Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 668
  • 373
  •   1
Отговори
# 165
sladka_mama и аз до преди година и половина спях на бебешката си възглавница. и да ти кажа, много удобна ми беше

# 166
  • Бургас
Момичета, страхотни сте, благодаря Heart Eyes Сега си отбелязвам - чанта за лаптоп, бизнес-чанта, комплект хубави химикали или хубав калкулатор newsm78 Сигурно ще измисля и още нещо Peace Аз хобито му го знам, обаче трябва да играя тото, за да му подаря билет за околосветско пътешествие Joy
sladka_mama, и възглавницата е добра идея, че големи претенции сме там Crazy

# 167
Veniti да се намеся и аз без никой да ме е питала ако не си купила раницата още де
много би му влязло в употреба за мотора ако е пистов едни ръкавици с карбон и много ще им се зарадва бъди сигурна ако няма де
казвам го от опит аз на милото му купих пак така за мотора първо раница зарадва и се ама на ръкавицето беше на седмото небе Mr. Green

# 168
  • Бургас
Ще подивея, бе, кажете какво да купувам на Златото ooooh!

Това което подарих аз съвсем скоро ама беше за имен ден на милото беше икона с неговия светец Св. Сава. Обиколих целия град докато намеря. Ако искаш му вземи някоя ако си нямате в къщи, щото ние си нямахме. Има много хубави и с цени от 40 до към 200 лв. Hug

# 169
  • София
Голди ето тук има интерсни неща:)
http://bezpanika.com/

# 170
Veniti да се намеся и аз без никой да ме е питала ако не си купила раницата още де
много би му влязло в употреба за мотора ако е пистов едни ръкавици с карбон и много ще им се зарадва бъди сигурна ако няма де
казвам го от опит аз на милото му купих пак така за мотора първо раница зарадва и се ама на ръкавицето беше на седмото небе Mr. Green
Ех, тези мотори  Mr. Green, някой мъже (имам предвид моя) не порастват.
Ръкавици си купи малко преди аз да му купя подаръка, ръкавиците бяха първото нещо, което ми хрумна.
Да не спамя много темата, но ти как прие идеята да си купи мотор? Ако искаш на лични ми кажи.

# 171
като гледам всички сте на вълна подаръци за половинките ,аз тая година ще му взема нещо мъничко ,че съм офк (остра финансова криза ) Cry

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 17:04 от Megan_Blg

# 172
  • София
Megan_Blg  нали знаеш че не големината на подаръка е важна,а жеста:)

# 173
slan4ogled  е да така си е ама като се сетя ,че сега за празниците съм без пари ми става много кофти  #Cussing out

# 174
ние пък сме се разбрали да не си разменяме подаръци  Rolling Eyes то и без това за подарък все минава нещо, което така или иначе ще си купим. просто защото имаме нужда  Confused но за сметка на това - приемаме подаръци всякакави.  Mr. Green Laughing

# 175
Здравейте, мили дами!
Виждам и вие се тресете за подаръци. Аз съм зле от към идеи, ще трябва да си открадна някоя от вашите Wink
Много миличко и спокойно ми става като ви чета Embarassed Защото аз съм супер притеснителна и мислеща и по цял ден съм нападната от мисли ''дали се получи този месец", "ама дали няма проблем", "дали това, че съм на 29 години все пак ми пречи", "ами ако не стане още дълго време", ........и какво ли още не #Cussing out #Crazy, но като ви чета как вдъхвате вяра и преставам да се шашкам, обнадеждавам се! Благодаря ви!  bouquet

/защо днес няма банери, лентички и т.н.? аз ли не ги виждам?/

# 176
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте, момичета!    smile3525
Тук всичко живо май е на предпразнична вълна Money, шопинг терапии и подаръци!  newsm12  Mr. Green
Petiofski, не се притеснявай, не си само ти на 29. Въпреки преклонната ни възраст  smile3532, ще ни огрее, не се притеснявай!  newsm47 smile3521
Goldie, добре, че си ти да черпиш с кафенце, че иначе съм умряла за сън.   bouquet
Аз реших, че след като лелката ме посети за пореден път, и няма да се похваля с 2 чертички на Коледа, ще започна малко превантивно сваляне на килограми.  smile3508 Чувствам се изключително добре от лекото си вталяване вече, дори днес си "самоподарих" къса поличка  newsm08. Вече трети ден съм на литър и половина обезмаслено прясно мляко+6 захаринчета+4 пакетчета капучино, всичкото това в една бутилка и - за целия ден. Ако ми пристърже стомаха на гладно, върху 2 сухарчета слагам по парченце кашкавал отгоре, и ме засищат идеално. Така с чиста съвест ще се освиня после по Коледа и Нова година!  Peace
Иначе ето един подарък, който пожелавам на всички ви!

а за мацките, обичащи коктейлите - това:

# 177
  • БУРГАС
_Vess_ мерси за пожеланията! Ха дано, дано, дай Боже всекиму! PraynigКолкото до подаръците вече реших въпроса, въпреки че тази година трябва да купувам повече и на всичкото отгоре на Коледа ще правим годеж, а в службата е лудница #Crazy

# 178
 STELLA_B  о много романтично на Коледа годеж   bouquet

# 179
  • БУРГАС
Megan Blg, благодаря романтично романтично, но не ме питай какво ми е. Едната майка била притеснена, другата /свеки/ не знаела какво да прави и какво да ми купи, татко ми се цупи а ние с мъжо се опитваме да правим бебе! smile3511 Вече не виждам никаква романтика тука!

Общи условия

Активация на акаунт