Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 632
  • 373
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Здравейте! Тук съм, Дребо, гледам Венити ви е черпила кафенце; аз имам нужда от двойно чисто уиски Mr. Green
Нямам с какво да се похваля. Снощи изпаднах в страхотна нервна криза - кръвното ми падна, езикът ми надебеля, задушавах се, не можех да говоря, а сълзите ми едва не предизвикаха наводнение у дома. Не плаках, те просто си течаха и нямах сили да направя нищо. Изкарах акъла на мъжа ми, който нищо не можеше да направи, докато аз се тресях. Пих една чаша червено вино и си легнах. С всичкия си акъл, сутринта правих тест. Все още кръвното ми е много ниско и треперя, но поне не ми текат сълзи /пресуших се Joy/. Нямам нерви вече - 2 години и три месеца минаха от аборта и всяка вечер заспивам с мисълта дали ще мога да забременея, а през последните 10 месеца от операцията това ми се превърна във фикс-идея. Писна ми от перфектни графики и излъгани надежди, от секс по график и понякога насила, само и само да не изтървен момента. От лягане и събуждане със свито сърце каква ще е БТ тази сутрин; писна ми #Cussing out Измъчих мъжа си и детето си, а себе си съсипах в емоционално отношение. Дори приятелите на мъжа ми са забелязали, че съм се променила през последната година. От весел и лъчезарен човек се превърнах в машина за изчисления и измервания; не мога да се понасям; не се понасям и когато вътрешно мразя мъжа си, когато усетя, че е пил водка или уиски и ми идва да му кажа нещо, с което да го нараня. Слава Богу, че си мълча, но това не променя нещата - този човек не съм аз Naughty
От Нова година го отдавам на почивка, любов и опити да си върна предишния начин на живот и усмивката, в която се влюби мъжът ми. От началото на февруари тръгваме пак по мъките, но един месец ще захвърля термометри, тестове, графики и истерии.
Съжалявам, че в този прекрасен предпразничен петък се налага да прочетете това, бях решила и да не пиша днес... Обичам ви всички и ви пожелавам всяка да получи своя Коледен или Новогодишен подарък и да няма постинги като моя Praynig Hug

# 286
Недей така миличка,прекрасно те разбирам въпреки че аз не съм правила толкова дълго опити,но това което преживях миналата седмица ми беше за урок.Изпаднах в същото състояние,просто не можех да дишам,не бях на себе си.И след разговор с мъжа ми и след като чух от детенцето ми думите" Мамо ако на теб ти стане нещо аз какво ще правя,аз не мога да живея без теб.Моля те мамо нали вече не ти е лошо",просто се опомних.И си казах "Боже аз какво правя",и сега се отдавам изцяло на съпруга ми и на детенцето ми.А ако между временно стане бебче добре, ако не здраве да е нали!Нямам намерение да правя никакви тестове,никакво мерене на БТ.Хайде горе главата мисли за себе си и за хората който са около теб и имат нужда от теб! Hug Hug Hug

# 287
Днес съм инцидентно на работа, защото ние сме в отпуск от преди два дни.
Искам да ви кажа да не се предавате, мили момичета. Важи не само за Голди/съжалявам за кризата ти/.
Обичайте се и вярвайте.
И понеже на вилата нямам нет ви пожелавам много влюбена 2007 година. Прегръдки от мен и вземете малко кураж-раздавам. Hug

# 288
Голди,мила разрешавам ти да правиш всичко както искаш,но те искам тук на линия.аааааааааааааа кой ще сервира каните с кафе на нас пиянките кой ще ми помага когато имам въпрос.ти си един от хората който винаги помагаш.НИКАДЕНЯМА ДА ХОДИШ Naughty
може би наистина имаш нужда да починеш малко от векса в точното време,"перфектната графика" и от чакане и нечакане.Да отдай се на семейството си  но не ни изоставяй и ти като Ренката Cry

# 289
  • Бургас
Момичета, благодаря за подкрепата Hug
Берина, сигурна съм, че скоро ще имаш повод за радост Peace
Даре, специална прегръдка от мен и в теб ми е Коледната надежда Hug
Мушмороче, аз пак ще съм си тук, ще варя кафета и ще се опитвам да помагам, където мога; ще се оплаквам от мъжа си или ще го хваля Mr. Green Просто няма да се вторачвам в моя цикъл, иначе вашите ще ги следя и коментирам Crazy
Обещах си, че каквото и да стане, няма да си развалям празниците; сега се надявам утре-вдругиден да ми мине кофти настроението и да съумея да подаря на мъжете си вълшебна Коледна нощ Praynig
Сега ви черпя по парченце торта, защото днес стават точно 4 месеца, откакто официално се присъединих към вас с регистрацията си във форума

# 290
Goldie мила съжелявам за случилото се снощи spoko ама недей да се отчайваш така ти си ни такава енергия тука Hug ще видиш че всичко ще се подреди  bouquet

а вие другите къде се изгубихте днес има такава слаба активност сякаш е петък пред коледен Mr. Green
ама нищо де драснете по нещо та да ни стане по уютно  Hug
при нас сутешната лудница отмина и сега е голяма скука нищо не прави никой от офиса Mr. Green мързелива работа ама трябва да висим тука до 18.00 Confused
после newsm53  car003 и на гости при нашите та чак до 3.01.2007 smile3521 дано там на чистия въздух и спокойствието стане нещо fertilization че такмо тогава ми е овуто Mr. Green

искам да ви помоля някой да се заеме със списъка че аз сигурно няма да влизам изобщо понеже ще сме на вила в планината и после на друга и никъде няма нет ако си ходя в града при нашите там има ама незнам  newsm78 тамисълта ми е някой да го актуализира  та да не изоставаме Heart Eyes
и като се върна списъка да е пълен Naughty

Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 291
Здравейте и от мен
опитвам се да ви чета редовно, но работата и при мен е адски много ooooh!
Голди, миличка надявам се, че си по - добре вече Hug
Сигурна съм, че всичко ще се нареди при теб. Hug
Пожелавам на всички мацки много хубави празници и на всяка по едно чудо в коледната нощ

# 292
здравейте и от мен милички.
GOLDIE,миличка,когато за първи път влезнах в този форум най напред ти ми направи впечатление.казах си"колко силна воля има тази жена.защо и аз не съм като нея"моля те не се отдавай на отчаяние,просто не си поставяй бебето като фикс идея и тогава,когато най-малко очакваш ,ще ни се похвалиш Hug
аз днес съм много щастлива.приключихме с работата за тази година,шефа ни даде тлъста премийка и довечера ни е фирмения банкет.ще разпусна малко душата си.
  bouquet  bouquet  bouquetза всички вас.

# 293
имаме нова мама dunaika  bouquet
10                                                          11                                                    12
91.rosist                                           101.dona mam4e                        111.Stre4ko                   
92.Wynche                                        102.АНДРЕАНА (myki)                 112.Tiff
93.donsyy                                         103.Меглена (Meghan)               113.GERA
94.Джувка                                        104.reni 7705                              114.Jujka
95.Letisiq                                          106.eli_dm                                   115.Клара
96.hana1                                          107.Яна                                      116.bin
97.Stephanie                                    108. БУБОН-2                              117.Крокодил
98.wwesie,                                        109.Crying Game                         118.Marianads
99.Аngela                                         110.елхичка                                119.dess76
100.New Valia

13
120.munka77                              131.Валката
121.Stefito_17                             132.konstans
122.Meqita                                  133.rose_madder
123.Desi_85                                134.dunaika
124.Iliana
125.mimsat
126.Valenta70
127.marisasav
128.sandcastle
129.Enti
130.Херелина

1000-134=866

честито  и лека бременност
П.П. информацията е доставена от elpet Mr. Green

# 294
dunaika честито!след девет месеца да станеш мама на най-здравото,пухкаво и красиво бебче.лека бременност

# 295
  • Бургас
Честито на новата мама  bouquet
Момичета, за всички вас голяма Hug
kerilain, ще ме разревеш пак, бе жена Heart Eyes Колкото и да е силен човек, все пак си има своите моменти на слабост и отчаяние, но пък преодоляването им ни прави по-силни Peace Съжалявам, че натъжих атмосферата сутринта, но имах нужда да споделя и благодарение на вас и на Миа /още от сутринта, когато бях по-отврат от сега Mr. Green/ се чувствам много по-добре и много по-уверена, че при всички нас ще се получи. Не знам дали въпреки заканите ми, няма да ме засърбят ръцете за термометъра, но поне си обещавам, че наистина ще спра да се вманиачавам Embarassed  
Хайде сега някой да почерпи по коктейлче, че все пак е последният работен ден преди най-хубавия празник Grinning

# 296
Здравейте   bouquet Party
Пак съм изпуснала един купон  ooooh!
Goldie,  spoko ще стане сигурна съм  Heart Eyes
Аз съм решила да меря БТ за последно този месец и после ще си спинкам  без да ставам когат не трябва за да си слагам нещо в дупето  Confused Crazy
Да ви се оплача, от скоро живеем с майка му, а вече взе да ме дразни  Crossing Arms Тя има къде да си живее, защо да е с нас  Rolling Eyes Още е рано да се жалвам, ама... едно ми е такова тъпо егати  Thinking
Поздрави на всички, много ви обичам, не се отчайвайте и мен вчера ми се ревеше не много основателно  Cry ама съм жена и съм си лудичка  Crazy Да имаше някой робот дет да си споделям с него и да ме успокоява в такива моменти и да си го включвам когато искам /щот явно милото не става за тва-смее ми се, да ми имал проблемите  ooooh! Tired

# 297
  • София
Здравейте момичета и от мен. Днес в работата ми е гляма лудница и едва успявам да вляза да пиша. Сутринта водих малкия на лекар, слава богу не е нещо сериозно, но остава да го наблюдаваме, добре че сме си тук по празниците.
Мъжо ми много ме ядоса, щял за два дни да ходи да води някакви чужденци от работата му на ски и аз съм бясна. Не стига, че от работа не остава време да се видим като хората, ами и за празниците да го няма, и то да си прави кеф заедно с някакви си там непознати. А то голяма компания, мъже, жени, знае ли се...  smile3515 smile3514 newsm61
Просто нямам думи вече...
Goldie, мила, знам какво ти е, не мога да ти кажа нищо просто, при мен месецът почивка май нямаше ефект, не знам начин да се преодолее това, но ти желая ти за себе си да го намериш и съм сигурна в това.   bouquet

Момичета, ако не успея днес да се включа пак, ще съм на линия чак на 27.12., така че ви желая на всички да сте живи и здрави, мноооооого щастливи и да се сбъднат мечтите на всяка от вас! newsm51    Щастливи и светли коледни празници!   bouquet Peace

# 298
dunaika ЧЕСТИТО   bouquet
Добър ден на всички ви   bouquet да ви кажа от скоро съм тука ама много свикнах с вас и си споделям и ви благодаря ,че че четете глупостите   bouquet
Goldie миличка като прочетох за кризата ти много ти се ядосах ,но сега виждам,че си по -добре и се радвам искренно  Heart Eyes При всеки ще дойде мечтаното бебе! Wink
Да ви се отъжа днеска излизах с приятелката и като ми разправа какъв хубав подарък взела на приятелят си ,моят ми се видя напълно нищожен и по-добре изобщо да не му го давам  Cry

# 299
момичета затова сме ние тук -да си помагаме,да се подкрепяме,да се изслушваме,и да си споделяме и хубаво и лошо.не се извинявайте когато ви е гадно и го споделяте тук.за това сме си.не само за купона и за хубавите новини а и за тогава когато надеждата е поизчезнала и ни трябва мако кураж и оптимизъм от някой. Hug

ro6ko_  гледам всеки мълчи за списъка.ако ми обясниш как да го водя ще се заема bowuu.ама трябва да ми обясниш като на блондинка въпреки че вече се боядисах в черно Mr. Green.
sladka_mama  с право си се ядосваш.ми не може ли да събереш багажа и да тръгнеш с него.то пък кво е тва Twisted Evilе драхти и чужденците Crossing Arms
Саша спокойно бейби купони колкото искаш,на следващия ще се включиш.
 Goldie  радвам се че няма да си тъгваш.почини си психически и се наслади на мъжлетата и на празника-ЗАСЛУЖИЛА СИ СИ ГО  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт