Коледата идва вече, а подарък ни е МАЙ-ското човече

• 13 443
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честита Коледа! Много здраве,щастие,любов и здрави и красиви бебечета напролет!

# 151
Весела Коледа на вси4ки аз се завръщам от софия с две прекрасни новини първата е 4е с бебо  вси4ко е ок живо и здраво е а втората е 4е ще е моми4е.Направихме биохими4ен скрининг резултатите на който е супер и минахме фетална морфология при доц.Томова видяхме малката дуда и сме много щастливи е таткото е малко разо4арован защото се надяваше на мъжкар но най важното е 4е е здрави4ка.Целувки на вси4ки

# 152
  • София
Честито Рождество Христово!

Всички да сте ми живи и здрави - и майки и бебчета!!!

# 153
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

аз вече съм на линия. не четох назад, шъ мъ прощавате...

# 154
Честито Рождество Христово,Весела Коледа и приятно изкарване на Нова Година.[/sizeМайче,добре дошла как е настроението в Русе.]

# 155
  • София
Весела Коледа момичета!!! Леко бременност и безпроблемно раждане за всички Ви!!!

# 156
  • Пловдив
Честита Коледа и Щастлива Нова Година!
И аз не съм писала от доста време, но редовно ви чета. Имам въпрос към мамите, които са ходили на ФМ. Записах си час при Димитрова във Фемина, но е чак за 26.01., а тогава ще съм доста напред в седмиците. Много ли е късно, защото моето доки предпочита тя да ме гледа ако ще е 3D, защото тук в Пловдив има хубав апарат, но тя не смята, че лекарите, които гледат на него могат да го разчитат добре. Първо си бях уговорила преглед тук, но след като се консултирах днес с нея, тя ми препоръча Димитрова. Нямам някакви усложнения, при доки на 2D всичко си е ОК, но си имам едни страхове и искам да се презастраховам.

# 157
Честито Рождество Христово!!!

# 158
светла - рано или късно, по-добре да се направи ФМ, отколкото да не се направи. счита се, че 20-24 г.с. (доколкото ми помни главата) е най-добрият период. май няма да си просрочила много - с няколко дни нй-много да е.
птица - не знам още как е в русчук. не съм излизала. сега ще приспя малката и отивам за торта, защото:
да се похваля и тук - вече си имаме наш си не-ипотекиран дом. погасихме ипотеката с 11 години по-рано. джипът престои след няколко месеца, ателието - също. кантората ще е в необозримото бъдеще  Mr. Green  дай боже да сме здрави и все тъй да е.

# 159
  • София
Имам въпрос към мамите, които са ходили на ФМ. Записах си час при Димитрова във Фемина, но е чак за 26.01., а тогава ще съм доста напред в седмиците. Много ли е късно .....

Светле както ти е писала majceto по-добре късно от колкото никога. Аз с първата си бременност преживях шока от резултатите на биохимичния скрийнинг, после чакането от резултатите от амниоцентезата ... но всичко си заслужаваше ... да чукна на дърво Елена е жива и здрава. Та по този случай, специално се консултирах сега при втората си бременност за ФМ, и специалист ми каза, че до 26 г.с. могат да се вземат мерки /ако недай си боже това се наложи/ Стискам палци, всичко ще е наред, не се притеснявай.

# 160
 Здравейте,Майчета.Моите изследвания досега са били само един път кръв и урина-това е и  след тях ми казват "добре си".Все чета от вас как ходите на ФМ,БС и други изследвания,а в нашия град и за нашите лекари това сякаш не съществува.Никой не говори за такива изследвания.На мен ми остава само да се надявам че всичко ще е наред с бебчо и мен.На 3 януари съм на преглед и тогава ще ме гледа и на ехограф,защото предния месец не го поемала касата #2gunfire.Е оплаках се.Но съм благодарна че се чувствам добре и дано и за напред да е така че кой ще ти обърне внимание тук.Поздравявам ви newsm51
   П.С.някой знае ли нещо за Ron4eto-нали тя прави промените по темата,а мен още ме няма в списъчето

# 161
  • Пловдив
Galya S, majceto, благодаря ви за бързия отговор. По принцип оплаквания нямам, до сега са ме гледали всеки месец на 2D и всичко си е наред, но точно преди Коледа, лекарят при който ходя по ЗК и то главно заради безплатните изследвания ми наговори едни глупости, та ми бяха достатъчни да се шашна. Имала съм повече околоплодни води, скъсила ми се била шийката на матката(как разбра незнам, защото така или иначе не ми е лекар от преди, че да има база за съпоставка), едва ли не ще тръгна да правя спонтанен аборт по Коледа. Днес бях при  моята си лекарка, всичко си ми е наред и според нея това, което са ми наговорили е абсолютна глупост, но щом искам да хода на 3D  е по-добре да си е при наистина добър специалист и ме насочи към Димитрова.

# 162
  • София
Galya S, majceto, благодаря ви за бързия отговор. По принцип оплаквания нямам, до сега са ме гледали всеки месец на 2D и всичко си е наред ................

Svtle сега като разказа какво точно те е притеснило, изобщо не мисля че има основателна причина да таиш у себе си притеснения. Напротив, очаквате среща с бебо - по-добре се вижда на 3D-то!!! Успех   bouquet

# 163
  • София
gmsvetla, не се притеснявай!!! От лекарите всичко можеш да чуеш, особено от тези в ЖК... Аз направо съм бясна от мойта - държи ми сметка, а всичко което прави е да се прави на важна - ако знаете как ме видя за 1 мин на видеозон... (погледна главичката и сърдечната дейност и толкова). И аз се чудя защо още ходя при нея newsm78 И все пак след 3Д или фетална морфология на 2Д ще си по-спокойна.

Аз имам леко нисък хемоглобин (112) и за него ми изписаха желязо, което не смятам да пия - все пак стойността не е толкова ниска и ще се постарая да си набавя необходимото с храната.

Целувки от нас!

# 164
Весела Коледа и много, много сбъднати мечти

gmsvetla - карай го по-спокойно, не им се вързвай веднага. Като ти кажат нещо, веднага искай друго мнение, че понякога наистина се правят на много велики, ей така за спорта. И аз още не съм ходила на ФМ. Часът ми е за 11.01.
T i T - глезят ни тук нещо Wink БХС не е диагностично изследване, то само определя вероятност ... и не дава никаква сигурност. А феталната още не знам, но там всичко зависи от това колко добре гледа лекарят на видеозон.  Да се надяваме че софийските светила наистина са кадърни. Ако много искаш да си ги направиш - заповядай на разходка до София.
Виж за изследванията - кръв и урина - трябва да ти пуснат. И сигурно ще ти пуснат на 3 януари, ако не - припомни на лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт