🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 792
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Филмът “Чалга” бил заснет изцяло от смартфон. Чудно ми е как може да стане това? Освен ако каквото заснемат не го качват веднага на някой коймпютър.

# 421
Да не прочете статията в уебкафето с удобно споменат конкретен модел? Имат навика там така да правят реклама на туй-онуй.

# 422
Тайланд има сериал заснет с телефон - Blackout 
Трилър,кримка и лека романтика.Не,че го препоръчвам.

# 423
  • Карлово
Гледах Фабелман на Спилбърг. Хареса ми. За всички, които искат да си оправят вкуса след Филма с оскарите го препоръчам.
Не спирам да мисля за Всичко, навсякъде.... Може би съм консервативна към изказа на сценаристите. Не отричам, че се припознах в няколко моменти с героинята, ако това са искали да провокират създатели - успели са. Но за мене продължава да е насила гледан филм.

# 424
  • Пловдив
Някой с мнение за някой от филмите в листа? София Филм Фест е в Пловдив.

# 425
Селекцията е доста добра. Някои от филмите са давани и преди по кината, но ще карам поред - мога да препоръчам Баншите от Инишерин, Маестро Енио Мориконе, Шекспир като улично куче, Тар, Цялата красота и кръвопролитие, Семейство Фейбълман, Сянката на Караваджо.
Невинният и Маскарад са френски и са ОК също, макар да не са ми на едно ниво с първия списък. Идиотският триъгълник също го слагам в този втори ред.
Моралът е доброто като кино е сравнително слаб, но има интересна тематика, свързана с днешната ни политическа реалност - той е документален за покойния доц. Кристиян Таков.

# 426
  • България
Май ще има Константин 2.
Чакам го със страх, много харесвам първия филм.

# 427
  • Sofia
Гледах Всичко, навсякъде, наведнъж. На мен ми хареса, за скука и дума не може да става, то е толкова динамично, че нямаш време да се огледаш (очаквах страшна скука, заради масовите отзиви).
Имаше 2-3 момента, които ми дойдоха излишни и неприятни, но като цяло - изключително необикновен и интересен начин за представяне на изборите в живота, пропуснатите възможности, оценката на човека до теб и начинa по който формираме мисленето на децата. От мен много положителна оценка.
Това с уговорката, че не съм гледала другите претенденци за Оскарите тази година, продължавам с останалите.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 08:11 от NBM

# 428
Аз гледах вчера Китът.
Много тъжен и доскосващ филм. Радвам се, че Фрейзър взе Оскар за него.

# 429
Сега бях на “Чалга” ,еми Куката се е справил в пъти по-добре от Макариев в “Игра на доверие”,препоръчвам!

# 430
Да не прочете статията в уебкафето с удобно споменат конкретен модел? Имат навика там така да правят реклама на туй-онуй.
Да. Не съм от екипа и информацията ми е само от публични източници.

# 431
  • UK
Гледах  Boston Strangler  по Дисни+ , много хубав филм. Фокусът е върху журналистките раззследвали историята. Кийра Найтли в главната роля, много ми хареса.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 12:20 от GreenP

# 432
Някой е казал, че дава шанс ли? Понеже аз не мисля, че става дума за шанс, а за криворазбран 'творчески поглед'.

Не шанс, път се дава Wink

Полицайка-регулировчик регулира движението през едно кръстовище.
Изтупана, изгладена, спретната в официална униформа.
Пристига едно малко сополиво цигане, застава до нея и с възхита в очите и пръст в носа я гледа замечтано от долу  на горе. По едно време казва:
- А ма, како, ко праиш?
- Давам път! - с достойнство отговаря полицайката.
- Е па дай и на мене един път, ма како?

# 433
  • софия
Mascarade[2022]. Типично по френски.На тази толкова хубава Изабел й бяха дали роля,с която съумя да ми  стане неприятна:smile:

# 434
Дадох втори шанс на спечелилия Оскар филм за мултивселените-до около 65 мин и не издържах..съжалявам,че си изгубих времето.

Общи условия

Активация на акаунт