мъжа ми и той ми предложи да отида на шопинг терапия.Е да ви кажа момичета наистина помага да знаете. Peace PartyТака хубаво се разсеях и си напазарих сумати неща и сега се чувствам сякаш заредена с нови сили.А и мъжлето обеща че вече няма да забягва на никаде,а ще работим здраво. Heart EyesСамо малко се натъжих когато сина ми снощи ме попита" Мамо кога ще имаш бебе в корема",но само една негова усмивка и прегрътка бяха достатъчни да се почувствам по-добре. Hug
И на вас благодаря още веднъж за съпричастноста и се надявам всички заедно да ги гушнем тизи бебчета. Hug Hug Hug

# 102
 _Vess_  ето ме и мен скъпа.едни наздраве искаш ли пак Joy
аз бях на доктор за резултатите от първите изследвания и се оказа че имам микоплазма или нещо такова.доктора ни изписа хапчета за мен и милото и каза че след празниците ще се лекуваме.
аз съм силно възмутена от присъдите.мисля че е крайно време този ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕС да приключи.за мен това е въпрос на сделка между България и Либия.и не виждам защо трябва да страдат тези невинни същества.
БЯСНА СЪМ #Cussing out

# 103
Голди на нас пиянките ни трябва направо една кана с кафе Joy

# 104
  • Бургас
Ей, големи запивки-голямо чудо, а празниците не са почнали още Joy
Ето -
Момичета, споко, още доста време кафето ще е от мен сутрин Hug
Гъделичкате ми любопитството с вашите предположения, но всячески се опитвам да не се настройвам предварително, че точно по Коледа-  Cry Cry Cry
Мушморок, съжалявам за изследванията, макар и да не ми е ясно какъв е точно проблемът Rolling Eyes
Берина, Hug, шопинг терапията е хубаво нещо Peace Сигурна съм, че скоро ще си направите бебче, само вече не прави тестове преди закъснение, нали Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт