AVON само за представители - V

• 15 341
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
О,това е повече от ясно, че ще го направя, просто изчаквам до утре за да го снимам да видят за какво става въпрос (проблемът е очевАден).

Иначе, липсват ми инструкциите за употреба, и не мога да видя как точно се съхранява, но стои при всичката ми козметика - на стайна температура. Така че не вярвам проблемът да е в съхранението.. Още повече че се съхранява така от мига, в който го получих, и чак сега се получава така...

Въпросният спрей при мен пък е все още в добро състояние и съм доволна от него Flutter Не знам защо се е получило така с твоя Confused

# 181
Искам да питам някой има ли четката за изправяне на коса от Ейвън, защото отдавна не съм я виждала и искам да си я купя, тъй като старата ми се счупи а ми вършеше много добра работа

# 182
  • София
Пробвах да пусна поръчка, но не ми излиза опция със Спиди /по домовете или в офис/, дали все още не функционира  newsm78

# 183
Спиди си излиза. Вероятно е имало временен срив. Опитай отновопо-късно.

# 184
  • София
излиза ми само:
- постоянен адрес за доставка
- временен адрес за доставка
както преди, нищо за Спиди    newsm78

# 185
Отиваш на "временен адрес" и от там си избираш или офис на Спийди, или друг адрес.

# 186
  • София
то си има човка на постоянен адрес за доставка, това значи ли, че ще ми ги доставят вкъщи или не  newsm78
в листовката пише, че ако не отбележиш нищо - значи кашона отива в досегашния пункт за получаване, нещо съвсем се обърках  #Crazy

# 187
  • София
Имам една приятелка, която е с чуплива коса и иска да я изправя. Та се чудя от стр.46 кое би свършило работа? Не и е "хвърчаща", така че май 1,2 и 3 остават.  newsm78

# 188
  • София
то си има човка на постоянен адрес за доставка, това значи ли, че ще ми ги доставят вкъщи или не  newsm78
в листовката пише, че ако не отбележиш нищо - значи кашона отива в досегашния пункт за получаване, нещо съвсем се обърках  #Crazy

Леле, усещам как ще се оплета, като поръчвам.  Sick

# 189
  • БГ
мацета,имам пак въпрос  Blush
от приложението към к01 си поръчах намалените мострички на фдт Personal Match и дадох на клиентка да го пробва. тя мн се хареса,но на мостричката не пише какъв цвят е  Thinking а сега иска да и го поръчам...... та кой от всички цветове на стр.6 да и поръчам newsm78
и според теб отговарят ли на показаното в каталога, 4е аз не поръ4ах мостри?кой е най-светлия и този след него според теб?
Братовчедка ми е много бяла и и дадох да изпробва ivory и Nude, избра си втория ако това може да е ориентир за теб Rolling Eyes Да ви попитам, а тези от Personal Match покривни ли са?

Да ви споделя, че никак не съм доволна от крема за тяло с маслина от серията Планет спа. Нико ми мирише на маслина, нито пък ми хидратира достатъчно кожата, просто никак не съм доволна Confused
мерси за отговора а след Nude кой следва , кой е след него по-тъмен?

# 190
  • София
да докладвам  Grinning
вчера си пуснах поръчката, сега си виждам фактурата:
- светнаха ми в червено матиращите фдт Almond и Beige, и колие Ethereal, но аз въпреки това ги поръчах, сега виждам, че са в недостиг  Sad
- все още ми липсват дуо-сенките Secret /вече не знам за кой път, нямаше ли нещо, че след три поръчки отпадат автоматично  newsm78/ и отново LBD  ooooh!

но пък за сметка на това гледам, че е фактуриран комплекта за маникюр във форма на чантичка от нетната, който не помня колко пъти преди съм поръчвала и винаги е бил изчерпан  #Crazy

а да, имам и подарък - серума за изтощени краища, който никога не съм ползвала, дали е хубав  newsm78

за доставката ще докладвам по-късно, още не знам как ще си получа поръчката  Crazy

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 23:33 от Amidala

# 191
Здравейте колежки,  Laughingимам питане относно едно колие в брошура 2 Намира се на стр.22 ,струва 10.90 Clustericious. Някой виждал ли го е на живо,жълто или сребристо е на цвят и докъде е дълго, като се сложи на врата?Смятам да го поръчам и се нуждая от тази информация.Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете. Hug

# 192
А аз пък искам да попитам кога някоя мама ще качи каталог 03/07.Аз тези дни ще пускам поръчка и трябва да съм в час,за да не стане гаф. Wink
Благодаря предварително. Peace

# 193
да докладвам  Grinning

а да, имам и подарък - серума за изтощени краища, които никога не съм ползвала, дали е хубав  newsm78

Това е един от най-сполучливите продукти на фирмата  Peace

Здравейте колежки,  Laughingимам питане относно едно колие в брошура 2 Намира се на стр.22 ,струва 10.90 Clustericious. Някой виждал ли го е на живо,жълто или сребристо е на цвят и докъде е дълго, като се сложи на врата?Смятам да го поръчам и се нуждая от тази информация.Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете. Hug

Колието е нито сребристо, нито златисто, а петролено. За дължината - трябва да си я пише, над пъпа е определено. Аз го харесвам много.

# 194
  • София
аман от тъпия им недостиг
до гуша ми дойде вече #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт