🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 803
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
А аз до 20 минута,но пак ще му дам шанс:))

# 376
  • Варна
  Два пъти го изтърпях-преди  Оскарите-е,не ми хареса.А вчера отделих време за ,,Китът"-от мен 9 точки от 10 възможни.

# 377
  Той става интересен след 50-тата минута, и после отново заспива някъде към втория час.

# 378
Успях да изгледам към 1/2 час от 'дЪ биг уинър', понатам ще се помъча на малки хапки... да го привърша Stuck Out Tongue Winking Eye Дано проумея тоз' невиждан и нечуван шедьовър Rolling Eyes

# 379
  • Карлово
В този вариант със 7 оскара ми напомня за "Новите дрехи на краля" и как никой не ги вижда, но не си признава, за да не го помислят за глупав.
От фейса.
Точно това е моето усещане за Филма.

# 380
  • София, България
Правя вече втори опит да го гледам това чудо, първият път имах чувство, че съм гледала, гледала, гледала, пък днес се оказа, че съм стигнала до 12-та минута. Joy Днес успях да гледам може би още 10 минути, голяма мъка!
Прочетох някъде коментар, че към 50-тата минута ставало супер за към един час. Joy

# 381
  • Бургас
Днес вече го догледах, от средата става по-смилаемо или просто му свикваш….първите 15 минути направо ме ошашавиха, пълен тъпунгер се почуствах, чак ще се поинтересувам от писанията за филма на по-разбиращите, че имам големи съмнения дали мозъкът ми осмисли всичките фантасмагории… опасявам се геврекът ми е пълна енигма… някои сцени ми дойдоха too much, дано не сънувам довечера чичкото с голите задни части…

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 19:28 от bur02

# 382
# 383
  • София
Рядко пиша в тази тема, но абсолютно недоумявам огромния хейт и неразбиране. Току-що изгледах филма, не усетих кога са минали над два часа, не можех да откъсна поглед от екрана, а на финала бършех сълзи.  Историята е простичка и много човешка, но разказана толкова оригинално и динамично. Шарено и зрелищно е, но по един интимен начин, с намигване. Личи си, че е правен с много желание и фантазия и без много пари и им се е получило страхотно.
За мен "Всичко навсякъде наведнъж" определено е от най-добрите филми за 2022 и си заслужава наградата.

# 384
  • Варна
   Получи се в стил ,,Какво е искал да каже авторът"...За неспециалистите изкуството е от ,,не ми харесва" до ,,много ме впечатли", с възможните нюанси помежду.Лично мнение. Simple Smile

# 385
  • София/Севлиево
Малко хора ще го харесат този филм,още по-малко ще го разберат.Аз съм и от двата вида,но поне го изгледах целия без прекъсване...Допадна ми идеята за мултивселената и дотам.

# 386
В момента гледам кино критика в сутрешния блок на БТВ - критиците също не са харесали филма. Не го очаквах от тях Joy
Вчера по радиото коментираха (други критици), че са го харесвали ПРЕДИ да спечели 7 награди Оскар.

# 387
  • Варна
   Гледах ,,CODA:Дете на глухи родители"-хареса ми, да, клишета ,да, типичен американски хепи енд, но приятен филм.
   След него -,,CODA:Дарбата"-и той ми хареса, бавен,малко тъжен,спокоен,красив филм.

# 388
Един страхотен филм от мен (не е от “Оскар-ските”): Presque / Beautiful Minds / Красиви умове (2021)
Скрит текст:
“ Двама напълно различни човека са принудени да пътуват заедно към Южна Франция. Единият е доволен от всичко, което се случва, а другият е вечно недоволен. В края на едно изпълнено с приключения пътешествие те ще осъзнаят, че не се различават толкова много един от друг. Понякога е добре да се погледнем отстрани, за да опознаем по-добре себе си. И тогава животът ще заблести с нови цветове. ”

# 389
   Гледах ,,CODA:Дете на глухи родители"-хареса ми, да, клишета ,да, типичен американски хепи енд, но приятен филм.
   След него -,,CODA:Дарбата"-и той ми хареса, бавен,малко тъжен,спокоен,красив филм.
И аз го гледах най-сетне след година отлагане. Изводът ми е, че всички сравнения са в полза на френския оригинал Семейство Белиер. Благодаря на хората в темата, които преди време ми насочиха към него. Перпоръчвам го!

Американския вариант става за една вечер, но дотам. Май и той обра някакви оскари миналата година, сигурно пак по политически причини.

Общи условия

Активация на акаунт