Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 666
  • 373
  •   1
Отговори
# 180
STELLA_B  милата както чета верно си напрегнато..Ами кажи на майките да купят каквото си искат ,а вие с мъжо се отдайте само на любов забравяте всичко и всички ,щом се приберете вкъщи няма да говорите за работа  ще говорите само за вас и ще се отдавате на  luvbed
а еначе баща ти защо ти се цупи?

# 181
  • БУРГАС
Е, нали знаеш - момичето на тати се жени!!!

# 182
STELLA_B , това ми звучи познато. ще се смееш след време  Laughing

# 183
о да познато ми е ..и ние с моя човек лятото решихме да се сгодяваме от там наще се побъркаха ,та се случиха едни неща и сега за пробетта го отложихме!Но да ти кажа всеки път щом съкровището дойде да ме види (работи в Търново) и баща ми замръзва и после не ми говори 1 седмица  Hug ама с времето ще си оправят нещата   bouquet

# 184
после ще го търси за компания за ракийката  Wink

# 185
Абе страшна работа е !Аз на моя приятел все го успокоявам и му викам - и ние ако си имаме момиченце като ще ни дойде някой и ще ни заяви ,че иска да ни я взима ще те видя тогава !

# 186
Здравейте, милички! Много се радвам, че пак имам възможност да пиша. както някои от вас знаят се оказа, че съм с пневмония и в петък ме приеха в болница, та днес излязох в градска отпуска Crazy Честно кзано щях да откача без нета Rolling Eyes Нямаше как да се избегне и си бях на венозен антибиотик до вчера, а сега съм на перорално примане. Засега никой не казва дали ще има отражение върху бремеността, другата седмица трябва да направя консултация с гинеколог.  Praynig Praynig Praynig
Иначе сега ще прочета какво сте писали тази седмица, който е видя двете чертички голямо ЧЕСТИТО, много ми е интерсно какво стана с berina защото имах големи надежди за нея този месец Hug

# 187
Привет на всички   bouquet

Stella_B, добре дошла   bouquet. Това с бащите ми е познато, само че при нас беше за разписването. Баща ми се обиди Crossing Arms неизвестно защо. Бързо му мина обаче. Както казва майка ми, то има причина да се правят комедии за бащата на булката  Mr. Green

Гера, бързо да се оправяш  Hug

Vess, с тази диета ще изчезнеш, бе жена  Crazy. И кой ще пуска коктейлчета после?

За Коледа, ние сме решили че вместо подаръци ще си купим компютър. Аз нали имах рожден ден миналата седмица, с подаръци съм уредена  Blush

# 188
Здравейте. Аз се разписах преди няколко дни и после поизченах. Ама са ме налегнали едни коледни банкети - всеки ден. А и моята половинка все още я няма в къщи (искрено се надявам, че утре ще се прибере най-накрая), така че аз освен да банкетьосвам (такава дума май няма Grinning) друго не ми остава. Покрай тези банкети и с меренето на БТ не успях да започна (все се успивам за работа тези дни), абе с две думи и този месец ще го караме на принципа "ако стане, стане", пък от догодина - ще започна сериозно да меря. Лека вечер от мен. Аз отивам отново на банкет Grinning

# 189
оооооо мацки как сте.аз готвих и гледах един филм,сега ми се  еприяло кекс та отивам да си забъркам един,иначе при мен нищо ново и интересно.

# 190
  • Бургас
Момичета, още веднъж страшно благодаря за идеите  bouquet; ще поумувам още малко Thinking А мъжо ми излезе с гениалната идея да не си купуваме подаръци, че бил затруднен в избора Crossing Arms Не е познал Crossing Arms Коледа без подаръци, за мен просто не е Коледа Rolling Eyes Аз ще си му купя, пък той ако иска, ама ха... Иначе, бях в прекрасно настроение днес - шефът ни изненада прекрасно за празниците със солидна премия и хвърчах направо на път към вкъщи, а мъжо ми отрови вечерта. Аз моя подарък съм си го заявила отдавна, а той даже не може да се усети #Cussing out Нищо, аз си чакам, пък да видим.
А ПМС ме тормози адски, дано не се олеля баш на празника, че ще е един празник...

# 191
Goldie я по-дпокоъно миличка ..убедена съм ,че той ти е казал така ,защото иска да те изненада   bouquet

# 192
  • Бургас
Хм, ще видим Thinking, досега все едно и също ми подарява за всички празници Whistling - никакво въображение или вслушване в намеци.
Иначе, аз толкова се надявам да му подаря ританки и тест с две чертички, но май ще се размина и този път Sad От Гергьовден все това ми е първата идея за подарък и все не мога да го подаря ooooh!

# 193
ами какво ти подарява всеки път  Thinking аз май мното любопитствам  Embarassed

# 194
  • Бургас
Не любопитстваш, само да не се зачатим много Embarassed - винаги комплект сребърни бижута или перли и много рядко ги нося, а той се сърди; но всички са твърде официални, за да ги подмъкна ей така Blush и ги слагам само при специални поводи.
Абе, вие нямате ли план за изпълнение, я марш Mr. Green Мариетка ей сега ще се появи и ще ви скастри Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт