Пародонтоза - тема 2

• 48 902
  • 528
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря за информацията! Всъщност посетих въпросната д-р Липчева съвсем наскоро и останах потресена! Не бих я препоръчала!

# 526
Благодаря за информацията! Всъщност посетих въпросната д-р Липчева съвсем наскоро и останах потресена! Не бих я препоръчала!

Защо, може ли да споделите?

# 527
Да, прегледът беше много повърхностен и бърз. Носех панорамна и секторна снимка на проблемен участък. Имам парадонтит, който е установен от няколко години пр посещение на няколко зъболекаря, някои от които парадонтолози.
Въпросната докторка не видя проблем, обаче, опитваше се да ме убеди, че си внушавам, а проблемите са съвсем очевидни дори и без панорамна снимка-възпалени венци, отдръпнат венец на доста места, джобове и т.н. Не предложи вариант за лечение, освен почистване на зъбен камък.
Доста груба е според мен в работата си при самото почистване.
Отношението й към мен беше подигравателно и неуважително.
Това е мнението ми от прегледа при нея.
Посетих я за първи път, като попаднах на добри коментари в Гугъл и поради това реших да направя консултация.
Не ангажирам никого с моето мнение, това са моите впечатления.

# 528
Е, то леките форми на пародонтит се лекуват точно така - редовно и добро почистване на зъбен камък и кюретаж на джобовете. И винаги е неприятно и грубо, после се плюе кръв. Впрочем като мине острият процес става по-малко болезнено, но първите пъти като ходих преди много години беше ужас, после по седмица не можеше да ми се оправи устата. Сега след час или два забравям. Понякога е малко по-дълго, но с Елудрил се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт