Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 654
  • 373
  •   1
Отговори
# 225
Valentina70 ЧЕСТИТО!  bouquet ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ!
Добро утро на всички  Laughing Аз съм нещо недоспала ама да ви се похваля имаме си сняг ,а и още вали навън  Grinning Друго при мен няма интересно ,Goldie миличка недей така яяя имам предчувствие за тебе ,дано да не греша Heart EyesИ днеска с мъжа говори за подаръка  Mr. Green Аз моя снощи го наредих едно хубаво нали съм "Люто македонка"  Joy

# 226
Добро утро, момичета!
Честито на новата бремелийка Valenta70! Лека и безпроблемнна и много сладко и здраво бебче! Много хубав подарък за мъжа ти си измислила, макар че ако аз бях нямаше да имам такова търпение Hug
Голди, изчакай два дни бе, момиче! Стига се ядосва предварително!
Megan_Blg честито ви за снега! Така ви завиждам, тука само стуууд!
Аз още си чакам овулацията, направо ми иде  ooooh! Cry
Мариетка, къде се скри?
До къде стигнахте с подаръците? Аз мога гордо да се похваля, че съм почти готова! Само един подарък не съм купила, но съм го намислила! А и за малките дечица трябва да се поразходя, но там е лесно!
Приятен ден, момичета!

# 227
silver81  да ти кажа тоя сняг е мъкър утре или в други ден ще е само киша и кал #2gunfire аз искам да си има дебела пелена и да е заледено поне мъничко ,че да не се топи толкова бързо  #Crazy
Ти на мъжо какво взе? Rolling Eyes

# 228
10                                                         11                                                    12
91.rosist                                           101.dona mam4e                        111.Stre4ko                   
92.Wynche                                        102.АНДРЕАНА (myki)                 112.Tiff
93.donsyy                                         103.Меглена (Meghan)               113.GERA
94.Джувка                                        104.reni 7705                              114.Jujka
95.Letisiq                                          106.eli_dm                                   115.Клара
96.hana1                                          107.Яна                                      116.bin
97.Stephanie                                    108. БУБОН-2                              117.Крокодил
98.wwesie,                                        109.Crying Game                         118.Marianads
99.Аngela                                         110.елхичка                                119.dess76
100.New Valia

13
120.munka77                              131.Валката
121.Stefito_17                             132.konstans
122.Meqita                                  133.rose_madder
123.Desi_85
124.Iliana
125.mimsat
126.Valenta70
127.marisasav
128.sandcastle
129.Enti
130.Херелина

1000-133=867

момичета имаме и номер 127 ама забравих кох беше та чакам ели да докладва Mr. Green
честито на новата мама лека бременност ти желая и слдако бебче накрая Hug

аз да ви се оплача сутринта човека дето купувам вестници от него вече 4 години не можа да ме познае Confused защото днес заради гадния сняг и пропускащите ми ботуши съм облечена като ученичка с ниско ботушки спортни със спортнио яке  с вързана коса и даже не съм гримирана че се оспах абе уйас приличам на малко детенце Mr. Green дано не ми се наложи да ходя в някоя важна институция че ще ме гледат като трясната и с недоверие Confused
хубав ден ви желая и много снежни положителни емоции Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 13:38 от ro6ko_

# 229
  • Пловдив
Добро утро и от мен.Още 2 дни и ще почивамее....
ро6ко_ защо си писала 122.Vessito Тя вече е мама мисля че списъка е за забременяли момичета. Hug

# 230
Здравейте момичета  Hug
Честито на новата бременнлийка! Лека и безпроблемна бременност и само положителни емоции  bouquet   bouquet   bouquet
Днес ужасно ми се спи, боли ме главата, гърдите ми ще се пръснат, а бе тресе ме яко ПМС, да идва лелката, че да се успокоя  #Cussing out

# 231
да за забременяли момичета е ами написала съм я щото някой ми е казакл newsm78 извинявам се веднага ще бъде отстранена Mr. Green

# 232
  • София
Добро утро и от мен,при нас в подножието на планината има значително повечко сняг отколкото по София..:0вчера още едно дете беше изкарало шейната и днеси и азмисля да повозя мъника.
Пиивам кафенцеи ми е страшно притиснето,една моя близка в момента ражда(планово секцио)Може би даже вече гушка едно малко бонбонче,а аз още нямам новинииииии.Стискайте палци всичко да е наред с нея и с бебчо!

# 233
  • София
Валента, честито, баба зима ти донесе най-хубавия подарък! Желая ти много радостни изживявания и лека бременност   bouquet
Ние с мъжа ми вчера обиколихме магазините, беше лудница. Купихме подаръци за всички, но и аз не мога да измисля с какво да го зарадвам. И той има всичко, сега ще прегледам отново вашите идеи, дано се спра вече на нещо, че няма време.
Така като гледам, Коледа ще е бяла, може пък наистина да направи чудеса... особено за нервните чакащи  Wink

# 234
Валента, едно предколедно честито и от мен! Laughing
Голди, миличка, дано получиш своя коледен подарък! Praynig Peace
Аз ви чета, да знаете, но нещо нямам време да пиша от много работа Tired...
Желая на всички прекрасно предколедно настроение и много, много положителни тестчета!  bouquet

# 235
Писах, писах то взе че се затри... хайде пак отново:
Рошко, Херелина си пропуснала, тя се похвали в понеделник! Също и Валката, тя има отделна тема.
Megan_Blg ,купих му домашни чехли /които сам си избра/, парфюм+душгел+афтършейвбалсам /за които не знае и ще са голяма изненада, защото му заявих че чехлите му са достатъчни, ама и той най-скъпите си избра/.
Меги, при теб как върви в коя фаза на цикъла си?
 slan4ogled вярвам че с приятелката ти всичко е наред и вече гушка сладко бебче  Hug
Венити, не бързай, миличка. Пък не се знае, нали знаеш че симптомите са еднакви и двата случая, ха дано при теб да е радостния!

# 236
е даааа Mia_28 добре че реши да ни напишеш нещо че бях решила днес да те скастря определено
защото ти ни обеща най-офицялно че ще си седиш при нас е не постоянно ноче ще ни наблюдаваш и помагаш и посля яко дим
ама на появи се Mr. Green да знаеш че много ни липсваш и определено смятаме най-много до месец всички да доидем притеб в отчетни
дай боже Praynig
ама навън си вали ли вали дано натрупа хубаво макар че ако натрупа незнам как ще пътиваме ама ще го измислим в движение Mr. Green

# 237
silver81  браво и аз тея дни ще ходя да му взема нещичко ,че нали вчера ви казах в какво голямо ОФК съм..Той моят приятел не знам дали на мен ми е взел подарък ама виж на баща ми е взел още миналата седмица  Thinking яко му се подмазва ,че баща ми най-сетне да се скроти и да ме даде официално  Mr. Green

# 238
  • Бургас
Не е честно, и аз искам снежна Коледа Crossing Arms!
При нас в службата идваха коледарчета от една детска градина; големи сладури Grinning
Миа, каква работа, бе мила Mr. Green Мен вече такъв мързел ме гони, че и шефът замина в командировка и съвсем се отпуснах ooooh!

# 239
  • София
Момичетааа, аз днес да ви се похваля, купих си нови ботуши.  Laughing След като вчера си седях цял ден на работа с мокри крака, днес още сутринта си купих едни, които си ги бях загледала още миналата седмица, сега съм много доволна...
Лошото е, че през нощта малкият ми вдигна температура и сутринта имаше 38 градуса. Иначе е жизнен, играе и май нищо не го боли (нали не може да говори още, но щом не плаче...) Притеснено ми е, защото съм на работа и го оставих така на детегледачката, дадох й пълни инструкции, обаждам се по телефона, ама не е същото като да съм си в къщи с него. Дано да му няма нищо и да е добре за празниците. Но ако качва температурата и не я свали трайно до утре, ще се ходи на лекар.  Sad
Трябваше да ходя на едно парти довечера, ама никъде няма да ходя при това положение, искам да си се прибирам.

Общи условия

Активация на акаунт