AVON само за представители - V

• 15 337
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна, а по празниците в Ямбол
За какви заслуги ги раздават тези награди,.. а май за всеки който пусне.. верно!!
Дано не ми се паднат тъпите обици...

Май първите, които ще вземат каталога са в събота, дано имат време да снимат.. Аз пускам понеделник вечер, така че дано го има до тогава! Mr. Green

# 196
Здравейте момичета. Аз съм нова в дистрибуцията на АВОН /дъщерями има желание, но няма 18 г./Направихме първа поръчка в кат.01 и сега трябва да пратя парите чрез ДСК. Във Фактурата, оято са ми пратили гледам че има вписани продуктите които липсват. Трябва ли да ги плащам. Нещо не ми се връзват нещата. Аз не искам в следващата поръчка да ми ги пращат, тъй като те бяха за новогодишни подаръци. Малко съм притеснена.

# 197
Продуктите по недостиг не са включени във фактурата, съответно и в сумата.
Преди за отказ на недостиг се обаждах в Центерален офис, сега не знам как е - питай координатора си, или пиши до avon.bg.

# 198
  • Пловдив
Сега се сетих нещо. Нали имаше някаква мотивационна програма да пускаме поръчки он-лайн и през тел-а, и всяка поръчка носи точка, за тобмолка за лаптопи и продукти? Кога ще има резултати?

# 199
  • София
на листовката пише - лотарията ще се тегли след края на кампания 1, подаръците ще получите с поръчката си в К2
наистина какво стана с тая лотария, трябваше да има 3 лаптопа, 330 комплекта на стойност 60 лв. и 1000 комплекта на стойност 30 лв.  newsm78

# 200
  • София
Оффф, вече много ме ядосват. Писах чрез сайта преди 1 седмица (има поне 3 работни дни) и никакъв отговор. След като така или иначе опирам до телефона, за какво е опцията "пишете ни"?  Close

# 201
  • Пловдив
Някоя мама няма ли вече да нащрака новия каталог да ни го пусне Wink
В неделя трябва да пускам поръча, и ми се искаше да сравня цените с новия..

# 202
  • Бургас
Имам въпрос за кислородния серум против пърхут- как се ползва? Нанася се на мокра, на суха коса? Отмива ли се после и ако да, колко време се стои с него?

надявам се на бърз отговор, че ми е спешно .

# 203
Имам въпрос за кислородния серум против пърхут- как се ползва? Нанася се на мокра, на суха коса? Отмива ли се после и ако да, колко време се стои с него?

Ако го имаш, отзад, махаш лепенката и четеш, ако ли не.. пиши да извадя моя и да преписвам...

Днес да е получил някой каталога??????????????? Mr. Green

# 204
  • Бургас

Ако го имаш, отзад, махаш лепенката и четеш, ако ли не.. пиши да извадя моя и да преписвам...

Днес да е получил някой каталога??????????????? Mr. Green

Нямам го в мен. Би ли погледнала ако не те затруднявам? Blush

# 205
ПИШЕ: Разклатете добре преди употреба. Подсушете косата след измиване, разделете я на части и нанесете с масажни действия по кожата на главата. Не изплаквайте.  Оформете в прическа.

# 206
  • Бургас
ПИШЕ: Разклатете добре преди употреба. Подсушете косата след измиване, разделете я на части и нанесете с масажни действия по кожата на главата. Не изплаквайте.  Оформете в прическа.
  bouquet

# 207
За пяната ли става на въпрос - много сполучлив продукт е!  Peace

# 208
Какво става с каталога???????

Говорихме за серума с кислород, Стики  Wink

# 209
По-точно за "терапия, зареждаща с кислород за скалпа". Хм, чиста пяна си е!

Общи условия

Активация на акаунт