AVON само за представители - V

• 15 336
  • 305
  •   2
Отговори
# 210
  • Варна, а по празниците в Ямбол
По-точно за "терапия, зареждаща с кислород за скалпа". Хм, чиста пяна си е!

А това да - верно, че излиза като пяна!!!

# 211
  • София
да ви се похваля, че моят подарък е серумът за краища, доволна съм, незнам кво друго можеше да се паде, ма и тва е добре;)
този път нямам никакъв недостиг, даже идват и овлажняващите ръкавици от миналия път
в сряда си взимам продуктите, нямам търпение да се напръскам с новия спрей Мед и лимон Mr. Green

# 212
  • София
Тези спрейове на Naturals са доста нетрайни. Напръскам се и след 10 мин- нищо. Но това не ми пречи да си ги взимам, само заради мириса  Sunglasses

# 213
  • София
Мацки, сори, ама много тежък Йорданов ден изкарах, сега ставам  ooooh!
чакам и мъжа ми да стане и отивам да си взема стоката, после сме на ранен Иванов ден и не знам днес дали ще успея да снимам каталога  Confused

# 214
Мацки, сори, ама много тежък Йорданов ден изкарах, сега ставам  ooooh!
чакам и мъжа ми да стане и отивам да си взема стоката, после сме на ранен Иванов ден и не знам днес дали ще успея да снимам каталога  Confused

Други мами дето са взели или ще вземат кашони и не са карали тежки празници???  Wink Wink Wink

# 215
Честит имен ден на всички празнуващи, а тези които имат време нека да снимат каталога. Мерси!!

# 216
Mомичета, дайте новия каталог, моля ви  Praynig

Че от тези Наредби и закони ще полудея вече  baby_neutral

# 217
ами да ви кажа (оплача) днеска цял ден си седя в къщи да чакам да ми донесат кашона но уви още го няма Cry
на поръчката като я правих имаше две цъкалки постоянен адрес и временен адрес и аз оставих постоянен, но май утре ще ходя да пункта да видя дали не ми е там кашона Cry

а и друго да ви попитам нали имаше някаква томбола за тези които пускат през интернет и телефон и щяха уж да дойдат евентуално ако си спечели награда с поръчката за 02 кампания обаче на сайта няма нищо за тая томбола

# 218
А опцията да ти носят в къщи на постоянен адрес, попълваш ли полета с този адрес, защото мен още ме водят на старата квартира и след като им писах над 5 пъти да сменят и лично се обаждах, по кашоните си стои стария адрес, та сега се притеснявам да не иде там кашона. Аз ще пускам довечера или утре и все още се надявам да видя новия каталог!!!

# 219
  • Sofia, BG
На мен скоро ми предстои да се пусна поръчката през интернет и изобщо не ми е ясно къде какво трябва да се натисне, за да дойде у нас кашона.може ли горе-долу да ме ориентирате?

# 220
Искам да попитам за стягащ лосион "Firm&Tone" на стр.21, ако имате впечатления моля да ми отговорите дали овлажнява добре кожата или обратното? Благодаря предваритрелно!

# 221
ами то като цъкнах постоянен адрес и отдолу си излезе моя си адрес такаче нищо не съм попълвала

# 222
  • Пловдив
оф, опитах се да си променя адреса, и пак си ми излиза стария. Сега къде ще ми отиде поръчката..  newsm78

# 223
Искам да питам някой има ли четката за изправяне на коса от Ейвън, защото отдавна не съм я виждала и искам да си я купя, тъй като старата ми се счупи а ми вършеше много добра работа

Никой ли не може да ми помогне да си купя тази четка? Sad

# 224
  • София
Aми и ти, и ние следим каталозите. Ако се появи, ще се разбере  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт