🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 802
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
   Благодаря,имах време и днес гледах ,,La famille Belier"  ( ,, Семейство Белие "). По- човешки ,по-емоционално и забавно е разказана историята и да,хареса ми.

# 391
Кога ще пускат малката русалка на Дисни по кината?

# 392
Кога ще пускат малката русалка на Дисни по кината?
В края на месец май е премиерата.

# 393
абе гледам, че ми зачестиха рекламите за нея. Мерна ми се нещо Дисни+ и се притесних да не би да не я пускат на голям екран.

# 394
  • Галифрей
Гледах трейлъра изглежда ми като компютърна игра HD. Можеше й по- добре да го направят. Тя си изглежда баш като сирена,красива е. Само не ми харесва как са направили Себастиан.

# 395
Аз бях малко скептично настроена, заради цвета на кожата й. Негърка в ролята на героиня от северняшка приказка малко ми идваше нанагорно. Но на трейлъра стои много добре и наистина си я представям като Ариел. Себастиан е твърде реалистичен и без пухкавите си устни не го виждам да грабва погледа на зрителите. Може би фокусът ще е другаде. Задължително ще го гледам на кино. Само се моля да са пощадили поне тази продукция от така модерните напоследък геймоменти.
За Чуден свят дори в уикипедия си го пише, че е първият филм на Дисни, чийто главен герой е гей.

# 396
На мен нищо не ми харесва от този трейлър - всичко е черно (докато филмчето беше много ярко), животните (особено Себастиан) изглеждат абсолютно нелепо, освен това се очаква да има феминистки обрат.

# 397
Не съм припадала по принцесите на Дисни в анимационните им версии (освен Бел), а в игралните - съвсем, но Ариел в този ù вид за мене лично е дъно. Каква ирония Grinning

# 398
  • София, България
Няма да го гледам това нещо ако ще пари да ми дават, даже безплатно няма да си го изтегля от торентите.
Някой да гледа чернокожата Ан Болейн? Май нещо не разби боксофис класациите.

# 399
Ан Болейн е в минисериал по британска тв (дори не в стрийминг платформа) и няма как да "разбие боксофис класациите", защото не е имала и една прожекция на кино.
И на мен са ми странни някои diversity решения, да кажем, ама тук съвсем пропагандни приказки се развихриха.

# 400
Смяната на расата на главната героиня (но не и на нейния баща) не носи нищо на продукцията. Това е пропаганда. В детските градини в САЩ могат да си правят пиески с чернокожи деца, но останалият свят няма техните комплекси, че да слагат хора от цвят и в продукции с международна насоченост с единствената цел да има хора от цвят за повече diversity.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 19:37 от Нарцùса

# 401
Ще видим - ако го пуснат преждевременно в Дисни +, значи губи пари с бясна скорост, независимо какви ще са официалните ревюта.

Скрит текст:
Руски ботове (сарказъм) са атакували последния трейлър и има 83% дислайкове: https://www.unilad.com/features/the-little-mermaids-trailer-is-f … s-720912-20230316
Естествено, това са само хейтъри и тролове и няма да повлияят на представянето на филма Wink
Дислайковете (или даунвотовете) в Ю туб вече се виждат само със специално приложение.

# 402
  • София, България
Ан Болейн е в минисериал по британска тв (дори не в стрийминг платформа) и няма как да "разбие боксофис класациите", защото не е имала и една прожекция на кино.
И на мен са ми странни някои diversity решения, да кажем, ама тук съвсем пропагандни приказки се развихриха.

Добре, каква е причината с поред вас Ан Болейн да е чернокожа? Случайно ли се е получило? А Снежанка с веждата на Фрида Кало помните ли я? Чакам Пипи да падне под ножа скоро.

# 403
Латиноснежанката ще излезе догодина. И тя ще бъде успешна, като Ариел Wink

# 404
  • Sofia
Щом Ан Болейн може да е черна, справедливо е да снимат филм за Мартин Лутър Кинг с бял актьор в ролята.

Общи условия

Активация на акаунт