🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 594
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
На мен пък старите блългарски филми ми харесват много повече от сегашните и определено не съм им съвременник.
Е, не всички. Но аз по начало не харесвам драми и социалната тематика - и с цензура и без, губя интерес бързо.

# 676
  • Бургас
Филма наистина показва някои недъзи на обществото тогава и е интересно как е минало цензура.

# 677
  • Бургас
Е, все пак е от 1989 - къде по-"опасни" филми като "Вчера" и "Маргарит и Маргарита"🥺 "Парчета любов" ...вече бяха излезли...Няколко години по-рано започна и се надигна тази вълна от филми с особено откровена и потискащо реалистична атмосфера(дори и комедиите), които бяха знакови. Така че, '89 вече беше късно за цензура... Поколението на Ивайло Христов, Чочо П., Хр. Шопов, Г.Стайков, И. Жамбонас...изгряха тогава с прекрасни роли.

# 678
Вчера ни го пуснаха в автобуса сега, като бях на екскурзия; гледала съм го и преди, естествено. Честно казано, не го харесвам много. Баща ми го харесва, обаче.

# 679
  • Галифрей
И аз харесвам старите български филми, повече от съвремените. Вижда се че са изпипани и всички играят страхотно. Тогава е имало друга школа и са учели от най-добрите. Играли са с желание. Имат хубава дикция. Повечето сега актьори мрънкат и играят все едно са на театър. В детските филми се вижда как всички ( тогава като са били деца) никой не се лигави и рецитира като стихотворение, играят ествено и хубово. Обожавам сценаристите Братя Мормареви, Станислав Стратиев. Велики хора. За съжаление и много тъжно вече не правят такива хубави детски филми като “ Рицарят на бялата дама”
“ Войната на таралежите” “ Изпити по никое време”  “ С деца на море” “Васко да Гама” “ Горе на черешета” “ Търси се съпруг за мама” и тн.
Аз съм ги гледала всичките, като бях малка нашите са ми ги пускали. В училище гледахме “ Войната на таралежите” заедно целият клас и се радвахме че е било снимано в нашето дасколо ❤

# 680
Mиналото лято БНТ излъчваха много класики - филми и сериали. Сигурно и сега ще го направят (точно през ваканционния период).
Между другото, като написах, че харесвам старите, имах предвид по-скоро от 60-те и 70-те години, а не от 80 и някоя и нататък...

# 681
  • Галифрей
Гледах смешни ревюта от любопитство на филмът “ Beautiful Disaster”  ( за да не ми се налага да го гледам)  смях се бая. Явно доста момичета го харесват. Не знам защо, сигорно Дилън ги привлича. Филмът  е пълна пародия и аве зле е.  Дори да бях 14 години по млада пак нямаше да ми хареса. Та както показват малко кадри виждам едно позното лице и се сетих че това е актьорът който играеше Боксьорът от Братя. Реших да потърся и да филмът е снимат у нас. Вижда се София.

# 682
Beautiful Disaster e поредната трагедия в YA жанра, така че ще си спестя гледането на екранизацията. Ако се чудите за какво е сюжетът, "Не съм като другите момичета, но понеже си много секси и чаровен, ще стана" го резюмира напълно....

# 683
  • Галифрей
Четох коментари има бая  хора който харесват тази бозичка.  Вкус нямат ли? Пишат някакъв фен фикшън от типа “ Той е местният вандал който е  красив, може да има всяка, а тя смотана,умна и хубава. Тя се преструва,че не го харесва, но вътрешно го” 😒 Пишат на книга после го филмират.
Трябва да спрат да правят филми на токсични връзки.

# 684
Много ми хареса с Бен Афлек и Мат Деймън - AIR
Препоръчвам.

# 685
  • Пловдив
Препоръчвам.
къде го има?

# 686
Препоръчвам.
къде го има?
piratebay,тази вечер ще го гледам.

# 687
  • Пловдив
Ама е без субс там Simple Smile Ще чакам явно.

# 688
  • IC 1101,Abell 2029
Какъв субс търсите в чуждоезичен торент тракер?Нали си има български сайтове за субтитри.Ако няма в тях,значи с някои изключения няма и никъде другаде.

# 689
С английски субтитри го гледам, като няма все още превод.
Снощи гледах тези два филма, тематиката е една и съща за треньорите които се възползват от децата ....
Slalom  https://www.imdb.com/title/tt9697780/
Dive
https://www.imdb.com/title/tt22656762/

Общи условия

Активация на акаунт