Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 655
  • 373
  •   1
Отговори
# 210
 Shocked Goldie, аз мразя да пускам фитили, обаче твоята графика е не дву- ами направо трифазна. Сега млъквам, сядам си на ръцете и тихичко fingerscrossed

Мушмороче, нали знаеш кои поркат самички   Wink Hug

# 211
Shocked Goldie, аз мразя да пускам фитили, обаче твоята графика е не дву- ами направо трифазна. Сега млъквам, сядам си на ръцете и тихичко fingerscrossed

Мушмороче, нали знаеш кои поркат самички   Wink Hug
ми незнам.Алкохоличките може би Joy

# 212
  • E-CLM & CH-VD
Хей, момичета, май совите пак сме на линия  Mr. Green
Мерси на Голди за коктейлчето, беше супер.     bouquet
Ето следващото (следващите hahaha)!

Избора е според вкуса!  bowuu
Наздраве!

# 213
ммммммммммм супер,това е по моята час._Vess_  страшна си направо ще си сипя едно Joy

# 214
тази вечер няма да се присъединя към вас, ще си лягам вече, че нещо ми се доспа, досега бяхме на парти и май винцето дето пих съвсем ме успа  Joy
гледам и ядчици имате днес към коктейлите  Mr. Green хайде весело "напиване"  Drunk и до утре и Vess, мила, страшни коктейли намираш всеки път  Hug

# 215
емии който се е натаралянкал по рано ще си ляга ние сме свежи като кисели краставички така че продължаваме.
_Vess_  наздраве скъпа   Drunk cheers

# 216
Момичета,следя ви от три месеца,но едва този месец се реших да правим бебе.Графиката ми е перфектна.Трябваше да ми дойде днес или утре.Не се стърпях,и вчера си купих тест-Шуар чек.Сутринта си направих тест и се оказа EFPЕ,втората линия е по светла от контролната,но си излезе веднага след нея.Ще ходя на лекар,но по нататък.Мъжът ми не знае(в чужбина е)и мисля да му връча теста опакован като подарък под елхата smile3521.
Най-интересното е,че Мушмурочето се обърка и ми честити преди да съм казала за евентуална бременност newsm47Май-сега се оказа ясновидката на отбора smile3501.
Е,момичета,желая на всички от все сърце това което на мен ми се случва.Ще бъда с вас и ще ви подкрепям!И най-важното-вярвайте,че това ще стане!Не падайте духом!Бъдете смели!
.

# 217
Valenta70, честито  bouquet

Черпя кафенце в случай, че Goldie се забави  Grinning

# 218
  • Бургас
Добро утро! Тук съм, но низахме гевречета, че днес ще идват коледарчета на работа!
Juturna , мерсаж, страхотно е Simple Smile
Валента, честито  bouquet Лека и безпроблемна бременност!
Днес няма да се жалвам от моята БТ, защото още съм бясна #Cussing out Официално обявявам, че от посещението на лелята спирам да меря БТ за целия януари месец и се отдавам на почивка и любов; писна ми от перфектни графики и лели въпреки тях; не издържам вече #Cussing out

# 219
Голди,благодаря ти за пожеланията,но я ми кажи защо беснееш?Ами графиката ти е перфектна бе скъпа! newsm10Дори температурата ти е по висока от моята.Щом е над 37 какво искаш та да се ядосваш?Или май тия нерви са от друго newsm53?Хайде дано да се похвалиш с това"другото",че като гледам,тия дни ще има радост.....

# 220
добро утро  Simple Smile
Valenta70, чудесна новина  Hug честито и леко бременеене   bouquet  bouquet  bouquet
Голди,благодаря ти за пожеланията,но я ми кажи защо беснееш?Ами графиката ти е перфектна бе скъпа! newsm10Дори температурата ти е по висока от моята.Щом е над 37 какво искаш та да се ядосваш?Или май тия нерви са от друго newsm53?Хайде дано да се похвалиш с това"другото",че като гледам,тия дни ще има радост.....
  smile3508

# 221
  • Бургас
Вече и аз не знам защо беснея, от известно време съм такъв отврат, че и сама не мога да се понасям ooooh! Те моите графики винаги са перфектни - всеки месец без изключение и накрая излъгани надежди. Ох, хайде да не помрачавам хубавото настроение, което ни донесе от сутринта Hug
Хери, нещо ми се точиш, а  Mr. Green

# 222
Вече и аз не знам защо беснея, от известно време съм такъв отврат, че и сама не мога да се понасям ooooh!

Аааа, я марш тогава в отчетните  Mr. Green Hug

# 223
Добро утро,момичета!Благодаря за кафенцето.Пак съм изтървала снощния купон.Честито на новата ни бремелинка Валента 70-Лека и успешна бременност и много положителни емоции.Тук при нас времето е ужасно,а аз трябва да ходя да купувам подаръци.Направо не ми се излиза.Успешен ден,мили момичета и много радостни новини.

# 224
Ох,още не ми се ходи в отчетни!Искам да съм още мъничко с вас!След док,тогава ще ходя!За сега ще съм тук,защото предчувствам,че ще стават чудеса по Коледа! smile3521Хайде, коя е следващата с новините???

Общи условия

Активация на акаунт