Темата на Ибо 🎧 - "Право към върха" 1 и 2 (Птичи полет) - # 75

• 46 612
  • 729
  •   1
Отговори
# 105

много правилно  си го написала - "той работи"' . той няма нужда от показност ,  да обявява за  човещината  си
   раздават  се максимално  всички от екипа

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 23:32 от kmaroo

# 106
Групата на Ибрахим днес са отпътували за Истанбул.Затова е била направена общата снимка сутринта.На втората снимка пише "Обратен път .Слава богу да е без инциденти"

На тази снимка пише"Изпълнихме мисията си,която беше много трудна,психологическа и психическа.Всички села достигнахме до Самандаг и Кирихан, до които не можеха да бъдат доставени помощи.Сега се връщаме,но имаме много оффороадцус приятели,които идват и ние предаваме знамето и се връщаме .
Тези 12 автомобила превозват 20 мъже с големи сърца,тези толкова красиви хора.Те потеглиха на път 24 часа след след бедствието.Изминаха пътя от 1100км за 12 часа и стигнаха за 3 дни до най-отдалечените села,които не са могли да достигнат до днес.Трудно,без спиране до късно по пътищата,малко сън,бързо хранене,никога не спираха позитивната си комуникация между стреса.МЪЖЕ С ГОЛЕМИ СЪРЦА„БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ.

Златни момчета, златни сърца и златни големи души. Вие сте гордостта на Турция и модел за подражание!Благодарността ми за всичко, което сте направили за хората в момент на болка и отчаяние.Студът, опасността и умората не ги спряха. Те дадоха всичко от себе си, за да изпълнят тази благородна мисия за предоставяне на помощ на най-засегнатите райони и нека Бог ги възнагради за толкова много отдаденост, любов и героизъм. Sparkling Heart Hands Clap Hands Clap Yellow Heart

Sign ExclamationОказва се,че Ибрахим не се е прибрал в Истанбул,а е останал в Хатай.Хърватски фен е направил запитване към @fox.ranger.tr .Отговорът му : "Здравейте.Той работи на полето на развалините.Не се притеснявай,няма нищо."

Нека Бог го закриля, той е безстрашен, смел човек и няма да спре, докато не даде всичко от себе си.Hands Clap

Силата ти не е в това да бъдеш непобедим.
Силата ти е в това никога да не се отказваш........ ❤️❤️❤️

Снимката от вчера,на която се вижда Ибо сред спасители е историята на братовчетка му @4canisi1 и историята на @nurcanayhanozan. Часът на снимката е 2:24, което е предната вечер 💯💯👏 🤲

Скрит текст:
Емел Атиджъ, известна от сериала „Имало едно време в Чукурова“, загина след земетресението заедно с дъщеря си Пюрян Атиджъ. 🙏

Всички роднини на Угур Аслан, заради които той отиде в Хатай, се оказаха мъртви. Актьорът загуби 11 членове на семейството си.
Съболезнования 😪🙏

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 21:30 от Lati-g

# 107
макар и далеч от семейството си , останал е  да  спасява живот  ,  да вдъхва надежда на  оцелелите Hands Clap

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 15:18 от kmaroo

# 108
Поклон пред всички неуморни турски актьори, които не останаха безразлични към тази трагедия. Освен с таланта си, тези прекрасни актьори ни радват и с големите си сърца. А Ибо е от друго измерение - отива до пределната точка, до която може да се отиде, за да стане съпричастен със страданието на другите. Бог да го благослови за голямото му сърце, него и всички, които неуморно събираха и изпращаха помощ за пострадалите! И Бог да помогне на живите след трагедията да продължат да живеят със загубата и страданието! Cry

# 109
Журналистката Бирсен Алтънташ за втори път отбелязва ,че Ибрахим участва в помощ на пострадалите при земетресението,което е много интересно,относно реакцията й и последната снимка!
https://www.instagram.com/p/CojuGvKIV1b/
Превода е с Гугъл!
"1birsenaltuntas
Ибрахим Челиккол, който живя 1 година в палатка по време на 99 земетресение, е мобилизиран за жертви на земетресението.

İbrahim Çelikkol работи усилено, за да помогне на засегнатите от земетресения в продължение на дни

Ибрахим Желиккол получи новината за земетресението и бе сред тези, които се обърнаха към помощта на хората от региона. Забелязано е, че играчът, пътувал през села на път за Хатай с офроуд превозни средства, не е споделил дори една снимка. Желиккол е заснет в обектива на гражданите.
Разкрито е, че Желиккол, сниман в предната част на останките, е хванат от 99 земетресения в Измит, родния му град. В интервю, дадено от известен актьор, „Загубих много приятели около мен по време на земетресението през 99 г. Живяхме в палатка една година. И тогава дойдохме в Истанбул. Защото загубихме баща ми след земетресението... " каза тя."

Тази журналистка пише тази информация,след като Фенски профил разпространи изватка в ИГ от старо интервю на Ибо в което му задават въпроси за преживяното от него през 1999 година в земетресението в Измит.

Може това интервю да сте го публикували преди в темата,но аз ви превеждам това от снимката!

"История на семейство Челиккол по време на и след земетресението през 1999 г., те sa живели една година в палатка, след което се преместили в Истанбул и той загубиl баща си след това.
- От къде са вашите корени?
Майка ми е от Солун,баща ми е от Арабия,но аз съм роден в Измит.Историята тръгва от баба ми и дядо ми....Когато са се намерили,другото е дошло.
- Какво си спомняте за земетресението 17 август 1999г.в Измит,който е приживял?Загубихте ли някого от земетресението?
Земетресението от август 1999 настъпи. Загуба е за всички нас,ако някой загуби живота си нежелано. Не съм загубил нито един от кръвните си роднини. Но загубих много приятели, много приятели, членове на семейството..
- След земертесението,поел ли си отговорност за цялото семейство?
 Загубихме баща ми след земетресението. Сестра ми ни беше повече баща от мен. Поех цялата отговорност, но със сестра ми.
 -Какво е вашето чувството за Измит?
 Измит означава мир за мен. Това е мястото, където съм живял.където съм прекарал детството си,където съм ходил на училище, където съм израснал. Все още ходя там,защото  имам много приятели "

Копирах ви коментар на фен на Ибрахим към публикацията на Бирсен,който е "жесток"!
"#Repost #birsenaltunas
Г-жо Birsen Aktuntas няма да ви благодаря достатъчно за статията, която публикувахте тази сутрин. Ибрахим Челиккол заслужава вашето уважение преди всичко много преди това бедствие.
🔺Чакахте всички портали да публикуват историята на живота му от 1999????
Опитен журналист би го публикувал веднага, защото Ибрахим Челиккол го заслужава...
Колко жалко от ваша страна, че не сте публикували новини за него през последните дни и часове....
Знаете ли изобщо къде е сега????
Какво прави???
Мъртъв ли е, гладен ли е...????
Вие трябва да знаете ????
Град Хатай е разрушен до основи и трябва да разполага с информация за случващото се там. "

За сега /днес/Ибо е публикувал това в ИГ историята си.....Ветеринарна клиника се нуждае от клетки за животни,необходими за пренасянето им до клиниката......Причастен и към съдбата на оживелите животинки!!

Скрит текст:
Бирче е в Мугла-Бодрум, в младежки център, който координира помощ за засегнатите от земетресението ❤😢
Тя е неуморна и отчаяна да сътрудничи с хуманитарна помощ, както винаги е толкова подкрепяща 👏

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 20:34 от Lati-g

# 110
Здравейте, момичета!
Б. А. е публикувала  материал за Ибо, като разкрива факти от един негов репортаж  как той и семейството му през 1999-та по време на голямото земетресение го заварва в родния му град Измит. Загубил е много приятели. Живели са 1 година на палатка. Местят се в Истанбул защото загубили баща му (починал) след земетресението.

https://www.birsenaltuntas.com/yasam/99-depreminde-1-yil-cadirda … n-seferber/15977/

Лично е изпитал тази огромна мъка на гърба си, което обяснява доблестната му постъпка без да афишира още в първите дни на трагедията защо се притече на помощ и защо с оф-роуд автомобила си обикаляше трудно достъпните райони в Хатай, без да сподели нито едно видео. Снимат го други като е привлякъл вниманието пред обектива.

# 111
yakut,публикували сме едновременно за едно и също! Smiley Hands Plus1 Моята публикаця е по обширна,но нали "от много глава не боли".

# 112
Лати Heart
Тия дни се чудих тъй като Ибо е от Измит дали няма някаква семейна драма свързана със земетресението през 99-та, но тъй като на нищо такова не съм попадала само ми се въртеше в главата. Сега това, което е публикувала Б.А. обяснява защо без да пести сили отиде  да помага лично рискувайки живота си.

Скрит текст:
Спомням си много ясно какво се случи през 99-та. Бяхме в Китен със семейството на сестра ми, а голямата ми племенничка беше 10-месечно бебе. Сутринта рано беше и ние го усетихме. След се прибрахме от морето дни наред следях случващото се по турските канали по сателита. Тази трагедия не се забравя. А сега е още по-страшно.
Започнали са да разселват евакуиралите се от пострадалите райони. Някои към Анталия ги настаняват, други чух в Анкара, трети вече са настанени в Измир. Моите роднини  от Измир казват, че хората имат само, това,  с което са облечени. Страшно е. Общината е организирала кампания за събиране на дрехи и храни от първа необходимост.

# 113
Здравейте! И днес няма нищо за Ибрахим от Антакия. Thinking Няма и в профилите на близките му.Изглежда,че той е забранил да се показват негови снимки.....Той е толкова скромен,че не желае да се "шуми" за него!ЧОВЕК с голямо  Heartpulse !

Публикувам 📸 за участници в "Птичи полет",които работят в помощ на пострадали от земетресението.

Това е оператора на сериала.Работи с камера за откриване на хора под развалините в Хатай.

Бирдже Акалай в Младежкия център на Бодрум,където помага за  настаняване и раздаване на помощи, на останали без покрив,семейства.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 21:10 от Lati-g

# 114
ч.р.д. на ибича . ще го отбележи в  руините след  трагичните събития,  без най - близките си     но удовлетворен ,  че е помогнал на много хора . здраве  и любов да има .

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 09:20 от kmaroo

# 115
Честит 41 рожден ден, Ибо!Човек с красива душа и златно сърце! Прекрасен баща,винаги готов да помогне без проблеми. Нека животът винаги ви се усмихва и ви дава само красиви неща .Където и да си, нека Господ те пази, нека помага в делата ти, нека увеличава радостта ти, утолява тъгата ти, подсказва правилния път, дава сила, търпение, стопля сърцето ти с любов.Днес ти пожелавам да започне една страхотна година във всеки аспект на живота, скъпи  ИБРАХИМ. 🙏❤️❤️❤️❤️🎊🎊🎊
İyi ki doğdun 🍾🍾🍾🍾
İyi ki varsin kral 🙏👑❤️

Днес Ибрахим е публикувал в ИГ историята си само тази публикация на др.Фейза Байрактар.
Тя пише:"Излязох от развалините в района при земетресението от 99.Бях на 19г.Бях загубила много раднини.Около 1.5 месец по-късно,училището отвори врати.Да бъда с моите връстници в университета Boğaziçi,където бях студент,ми даде сила по време на процеса на възстановяване.Училището не е просто сграда в което се преподават уроци"

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 19:12 от Lati-g

# 116
Да е жив и здрав Ибо и да ни радва с много нови роли, а най-вече никога да не му се налага да участва в спасителни операции, никой никога да няма нужда от спасение нито от пожар, нито от земетресение, нито от друго бедствие!

В тези трудни дни за актьорите предстои тежко изпитание - ще трябва да се върнат на работа, която в момент като този изглежда безсмислена. Трагедиите поставят в перспектива много неща и едно от тях е светът на забавленията.

# 117
Днес е денят на любовта 💝 Честит Свети Валентин на най-добрата турска любовна история #AsFer ❤🍓❤ #BirceAkalay #ibrahimcelikkol #SiyahBeyazAsk

Споделям с вас един коментар на фен от Аржентина !...Много точно опредяля личността Ибрахим за тези,които са почувствали какъв е той!! Защо ни е омагьосъл и с години го следваме!Защо продължаваме да повтаряме многократно сериалите и филмите с негово участие!
Вълшебни хора съществуват,
Появяват се от нищото...
Те са тези, които знаят как да спечелят доверието ви бързо и неочаквано.
Изведнъж един ден те идват в живота ти
За секунди те могат да влязат в твоя свят. те правят това, което другите не са правили от години.
Стъпка във вашата вселена.
и те са там, пристигат да те придружат и да ти дадат малко от своята магия.
Пристигат, за да ви дадат по-лек въздух.
Идват много пъти, за да останат.
Ти... моят вълшебник човек
Просто IBO

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 01:00 от Lati-g

# 118
Днес са питали Бирсен Алтънташ  знае ли дали Ибрахим  още работи в раьона на останките.Бирсен отговаря "Пристигна в Истанбул"....Днес от него няма никаква реакция в соц.мрежи.

Неизвестно от кой,днес се появи тази снимка,на която е отбелязан,че е Ибо,но не пише от кога е Thinking

# 119
лати , ако са ги задължили артистите от продукцията ,може и да се е върнал за да продължат снимането на сериала

какво означава надписа  ?

Общи условия

Активация на акаунт