Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 660
  • 373
  •   1
Отговори
# 195
Goldie кажи му ,че вече имаш достатъчно перли и сребърни дрънкулки и готово  Hug
Аз нямам план с мъжо у скайпа си говориме ,зе това кога ще имаме вече бебе и къде да карам бребеността  baby_neutral

# 196
  • Бургас
Аз съм скромна Flutter - искам пръстен и бебе и той знае Mr. Green, ама нещо се ослушва Whistling Ох, Меган, приятно ми е да си бъбрим, но така ми е свито сърцето, че пак не се получава и след Нова година ще тръгваме по мъките. Обхваща ме пак самосъжалението и отчаянието, а не е хубаво точно преди най-хубавите празници Sad

# 197
Привет!Голди и аз съм много затруднена тази година.Тъй като половинката си има всичко,май съм се спряла на часовник,но там пък има поверие,че значи раздяла?Трябвало символично да си го откупи,като му го подаря.Обаче има и друг проблем-не мога да харесам часовник,а и нямам време да обикалям.Така,че утре просто трябва да намеря,че не остана време./май малко оспамих темата,за което се извинявам!/Моля те Голди не се отчайвай-вярвай че на Коледа стават чудеса!

# 198
Goldie  и аз искам пръстен ,ама и моя се прави нещо на две и половина  #2gunfire ама аз все му напомням когато се беше решил за годежа и станаха едни работи та отложихме ,ама живот и здраве пролетта ще му извадя душата с памук ако трябва за бебе и пръстен..И аз съм отчаяна ,защото тъкмо за бебето си говориме за пари и пълни тъпизми ми говори  #2gunfire
Ама ще се справим миличка няма да се отчайваме я ,сега ми трябва едно пите ,че се ядосах вече  #Cussing out

# 199
  • E-CLM & CH-VD
STELLA_B, доста приятна Коледа ти се очертава. А за баща ти, няма страшно. Неговото единствено притеснение е, момичето му да не е нещастно. В момента, в който види щастието в очите ти, заедно със любимия, и се увери че сте един за друг, отношението му ще се промени, гарантирам!  Peace
GERA, положението не е розово, в болницата не знаеха ли, че си бременна? как така няма да знаят дали ще има отражение? Един антибиотик или вреди или не, средно положение няма. Помниш ли какъв точно антибиотик ти даваха?  newsm78
Juturna, няма страшно, няма да се стопя  hahaha. В интерес на истината, още боря едни килограми, които си сложих на задника след като спрях цигарите. Остават ми около 3 кг докато си стигна предишното тегло (а бях качила 14 кг!!!!! #Cussing out)
Goldie, щом мъжът ти не иска да си разменяте подаръци, ок. Кажи му, че няма да му подаряваш на него, щом не иска, ама ти твоя си го искаш  Joy А за Коледа, просто си представи, че тази година е генерална репетиция за следващата, когато ще бъдете с 1 член повече, и раздавай повече усмивки!!!!  Hug
Megan_Blg, удари едно и успокой топката!  Laughing

# 200
_Vess_  о тва ми дойде много добре ..пък и човека ми говори сега някакви мили неща та ще има пръстен и бебе  Embarassed

# 201
Vess, разбира се, че знаеха, само че нямаше друг избор Tired За съжаление, пневмонията ми е двустранна и много остра, вече бях започнала да се задушавам и всичките дни бях на кислород, защото не можех да дишам. Иначе това което ми каза лекарката е, чеантибиотика, който пия ZINNACEF е възможно най-безопасен, но не е напълно, така че никой не може да ми даде гаранция, какво ще стане.

# 202
  • Бургас
babylove , това за откупуването не го знаех Thinking Иначе, аз вярвам в това поверие, макар и да е глупаво. Два пъти съм подарявала часовник на мъжа ми - веднъж на работа за Гергьовден /от името на всички колеги/ и след 5 дни напусна /принудиха го, но това е дълга история/; втория път - за рождения му ден / около два месеца по-късно/ и родителите му му поставиха ултиматум да се разделим заради развода ми /големи ужасии преживяхме за няколко месеца, вкл. и аборт/. И аз имам нужда от часовник, но не искам от него, напатих се достатъчно /сигурно отстрани звучи смешно/ Щом трябва да се откупи, действай - има хубави на ъгъла срещу кино "Септември", където преди беше Eврошоп /оттам взехме за майка Касио/.
Megan_Blg , парите се напасват, щом има желание, всичко се нарежда Peace
_Vess_ , страхотно питие Hug Аз съм все ухилена Grinning Чул те Господ и догодина да сме четирима Praynig

# 203
Goldie  и аз това му обясних ,абе желание има  Embarassed
момичета аз ви оставям ,защото сега сестрами идва и тя сяда на компа  Mr. Green
мерси за питието ,ама не правете купони тука , а с мъжете в леглата  Naughty
та да има резултат  Wink
Лека вечер на всички   bouquet

# 204
  • E-CLM & CH-VD
Vess, разбира се, че знаеха, само че нямаше друг избор Tired За съжаление, пневмонията ми е двустранна и много остра, вече бях започнала да се задушавам и всичките дни бях на кислород, защото не можех да дишам. Иначе това което ми каза лекарката е, че антибиотика, който пия ZINNACEF е възможно най-безопасен, но не е напълно, така че никой не може да ми даде гаранция, какво ще стане.

GERA, дано да си успяла да излекуваш пневмонията!  Tired  bouquet Защото тя е по-опасна за бебо отколкото антибиотика, който взимаш. Ако искаш, погледни ТУК , в този форум има зададен въпрос за същия проблем, някъде по средата е. Копирам ти го тук, ако случайно не може да се отвори.

"В: Здравейте д-р Славов! Бих искала да се посъветвам с вас по въпрос, който ме вълнува от няколко дена. Бременна съм в 24 г.с. Разболях се и нещата станаха сериозни. Лекарите, които ме преглеждаха се съмняват за пневмония и ми изписаха антибиотици - Zinnat и Sumamed. Контролният преглед показа подобрение на състоянието ми, но не напълно. По предписание  на лекаря трябва да взимам антибиотиците още седмица, което много ме притесни. Знам,че всяко едно лекарство вреди по един или друг на плода. Затова ви моля за професионалния съвет. Благодаря ви предварително! В. П.
О:Здравейте В.! Незабавно се консултирайте със сериозен пулмолог - пневмонията е състояние, което може сериозно да увреди здравето Ви, както и косвено това на плода. Относно използваните антибиотици - няма риск. Успех! "

Zinnat е същото като ZINNACEF, но едното се приема орално, а другото интравенозно .
Доктор Николай Славов е доста добър акушер-гинеколог, доколкото съм чувала. Но нямам лични впечатления от него, не го познавам.

Стискам палци всичко да е наред с вас!  Praynig

# 205
Запазвам си от питиенцето на Vess за довечера, че още съм на работа Rolling Eyes. Никой да не ми го пие, ей!  Naughty Mr. Green

Goldie, аз мислех че това поверие е за нож, а не за часовник  newsm78. Ама аз не съм много в час с поверията, може и да бъркам.

Някой знае ли къде се загуби Рожбата?  newsm78

# 206
Момичета тази вечер няма ли коктейлчета?

# 207
  • Бургас
Как, бе, ето

На мен нещо не ми се спи тая нощ, та да видим ще сваря ли кафе сутринта Joy

# 208
И на мен не ми се спи,а пък и половинката е нощна смяна така,че използвам да стоя във форума на спокойствие.Мерси за коктейлчето,Голди!

# 209
Уж не ви се спи пък ви няма никви .еми ще си поркам сама.
Исам война е войн Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт