Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 627
  • 373
  •   1
Отговори
# 75
Juturna, какво е това "добро утро" в 8 вечерта???  newsm78  Joy

Joy
В Сан Франциско съм  Peace. Когато в България е 8 вечерта, при мен е 10 сутринта  Mr. Green. И като ми е заспала душата, а навън е светнало едно слънце, не ми идва отвътре да кажа "Добър вечер"   bouquet

# 76
Juturna не съм настинала ,знам кога съм болна тогава дигам температура висока и съм труп , да може да съм уморена , но това може ли да влияе на цикъла.Ние с мъжа ми веднага след цикъла започнахме с опитите , а той беше на 8.11.Пих Фк до средата на месеца на ноември , но тъй като започнах да качвам килограми ,а и без това не съм свалила излишните килограми от бременноста.Сега като гледам записките ми за цикъла доста нередовен е , така че може да е само закъснение , не се надявам много все пак искам да има и за мен надежда.

# 77
  • София
berina съжалявам мила, но все пак погледни от хубавата страна на нещата. Наистина е по-добре, когато това става толкова рано. Кураж и след лелката с нови сили на фронта luvbed.
thumbalina, *PipiLota*, добре дошли  welcome и дано скоро тръгнете към отчетените  preggo с много хубави преживявания и добри приятели с които да споделяте  moresmile.
herelina ЧЕСТИТО. Много спокойствие и най-сладкото бебе ти желая.
И накрая, и аз да се похволя. Днес ходих на лекар и се видя един голям фоликул готов да се спука. Докторката каза "действайте", и ние така и правим Embarassed. Още от вчера, когато видях двете чертички на теста за овулация сме luvbed и затова се включвам толкова късно. Вече почти изнасилвам мъжа си, а преди пищеше, че не съм си искала. Сега да го видим като си искам, няма ли да се задъха малко    newsm62.
 За съжаление, почти винаги си пиша сама (така е като се включвам толкова късно). Но дори и така да е, пак ми олеква като споделя някоя мъка или радост. Прегръщам ви всички, за това че ви има. Hug Hug  Hug

# 78
здравейте и от мен, малко късно ама  Embarassed бях на кръчма с мъжа да пийнем малко винце и понеже си има мързелива жена, която не готви  Mr. Green
St.Anger не си самичка и аз сега влизам във форума, тъй че споко  Wink
на новите попълнения - добре дошли мили момичета   bouquet и аз съм новак като вас, тъй че явно заедно ще се учим  Simple Smile
берина миличка, тази твоя зълва или там каквато ти се падаше е за #2gunfire , аз ако съм на твое място отдавна да съм я  #Cussing out и да съм и показала къде зимуват раците, както се казва, не й се давай и освен това един съвет от мен - просто недей да споделяш с нея вече толкова важни в твоя живот събития, да видим тогава как ще се почуства
ами аз нямам май с какво да ви се похваля, освен че ходих на фризьор, да се поглезя малко предколедно  Wink а и си купих един sure check да има за всеки случай за другата седмица, пък дано да се наложи да го използвам  Grinning
*PipiLota* и ти си като мен, само дето аз съм си вкъщи, а мъж ми пътува, ама то все същото, май все изпускаме момента, но важното е желание да има  Hug

# 79
здравейте на тези които са още на линия.ох аз днес чистене готвене направо съм капнала и не ми е до никакво кексане.а и златото дреме на дивана пред телевизора и се чудя той ли гледа филм или филма гледа него Joy.
гледам едно такова затишие в седмичната тема  newsm78обикновено в понеделник си имаме доста нови бремелинки пък днес само едничка.е нищо де да ни е жива и здрава Hug

# 80
  • E-CLM & CH-VD
Aми дами, така и така сме тук, да си спретнем едно нощно парти, а?

Juturna, въобще не съм ти погледнала подписа, че си от толкова далеч  Joy, чак сега се загледах  Shocked
St.Anger , сподели после реакцията на съпруга... на моя му харесва май като го гоня аз  Twisted Evil ,ама гледа да не бяга много бързо  hahaha Heart Eyes Heart Eyes
mackomacko, дано ти потрябва теста, и да покаже две чертички  Peace (между другото как се чете ника ти? макомако или мацкомацко??  newsm78 Embarassed сори за въпроса)
mu6morok, след толкова труд днес е време милия да спре да се гледат с филма, а да те погледне теб  Flutter и така... едно леко масажче няма да ти дойде зле май  Laughing а после, каквото "сабя" покаже  hahaha Embarassed

# 81
Здравейте, момичета!
Честито на всички двучертичкови!!! Много слънце по пътя към бебчо!
Аз малко се позагубих, но това е защото започнах работа и докато вляза в релси ми идва нанагорнище! Междувременно и леля ми дойде и си отиде. И аз съм отново в употреба. Този цикъл ми обърка всички планове. С което ми напомни за пореден път да не си правя никакви сметки докато в него са и тефтера и молива. Него имам предвид цикъла ми!
Сега е малко късничко вече и си лягам, но стискам палци за Berina, а и за всички които имат нужда!
Всичко най-най Коледно от мен и искам цял чувал с положителни тестове!  С по 2 Peace чертички!

# 82
_Vess_ нощно парти само ние двете.виж ги всички като баби са вече спят,е някои кексат де.емо две две.ще си правим купона пък те да спят.ох тези коктейлчетаааааааа Hug
а златото сме се разбрали че след половин час го будя и тогава ще има масаж а може и още нещо Mr. Green

# 83
  • E-CLM & CH-VD
Ами наздраве, mu6morok!  cheers  Drunk  За наше здраве, за съфорумките и за бъдещите бебета!
На кексещите им е позволено да липсват, имат си основателна причина  luvbed , но другите...  newsm11
Може пък и някой друг окъснял да се присъедини!
Стискам палци за "нещото" след масажа  smile3508 newsm47

# 84
Ааааа, аз също имам оправдание пък  Crossing Arms - работя  Mr. Green

Мушмороче, блазе ти за мъжа. Аз моя ако го събудя по какъвто и да е повод, ще има Crossing Arms Naughty #Cussing out  Stop от негова страна.

# 85
три сме не сте две за партито  Mr. Green хайде наздраве и от мен  cheers ех как обичам коктейлчета само  Embarassed
нещо ме гони безсъние от седмица някъде
вес ника ми се чете мацко - мн обичам котки  Wink но понеже мацко беше зает, та затова го написах два пъти  Simple Smile и мерси за пожеланието и аз искрено се надявам да ми потрябва да използвам теста  Grinning

# 86
офффффффф аман от 2 часа е в банята тоя мъж.краката ли си бръсне кво толкова прави.лелеееееее тва мъжете са опани ooooh!
еми така и така съм още тук айде и от мен едно наздравееееее beer beer3 beer2 cheers Drunk Wine Glass cheers

# 87
  • Бургас
Добро утро, мацки!

За нощните птици кафенцето е по-силничко, че гледам доста сте се почерпили с коктейлчета Mr. Green!
Хайде, успешен ви ден и много нови бремелинки да има днес. Аз "залепвам" за Коледните картички, че няма време Rolling Eyes
А, и не се надявайте да ме включите в списъка, че вече ме тресе ПМС и утре най-късно в четвъртък лелята ще се появи с цялото си достолепие #Cussing out

# 88
Добро утро на всички!
Като гледам снощи до късно сте купонясвали та сега спинкате. Хубави коктейлчета сте врътнали.
Честито на Herelinkа, много щастие, любов и незабравима и лека бременност. Бъдете здрави и усмихнати.
Berina, мила ние сме с теб.  HugНяма място за  отчаяние. Радвай се на човека до теб и любовта и разбирането, с които те дарява. Твоите мъже са до теб, ние също.
И аз чат-пат падам духом, но бързо ставам. Като чета, че вашите мъже все ги няма, разбрах, че съм голяма щастливка. Ние с моето коте не се разделяме и за ден. Само като сме на  работа - през деня. И не изпускаме нито един момент. Все  още бебето го няма, но нали сме заедно и това ще стане. В началото ми беше по - трудно /като решихме, че искаме бебе и не стана от раз/, сега вече гледам по-друг начин и когато ми е много мъчно, при  поредното разочарование, си казвам, че сме късметлии. Защото сме намерили човека, с който да изживеем и споделим и хубавите и лоши мигове. И един поглед ни стига да сме щастливи. Пожелавам го на всички.

# 89
Goldie кафето е супер! Heart Eyes
Аз няма с какво да се похваля ..нали си знаеме мъжо ще идва за НГ..Днеска тря да ходя до банката  Mr. Green А пък на вън пак вали  #Cussing out после ще готвя е ще гледам сериали ..Да ве кажа при мене е много скучно  #2gunfire Радвам се ,че ви има та да си поговоря с някого    bouquet ,защото по цял ден самичка не е лесно никак  #Crazy
Гледам снощи е имало парти ,ама аз пак си проспах младините  newsm78
Ще ви чакам на обяд да врътнем по едно след обедно мартини  Joy
Да ви кажа и аз съм очудена ,че като за понеделник имаме 1  бременилка ,но имаме още време до неделя  Hug
А и Goldie това ПМС ,може и да е друго нещо  Heart Eyes Mr. Green
pepinka1  много се радвам за теб ,аз си казах предварително желанието на Дядо Коледа - искам с приятелят ми да сме заедно не така разделени и едно бебенце..А бебенцето няма как да стане ,ако сме така на разстояние ,ако можеше от въздуха ....Simple Smile
Леле момичета не ви казах какъв сън сънувах...мани мани..Сънувах че съм с кавалера ми от абитуренската ,а той ми е 2ри братовчед..Ама е голям сладур..ама това не ме оправдава за грешните ми помисли  Embarassed Mr. Green Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт