Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 629
  • 373
  •   1
Отговори
# 300
привет и от мен момичета  Hug
един ден да нямам време да прочета какво е станало и то се напълнило с бъдещи нови мами, колко хубаво   bouquet така че макар и със закъснение честито на всичките
ро6ко и аз мога да помогна за списъка, само дето не знам как става де, ама ако обясниш, с радост бих помогнала или пък мога да помагам на му6морочето, ако се заеме тя  Simple Smile
аз се заех да правя коледни бонбони, за първи път, да видим дали ще излезе нещо Embarassed Mr. Green
голди, мила, бъди силна заради детенцето си, то има нужда от теб, порадвайте се на празниците и подаръците, а и елхата, разбира се, и ще видиш, че като се разсееш малко, всичко ще забравиш  Hug
аз сигурно няма да имам много време да се включвам тия дни, че ние сме една "италианска" фамилия и като запразнуваме... чак се забравяме  Joy но ще гледам на всяка цена поне на Коледа да вляза за малко да си пожелаем по нещичко  Wink хайде весели празниците на тези, с които няма да се засечем тези дни  santa2 много здраве, прекрасни мигове и чудесни подаръци  Close-mas: а на другите до скоро и да не забравите довечера да пийнете по едно коктейлче, ей  Wine Glass , да не разваляме традицията   madnoel

# 301
ами нямам нищо против ако искаш ти се заеми .абе ще се разберем който е на линия и види нова мама да оправя списъка Hug.
и без това не съм голям хакер Embarassed и не ме бива много по компютърните работи.но ВАЖНО Е ЖЕЛАНИЕТО.
момичета утре или други ден трябва да ми дойде.въпреки че много се съмнявам нещо да се е получило все пак имам огромна надежда и аз да получа коледно бебче.молете се за мен и стискайте палци,защото ако е станало моето ще е чудо.
както се съмнявахме че този месец даже и оволация е намало не вярвам ама пак се надявам Tired

# 302
аз също мога да се включа -нали по цял ден съм си вкъщи без работа ,мога да пологна това онова  Hug

# 303
еми ти ето ще се справим :hug:Megan_Blg  щом си по цял ден в къщи следи да не изпуснем някоя бремелинка Mr. Green

# 304
ще следя зорко  Mr. Green и като я хава направо в отчетени ще я закарам  Rolling Eyes Mr. Green абе питиета днеска няма ли да има?

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 18:25 от Megan_Blg

# 305
да бе и на мен ми се порка
аре кой ще сервира по едно. Joy

# 306
  party023  cook beer3 beer beer2 cheers Wine Glass Drunk Popcorn
айде  Embarassed
НАЗДРАВЕ mu6morok Drunk

# 307
Хей, момичета, вдигнете гордо глави и не се оставяйте на мрачните мисли да ви водят и да определят настроенията ви!
Goldie, на теб и на всички момичета, които са се поддали на отрицателни емоции искам да кажа: Нека мечтаните бебета не се превръщат във фиксидея и да изпълват изцяло съзнанието ви. Не е добре за вас и за най-близките ви и обични хора. Отдайте се на тези хора, защото те са вашето настояще и те най-много се нуждаят от вас, но такива каквито сте били в началото, преди да започнете бебеправенето. Не плачете , не се тормозете, нр го превръщайте във фиксидея!
Може би много от вас няма и да се сетят за мен, т.к. рядко пиша, но това не значи че не чета и не съм в течение на нещата. И аз се надявам като вас всеки месец, но досега не съм плакала при посещението на лелката, колкото и нежелано да е било. Един месец правих тестове за ову и мерих температура, направих си и графика...е нищо. Така си дадох сметка че още повече се вторачвам в себе си и в цикъла, което пък от своя страна ми действа подтискащо. Затова вече не правя изчисления, защото съм наясно че бебе по график не става. Нужно ни е спокойствие, на мен и на всички вас. Аз гледам да си го доставя, опитайте и вие. Затова и рядко пиша тук, за да не се вманиачавам в идеята, а тя сама по себе си е прекрасна!
Всички тук заслужаваме своите бебчета и вярвам че скоро ще ги получим! Обичайте се!!! Много дълго се получи, но беше от сърце!!! Hug
Наздраве на компанията!

# 308
  • Бургас
Eй ме- наздраве ви казвам с чашка от любимото си питие

vilikos , разбира се, че те помня Hug Всичко, което казваш е абсолютно вярно, но на практика трудно се получава - от две години сънувам все сънища, свързани с бременност, бебета и раждания ooooh!; дори и да не говоря за това, то ме преследва в съня ми /боже, говоря като тийнейджърка с несподелена любов Crazy/

# 309
Между другото откакто бебеправим ( вече 5 мес. ) за първи път преди 3-4 дни сънувах , че съм бременна, а след това и бебчето, дори и пола му знам, но незная как да тълкувам този сън. Чувала съм че ако сънуваш бебе или бременна жена това означава грижи и проблеми. Кой може да ми помогне с тълкуванието на съня ми? ХАйде, момичета, помагайте. Да не си помислите че се вманиачавам, просто ми е любопитно...

# 310
Бе тука имам една бутилчица червено вино, смятам довечера да си го излея в гърлото или както му викат да си го пийна  Wine Glass smile3546   Drunk с риск да се изложа пред свекито  Mr. Green щот аз тая година коледно парти няма да видя  Sad поне по домашному да се повеселя  newsm18

# 311
vilikos  ами чувала съм ,че ако сънуваш бебе това означавало дявол ,а за бременна жена -че имаш трудности и проблеми!
И аз много пъти съм сънувала ,че съм бременна ,даже наскоро сънувах на братовчед ми бебето  Wink
Саша наздраве миличка и аз след малко ще изпия една чаша червено вино Simple Smile

# 312
  • Бургас
vilikos , не знам, честно казано newsm78 Аз нали две години само това сънувам, ама май проблемите ми /да чукна на дърво/ са само с бебеправенето Rolling Eyes
Саша, що така без парти? Червеното винце е полезно за бебеправенето - наздраве Laughing

# 313
Goldie , много работа имаме точно по празниците и няма кой да работи до късно, за това ако има коледно парти ще е през февруари  Crazy

# 314
Megan_Blg благодаря   bouquet на здраве и на теб  Drunk аз още съм на работа  Tired, така че ще бързам като Пепеляшка да се прибера в къщи  Flutter дано добрата фея не ми погоди номер...
Goldie, така така, полезно е винцето, а не че съм пияница  Mr. Green ей колко вино изпих и още не е станало бебето  ooooh!

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 20:30 от Саша

Общи условия

Активация на акаунт