Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 651
  • 373
  •   1
Отговори
# 255
  • София
rose_madder честито
констанс чудесно е че има на кого да разчиташ!

# 256
констанс, rose_madder лека бременност ви желая и сладки бебоци!
Направо се възхищавам на мами, които имат 2 деца едно след друго с много малка разлика  Hug. Моето трябваше да стане на 6г, че да ми дойде желание за второ  newsm78
Снощи за първи път мъжа ми ме попита ако не станело бебто какво ще правим, а до сега (от 2м опитваме) не даваше признаци, че това го притеснява, мислеше си, че ще стане от раз. Да, ама не  Mr. Green

# 257
Честито!konstans и rose madder-лека и безпроблемна бременност ви желая.

# 258
Момичета ,много благодаря за пожеланията Simple SmileЧестито!konstans , радвам се , че имаш желание за второ бебче Simple Smile Момичета не знам чертичката беше толкова бледичка Simple Smile ще си направя още един тест на 25.12 Simple Smile надявам се пак да се появи Simple Smile Нямате си представа колко съм щастлива , а и много ме е страх същевременно.Искам този път всичко да е наеред.Като отида при чичо доктор и ако потвърди , чак тогава истински ще се зарадвам.Благодаря ви много за подкрепата Simple Smile

# 259
П.С Пожелавам на всяка една една вълшебна Коледа с много  luvbed и  EFP Simple Smile
Стискайте палци да е положителен теста Simple Smile

# 260
  • БУРГАС
konstans ,rose_madder  , честито и от мен и много, много лека и щастлива бременност!  bouquet    
Hug Hug Hug
Много хубави емоции и лека бременност!
Честито и от мен!
Оф, чак сега успях да ви видя какво правите! То работа, работа - всички са полудели и ме направиха на луда гъба. #2gunfire На всичкото отгоре и компа ми се прецака. Вече имам нужда от едно питие, но ще почакам още няколко часа, че с мъжо сме на коледно парти довечера. Апък току виж ни дошла после музата и за нещо друго..... Embarassed

# 261
констанс, rose_madder лека бременност ви желая и сладки и здрави бебчета ви желая!

# 262
  • E-CLM & CH-VD
konstans ,rose_madder, какви хубави новини!!  smile3525

Честито!!!!    Party Time

Само такива новини да се чуват предколедно!  santa2

А аз досега обикалях магазините за подаръци, и успях да понакупя това-онова, но съм капнала от умора и ми се спи smile3507. На всичкото отгоре не успях да си резервирам по интернет места за полета ни утре, системата на Иберия нещо се е скапала, а така се надявах да си спестя половин час чакане на летището  smile3515 smile3512. Но им написах едно ядосано писмо, имам членска карта, а не мога да я ползвам  #Cussing out. Сега чакам да ми отговорят, да видим  Crossing Arms

# 263
Благодаря ви мимичета за пожеланията!Тъпкано да ви се връщат двете чертички!!!!! newsm10
Абе,много бременилки станахме май тук!Хайде на новите момичета с"бледите чертички"леко бременеене,и лятото здрави и хубави дечица! smile3504На чакащите-хайде,среща в Отчетни!Не се задържайте много много тук! smile3521

# 264
konstans ,rose_madder ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!  bouquet
няма ли едно пите за мене днеска пак? newsm78 Embarassed Rolling Eyes

# 265
konstans ,rose_madder ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!  bouquet
няма ли едно пите за мене днеска пак? newsm78 Embarassed Rolling Eyes
аз питам Rolling Eyes

# 266
айде да опъваме масата тогава  Rolling Eyes

# 267
 Wine Glass beer2 beer3 beer Popcorn  food010 cook cook
аз черпя,за всеки има по нещо-бременни и не чак толкова бременни Hug

# 268
За мен първата и последна картинка, моля Laughing, а може и кафето с бисквитката Embarassed

# 269
mu6morok направо си върха  Heart Eyes аз от бирата се въползвам..ама нещо и червеното вино ме блазни..

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 19:22 от Megan_Blg

Общи условия

Активация на акаунт