AVON само за представители - V

• 15 343
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
 Thinking На гърба на мострата си пише цвета - с черни букви. Ако още я пази, може да поразгледа. На всички мостри си го пише.
Аз преди дори си записвах на кой какво точно съм дала и ми вършеше работа.

Весело посрещане на Новата Година!  Grinning

# 166
Весело посрещане на новата година Ейвънки! Много здраве, късмет и парички през новата!

# 167
Дали някой има в повече за продан крем за очи и ръце на ANEW ultimate на промоционалните цени от декември? И имате ли впечатления дали са добри продукти?

# 168
Thinking На гърба на мострата си пише цвета - с черни букви. Ако още я пази, може да поразгледа. На всички мостри си го пише.
Аз преди дори си записвах на кой какво точно съм дала и ми вършеше работа.

Весело посрещане на Новата Година!  Grinning
И отдолу на дъното на самата мостра го пише цвета.

# 169
  • БГ
мацета,имам пак въпрос  Blush
от приложението към к01 си поръчах намалените мострички на фдт Personal Match и дадох на клиентка да го пробва. тя мн се хареса,но на мостричката не пише какъв цвят е  Thinking а сега иска да и го поръчам...... та кой от всички цветове на стр.6 да и поръчам newsm78
и според теб отговарят ли на показаното в каталога, 4е аз не поръ4ах мостри?кой е най-светлия и този след него според теб?

# 170
  • Бургас
мацета,имам пак въпрос  Blush
от приложението към к01 си поръчах намалените мострички на фдт Personal Match и дадох на клиентка да го пробва. тя мн се хареса,но на мостричката не пише какъв цвят е  Thinking а сега иска да и го поръчам...... та кой от всички цветове на стр.6 да и поръчам newsm78
и според теб отговарят ли на показаното в каталога, 4е аз не поръ4ах мостри?кой е най-светлия и този след него според теб?
Братовчедка ми е много бяла и и дадох да изпробва ivory и Nude, избра си втория ако това може да е ориентир за теб Rolling Eyes Да ви попитам, а тези от Personal Match покривни ли са?

Да ви споделя, че никак не съм доволна от крема за тяло с маслина от серията Планет спа. Нико ми мирише на маслина, нито пък ми хидратира достатъчно кожата, просто никак не съм доволна Confused

# 171
  • Пловдив
Искам да попитам някоя мама има ли спрея за след слънце с блестящите частици?

Аз си го поръчах лятото, а днес виждам, че вече е развален  newsm78  newsm78  newsm78

Произведен е на 16.06.2006г. и сега е един такъв бял, с твърда консистенция, и по никакъв начин не може да се ползва.

Уф, така ме е яд.. а съм го ползвала само 5-6 пъти!

# 172
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Искам да попитам някоя мама има ли спрея за след слънце с блестящите частици?

Аз си го поръчах лятото, а днес виждам, че вече е развален  newsm78  newsm78  newsm78

Произведен е на 16.06.2006г. и сега е един такъв бял, с твърда консистенция, и по никакъв начин не може да се ползва.

Уф, така ме е яд.. а съм го ползвала само 5-6 пъти!

Аз го имам, ама не ми се вижда да е развален??!! newsm78

Аз искам да питам, не съм си взела кашона от 29.12 е в склада, утре дали ще работят?? някаква идея?? и с какво работно време са складовете?

# 173
  • Бургас

Аз искам да питам, не съм си взела кашона от 29.12 е в склада, утре дали ще работят?? някаква идея?? и с какво работно време са складовете?
някъде отзад на фактурата ти не пише ли? на моята пише адрес, телефон и работно време  newsm78 по принцип раб. време е всички делнични дни  и почивни в случай че се пада ден за доставка от 8 до 8. На нашия пункт със сигурност ришеше, че първи работен ден за годината ще е 03.01.2007

# 174
  • Варна, а по празниците в Ямбол

някъде отзад на фактурата ти не пише ли? на моята пише адрес, телефон и работно време  newsm78 по принцип раб. време е всички делнични дни  и почивни в случай че се пада ден за доставка от 8 до 8. На нашия пункт със сигурност ришеше, че първи работен ден за годината ще е 03.01.2007

Мерси Янче,    bouquetзначи утре да вървя да си го диря. мисля преди работа в 8 да съм там!!  Mr. Green

# 175
  • Пловдив
А при това положение може ли да се върне/замени (спрея де)?  newsm78

# 176
Не. Можеш да го върнеш до 3 месеца от датата на фактуриране.

# 177
  • Пловдив
Е,гаси, вярно че спреят беше от смесено предложение, и беше само за 3,90, но все пак как може така да си пробутват продуктите със изтичащ срок на годност (като пишат неверен такъв). Все повече и повече се разочаровам от ейвън..

# 178
Но можеш да направиш друго.Например да напишеш едно много ядосана и агресивно(ако изпитваш такива чуства)писмо за Авон и да им обясниш,че УЖ всички продукти имат три години срок,а спрея ти е развален след няколко месеца ползване.Виж обаче и начина,по който се съхранява и си помисли да не би ти да не си го пазила както трябва. Peace

# 179
  • Пловдив
О,това е повече от ясно, че ще го направя, просто изчаквам до утре за да го снимам да видят за какво става въпрос (проблемът е очевАден).

Иначе, липсват ми инструкциите за употреба, и не мога да видя как точно се съхранява, но стои при всичката ми козметика - на стайна температура. Така че не вярвам проблемът да е в съхранението.. Още повече че се съхранява така от мига, в който го получих, и чак сега се получава така...

Общи условия

Активация на акаунт