iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 128

• 64 778
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
denis Heart, и аз погледнах маслото от черен кимион, че помага при астма. От две години водя битка с астма, та се чудя как да си помогна освен монтелукаст и инхалатори. Но като зачетох страничните ефекти, гледам че намаля кръвно и кръвна захар. Кръвното ми е по начало много ниско. Дори не е и 90/60. Кръвната захар по принцип е стабилна, нормална в предвид тренировки и хранене. Мислиш ли че ще ми повлияе на кръвното или не е толкова мощно? Само това не съм пробвала. Благодаря ти отново.

# 136
  • София
denis Heart, и аз погледнах маслото от черен кимион, че помага при астма.
Скрит текст:
От две години водя битка с астма, та се чудя как да си помогна освен монтелукаст и инхалатори. Но като зачетох страничните ефекти, гледам че намаля кръвно и кръвна захар. Кръвното ми е по начало много ниско. Дори не е и 90/60. Кръвната захар по принцип е стабилна, нормална в предвид тренировки и хранене. Мислиш ли че ще ми повлияе на кръвното или не е толкова мощно? Само това не съм пробвала. Благодаря ти отново.
За Маслото от черен кимион -  има противовъзпалително, антихистаминово действие... респ.  може да е от полза при астма.
Да, може да доведе до понижаване на кръвно налягане, при хора с ниско кръвно налягане - запова опитай с по-ниска доза.

iHerb® код:   YUL919
10%-5% ... или само жест към мен

# 137
  • Бургас
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добавки при инсулинова резистентност за подпомагане на отслабване и детокс? Също ако може и билкови добавки за стимулиране на щитовидната жлеза (би ми помогнало за отслабване също предполагам).

# 138
Денис, би ли ми препоръчала магнезий/ комбинация с магнезий, подходящи за сърдечно-съдовата система?

Благодаря много! Flowers Hibiscus

# 139
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добавки при инсулинова резистентност за подпомагане на отслабване и детокс? Също ако може и билкови добавки за стимулиране на щитовидната жлеза (би ми помогнало за отслабване също предполагам).
Здравей!
Добавките, които са от полза при ИР са страшно много, ще ти посоча някои, а ти си прецени какво ще ти бъде от полза или си направи някаква комбинация. Някои от тях подпомагат отслабването, други имат ефекта и на детоксиканти.  Но, правилният подход е да се започне с храненето, да се включи спорт, да се проверят всички хормони, които имат отношение към ИР, да се попълнят дефицитите на витамини и минерали и т.н.
Ето предложения - разгледай ги:
Инозитол,Таурин, Кверцетин, Л-Карнитин
Канела. Хром, Цинк, Магнезий, Селен
вит. В-комплекс, вит. С, вит. Д, вит. А ( ретинол), вит. Е,
Омега 3, GLA, CLA /конюгирана линолова киселина/
R-ALA, NAC
Жен-шен, Спирулина, Сминдух
CoQ10
Banaba Extract, Bitter Melon Extract, Гарциния, Салация ...
Берберин, Гимнема
и т.н.
За ЩЖ - не мога да посоча добавка... защото според мен, ако има проблем с функцията на ЩЖ, най-правилно е, да се направи консултация с лекар (Ендокринолог), който да назначи правилната терапия ... защото, ако ЩЖ не се лекува правилно, може да се отключи Хашимото ( Автоимунно заболяване, което не се лекува).

Денис, би ли ми препоръчала магнезий
Скрит текст:
/ комбинация с магнезий, подходящи за сърдечно-съдовата система?

Благодаря много! Flowers Hibiscus
Този Магнезий е с ползи за ССС-ма:
https://www.iherb.com/pr/kal-magnesium-orotate-200-50-mg-120-vegcaps/70139

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 14:39 от denis©

# 140
Денис, ще ходя в Индия и ми се иска да подкрепя имунитета и в частност микробиома.
Какво би направила ти, ако ти предстоеше такова пътуване?

# 141
  • София
Денис, ще ходя в Индия и ми се иска да подкрепя имунитета и в частност микробиома.
Бих си поставила, първо, нужните ваксини Simple Smile, ще проверя за дефицити на витамини и минерали ... и ако има такива, ще ги попълня.
Ето предложения, разгледай ги:
ПроБ:
https://www.iherb.com/pr/sports-research-daily-probiotics-with-p … e-capsules/101526
https://www.iherb.com/pr/innovixlabs-multi-strain-probiotic-50-b … 60-capsules/94913
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-lactobif-prob … ie-capsules/64009
За Имунната с-ма:
https://www.iherb.com/pr/nb-pure-immune-90-capsules/113681 .... -59%
https://www.iherb.com/pr/megafood-immune-defense-30-tablets/85591
https://www.iherb.com/pr/source-naturals-wellness-formula-90-tablets/71154 ...-42%
..... има теми за пътуванията, попитай там за повече, полезна и актуална информация

# 142
Здравейте , мъжът ми има гъбички по краката  и ноктите , които се разрастват. Изписаха му лекарства , но са супер вредни за черния дроб и си мисля по скоро дали няма  някакви добавки , които да са от полза при борба с гъбичките ?

# 143
  • Варна
denis, против втвърдяване на корема от 4-ти месец при вървене кой е най подходящият магнезий?

# 144
  • София

Brands of the Week
- до 20% намаление
валидни до  25 януари - 20:00 ч. н. вр.

- не могат да се комбинират с други оферти, кодове ...
(но, винаги пробвайте, има и изкючения)

# 145
  • Бургас
denis, против втвърдяване на корема от 4-ти месец при вървене кой е най подходящият магнезий?

Диди Биди отивайте на гинеколог и хич не питайте кое е най-подходящото. Пие се магнерот и не помня още какво. Това не е безобидно състояние. Матката ви е твърде чувствителна и реагира с контракции. Леко да върви бремеността ви, желая най искрено.

# 146
Пийте си каквото ви е дал АГ не си правете ескприменти казвам от собствен опит и взимане на различни видове магнезии от сайта . Виж витамини от сайта далеч по-голям избор и с хубаво качевство .

# 147
  • Бургас
Аз като ходих 2 пъти до Индия нямах възможност да се ваксинирам, защото нямах необходимото време преди самото пътуване. Но знам, че се поставят конкретни ваксини около месец преди пътуването. Ако имате време позаинтересувайте се.
Важно е там да се пие само бутилирана вода, да не се яде крайпътна храна, да не се слага лед в напитките и да се дезинфекцират добре ръцете преди хранене.

# 148
Денис, за памет и концентрация + студени крайници, на млад мъж около 30г., какво би препоръчала?

# 149
Как се приема инозитол, може ли да е след храна? За първи път ще приемам покрай кръвната захар.
Можеш ли да ми препоръчаш Денис, силно хидратиращ крем от iherb? Преди видях да препоръчваш един, който е “богат” (такъв търся) , не беше наличен и си го добавих в списъка занапред. Сега къде е изчезнал не знам.
Благодаря!

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 16:01 от Lisa.

Общи условия

Активация на акаунт