Коледна звезда изгрява, мечтата ни реалност става!!! - 18.12-24.12

• 13 623
  • 373
  •   1
Отговори
# 30
 herelina ам ачестито бе слънце,как те пропуснах в калабалъка.ми желая ти успешна бременност и здраво бебче  bouquet

# 31
  • София
herelina честито от мен!лекаи безпроблема!

Берина,мила сигурно си много тъжна в такъв момент,добре че мъжа ти се е върнал, за да е до теб,не се отчайвай и продължавайте с опитите и съвсем ското опитите ви ще бъдат овенчани с успех!

# 32
herelina , стискам палци всичко да е наред и честито  newsm51

berina ,,  spoko съжалявам че така се е получило, може би наистина е по-добре да не знаеш от толкова рано. Сигурна съм, че след лошото идва добро и ти ще успееш   bouquet Hug

Привет на всички, късмет в тестовете, бебеправенето и хубаво празнично настроение ви желая  Two Hearts

# 33
Херелина, честита бременност от мен newsm51
А аз да се оплача - колкото повече наближават коледните празници, толкова по чоглаво почва да ми става ooooh!...И съм под такова напрежение, че ще се пръсна сигурно - много вече ми се насъбра за мислене Thinking

# 34
благодаря на всички  Simple Smile
берина, съжалявам  Sad
samorasliche, предпразнична депресия да не е това?

# 35
  • София
berina, и аз много съжалявам за това, което е станало, но не губи надежда, моля те.   bouquet
Ти си щастливка, че имаш до себе си мъж, който те подкрепя в трудните моменти и прекрасно момченце. Сигурна съм, че скоро ще има с какво да се зарадвате тримата.   bouquet

Hug Hug Hug

Херелина и от мен тихо честито, пази се и скоро ни дай повод за шумна радост! Hug

# 36
  • Пазарджик
berina, много съжалявам миличка  Hug Не се натъжавай, майката природа си знае работата. Вярвам, че съвсем скоро ще ви зарадва.   bouquet

# 37
herelina, тихичко честито и от мен.
Мушморок, успех на изследванията и това с миризмата да не е нещо друго. Wink
Голди, стискай бедра да ти се запази такава графиката. Mr. Green

Берина, знам, че  е гадно, но по-добре да е по-рано. При мен беше в началото на 8г.с и те уверявам, че тогава е много по-тежко. Приеми, че така е по-добре, че нещо не  е било наред. Мисля, че няма да е лошо да се посъветваш с лекар да вземаш след ову прогестеронов препарат, за по-добро имплантиране. Ще стане бебо. Не се отчайвай. Това последното важи за всички.

Аз си купих чорапи за жартиерите, за Коледа. Предизвиквм съдбата да не ми идва. Мъжа ми каза и превръзки да си купя, пък така можело да не ми потрябват. Луда работа.   
Хубав ден на всички. Hug

# 38
Благодаря ви момичета за съчувствието Hug.Днес определено се чувствам по-добре,след разговора с гинеколога ми.Той ми направи пълен преглед с триизмерен ехограф,каза че нямам проблем. PeaceПуснахме всички там изследвания/хормони,хламидии,токсоплазмоза/те ще са готови в сряда и да се надяваме че ще са добре и започваме пак с опитите.Но вчера определено ми беше много зле,а и след "подкрепящото" изказване на зълва ми" Е, аз нали ти казах че ти не може да си бременна,видяли сега падна."Но това е друга тема преживях го ,Господ вижда и разбира всичко. Praynig Praynig Praynig
Даре благодаря ти и на теб за всичко,но аз ще продължавам да ти задавам моите глупави въпроси.От мен оттърване няма. EmbarassedЛекаря ми каза че ще говорим в сряда за евентоално пиене на прогестерон,но иска първо да види резултатите ми. Thinking

# 39
Берина,миличка много съжалявам.Стискам палци за изследванията ти -всичко да е наред.А тая твоя зълва направо  smile3515 ще ме умори с тия нейни изказвания.Не вървят за жена в нейното положение.Ти не се отчайвай,бъди силна и бебо ще се появи.Успех!

# 40
  • София
herelina, честито   bouquet  bouquet И при мен бяха няколко дни бледи, но след това се розовееха..доста Simple Smile

berina:..много съжалявам, миличка. Аз влязох в тази тема само заради теб сега и ми стана болно като прочетох. Но съм сигурна, че съвсем скоро ще зарадваш както семейството си, така и нас  Praynig
А на зълва ти не бих проговорила с месеци. Rolling Eyes

# 41
Дара , аз когато забременях точно така се получи с превръзките. По принцип не се презапасявам, но тогава кво ми стана...Така че купувайте..  Crazy
berina , наистина е ужасна тази жена Sad но не е хубаво да си товариш психиката с отрицателни емоции, по-добре просто да я избягваш и никога не и споделяй нищо за двете чертички, нека тя последна научи когато това се случи   bouquet
Цяла сутрин не мога да си вляза в календара, както не виждам и другите графики. Май само аз се оплаквам от това. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 14:57 от Саша

# 42
berina, много съжалявам за случилото се:( Стискам палци повече да не изпитваш подобни чувства! Разбираемо е нетърпението за тестване, изкушението е голямо да разберем колкото се може по-скоро и разбира се да стане колкото се може по-скоро. Но уви трябва да се заредим с търпение и сила, да си пазим емоциите и нервите за прекрасните моменти, които сигурна съм престоят!!!
Честито на щастливките с 2 чертички! Стискам палци и за вас всичко да е ОК!
  bouquet

# 43
Здравейте! Надявам се, че приемате нови попълнения във вашите редици.
Аз се навъртам тук от около 2 месеца, но най-накрая се престраших и реших да се разпиша. Аз съм на 32 години (малко съм старичка, ама така ми се стекаха нещата, че чак сега смело мога да заявя, че искам бебе Simple Smile), а приятелят ми е на 29 (но пък съм си намерила младо гадже Simple Smile). Заедно сме от 2 години и от няколко месеца работим за бебе. За съжаление все още без резултат. Здравословен проблем нямаме установен за сега, но не сме и задълбавали все още с изследванията.
Проблемът при нас е от друг характер - и двамата много пътуваме, постоянно сме в командировки. И все така се случва, че по средата на цикълът ми все единият липсва (по законите за всеобщата гадост). Е то така бебе няма да стане, то е ясно. Сериозно съм се замислила по темата, че е крайно време да я хвана точно кога настъпва тази моя овулация и да отказваме пътувания докато е време поне този месец (надявам се и дядо Коледа да помогне Grinning). А от тук и въпросът ми е - тестовете за овулация или меренето на БТ са по-точният метод за определяне на овулация. Предполагам, че е изписано много по темата, ама нали съм новичка, ще ми простите първите няколко глупави въпроса.

# 44
Берина, една голяма прегръдка и от мен и гледай напред, миличка! Hug
PipiLota, най - добре е да правиш и двете - и БТ, и тестове за ову Simple Smile. И добре дошла!  bouquet
Дарче, писах ти на лични, ама нямам отговор Sad. Ама си чакам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт