Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 633
  • 373
  •   1
Отговори
# 270
Честито на rose-madder   bouquet
Честито на konstans   bouquet

Мдааа  newsm78, докато ние тук питиета пием  хората действат Mr. Green

# 271
ROSE-MADDER,KONSTANS-честито мили момичета.бадете много щастливи през цялата бременност и след девет месеца си имате най-пухкавите бебоци.  bouquet
аз си изпратих лелката по-живо,по-здраво,с пожелание да не се враща поне девет месеца. hahaha Joy.сега чакам мъжо да се прибере и започваме  luvbed,с нови сили и нови надежди.
докато полувинката се прибере ще си цъкна една биричка с вас(ако ме приемете във вашата компанийка)
аууу,чудесна е биричката,НАЗДРАВЕ

# 272
  • E-CLM & CH-VD
Eхо, момичета! Каня ви на вечеря!    chef

Зяповядайте!!!! А аз тази вечер няма да окъснявам много, че утре пътувам. Пожелайте ми лек път, и стискайте палци да не вали сняг тази вечер, за да може самолета да излети, и да кацне после без проблем!  Praynig  Hug

# 273
# 274
оооо,_Vess_,благодария мила,но само ще ги погледам,че ако похапна и няма да ми стане полата за утрешния банкет на фирмата ни.
лек път и приятно пътуване Peace

# 275
оооо,_Vess_, Благодаря за страхотната вечеря Simple Smile аз и без това последно време само кисело мляко или прясно пия Simple Smile Тази вечеря ми дойде много добре Simple Smile

# 276
  • UK
 Здравейте момичета минавам да ви поздравя и да Честитя на новите бременлийки - Много лека бременност ви желая...
 Стискам палци на всички ви в бебеправенето и тестването надявам се да си получите така желаните колетчета от Рожбето  Hug  bouquet
 Успех на всички   bouquet

# 277
 Megita ми много ти е готина лентичката бе мила  bouquet

# 278
добро утро  Grinning ЧЕСТИТ ПЕТЪЪЪЪК!!! толкова го чаках тоя петък  Grinning  newsm44 newsm68 newsm44

# 279
  • Пловдив
Честит петък!!!
herelina  и аз го чакам от доста време този петък. Hug
Добре ще се напразнуваме до 3.01 Crazy

# 280
 smile3558 smile3558 newsm74
От кога го чакам да дойде  newsm44
Ние ще почиваме до 08,01  newsm68
Днес малко ще ми се разкаже играта, защото имам работа за трима, нооо си струва Joy
Приятен ден на всички!

# 281
http://www.fotosearch.com/comp/CSK/CSK007/pr27358.jpg
Днес аз черпя с кафе, заповядайте!
Да се оплача, че лелката дойде при мен, много ми е гадно, разочарована съм. Другия месец ще трябва да взема сериозни мерки, т.е. започвам да меря БТ, ще си взема тестове за овулация, редовен секс, какво още бих могла да направя, според вас?

# 282
Добро утро на всички.Съвсем на бързо наминавам да ви видя как сте и ще ви напусна,че напоследък много РАБОТАААААААА.Взех си резултатите от изследванията ,всичко е в норми,няма проблем каза доктора и да се надяваме че е прав.Продължавам с фолиевата к-на и с опитите.Само едно нещо ме притесни доктора ми каза че матката ми е малко изтормозена/но каза че било нормално/ newsm78.Според вас какво означава това и дали би ми създало проблем при евентуална бременност? Благодаря ви и приятен ден на всиички!  bouquet

# 283
здравяйте момичета
честит ви петък
дано ни зарадва с много положителни тестчета
честито на новата мама макар че не ни се е похвалила тука Hug  bouquet
много усмивки ви желая
аз само ще ви наглеждам че и при нас е голяма лудница  #Crazy понеже ни е последен работен ден за тая година и ни побъркват Sad ама ще успеем  bouquet

# 284
Здравейте момичета. Къде се губи Голди днес? Закъсня много с кафето-обяд стана! Да не би да има нещо за споделяне? Хайде, чакаме да се похвалиш Praynig.
Лек ден на всички и предколедно насторение с по-малко работа!

Общи условия

Активация на акаунт