Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 652
  • 373
  •   1
Отговори
# 240
Goldie ела в Благоевград и ще имаш  Rolling Eyes
sladka_mama мила съветвам те още утре да си го закараш  на лекар ,дори да няма температура и със здраве да си носиш новите ботуши!

# 241
Здравейте, момичета, аз не пиша много тук, но пък следя какво, как и кой.Дойде и моят ред да се похваля, след почти 5 месеца опити-  EFP Втората е бледа, но все пак я има. Не ми беше време за тест още, но се чувствах странно, боли ме главата, гърдите ме пробождат, кафето има вкус на адска гадост и съм постоянно гладна.Принципно трябва да ми дойде на утре, но не издържах и вчераси направих теста.След празниците ще ходя на доктор  и се моля всичко да както трябва!
Ето, по Коледа стават чудеса!!!

Милички, моля се  всяка една от вас да види в най-скоро време двете чертички като мен, пожелавам ви го от цялото си сърце!!!!

# 242
Честито, Konstans!!!
 Hug

Много хубави емоции, лека бременност и още едно здраво и сладко бебче накрая!!!

И да се представя на останалите - отдавна ви чета и отдавна искаме бебе, но едва от скоро ми дадоха разрешение за започнем с опитите и да "действаме" по въпроса. Надявам се много скоро всички да постигнем мечтите си и да гушкаме бебчета!!!
Весели, забавни и щастливи празници!

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 13:10 от Мадам

# 243
Здравейте , Момичета!
Тъкмо и аз щях да пиша , че не издържах и днес си направих тест и мойта втора чертичка е много бледичка и даже се чудя дали я има и след като отида на чичо доктор и той ми потвърди , чак тогава ще съм сигурна Simple Smile Но засега се радвам и на тази бледичка чертичка , аз последно време съм много чувствителна и за какво ли не съм готова да ревна Simple Smile

# 244
  • София
Констанс честито,лека и безпроблемна бременност:)
извинявай че с еинтересувам,но има ли кой да ти помага с детето,защото ще им е малка разликата и ако си сама ще ти е трудно сигурно.Но като знак че това е най-голямото щастие и без помагачи не е за отказване:)

# 245
  • Пловдив
konstans ,rose_madder  Честити ви бледи чертички  bouquet

# 246
konstans ,rose_madder  , честито   bouquet  bouquet  bouquet

# 247
konstans ,rose_madder  , честито и от мен и много, много лека и щастлива бременност!  bouquet     

# 248
  • Бургас
konstans и rose_madder - честито и безпроблемна бременност  bouquet

# 249
konstans и rose_madder
честито и от мен момичета леко бременеене и сладки бебоци накрая Hug

П.П. записах ви в списъка  bouquet

# 250
Честито на новите щастливки с бледи втори чертички!!! Hug
 Успех! bouquet

# 251
ама какво става тука бе,ама пак изпуснах.
ЧЕСТИТО НА БРЕМЕЛИНКИТЕ желая ви лека безпроблемна бременност и здрави бебчета след 9 месеца.е това се казва коледни подаръци.  bouquet  bouquet  bouquet

# 252
Благодаря ви, милички, за пожеланията!
Ro6ko, и на теб , мила, мерси за включването.
Rose_madder, честито и безпроблемна бременност и от мен.

Slan4ogled, принципно искахме разликата да е малко повече от година, като се надявах веднага да забременея като започнахме с опитите.Винаги съм искала породени деца.
А за гледането, ако много закъсам - имаме 2 младички  баби, а и една жена, която ми помага сега за детето при нужда.100% ще имам нужда от помощ, защото сега с едно понякога изтропвам и майак ми и свеки помагат, а с две не ми се мисли!

# 253
  • София
konstans ,rose_madder  , честито и от мен и много, много лека и щастлива бременност!  bouquet     
Hug Hug Hug
Много хубави емоции и лека бременност!

# 254
  • София
konstans ,rose_madder, тихо честито и от мен, само радост и любов през следващите девет месеца Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт